Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Струма
р.Струма
Здравейте,отдавна не бех писал и реших да напишем неколко реда за днешния излет.След дълго търсене най сетне намерихме скобарите,излизаха на троха и на бел като на трохата малко повече.Хванах неколко скобара и изпуснах двойно повече,понеже си земех куки камасан B611 и реших да ги пробвам ма не стават за речен риболов по мое мнение, а и не можах да ловим много време от 12ч почна да духа много силно та 3-4 часа съм ловил.Ето и неколко снимки:
Храната:

И рибите:

Храната:

И рибите:

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: р.Струма
Поздравления за супер риболова 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- cecodevil
- сериозен играч
Поздравления за излета
.За куките и 511 и 611 и според мен не стават за скобари -зимата изпусках всяка втора риба докато не ги смених .

- emo vasilev
- сериозен играч
Браво Ачка , верно тоя път си ги напипал !
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво колега за рибоците. Добре си ги надърпал като се има предвид времето. Аз лично ползвам куки оунър и съм много доволен - "уни томаго", "исеама", но всичко е въпрос на предпочитание и повече опити.
Па аз те чакам на диканя да се запознаем.... 
Браво за риболова!

Браво за риболова!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
topsoft написа:Па аз те чакам на диканя да се запознаем....
Браво за риболова!

а за куките аз по принцип си ловим с owner и зависи от случея funa,isada и т.н

- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Поздрав за успешния излет и от мен!
Миналата година пробвах куките В611, но резултата беше направо трагичен - от десетина успях да извадя само два скобара. И двата които извадих, се откачиха сами в кепа. Куката си е перфектна, но е малко грубичка за риболов с ластик и финни тъкъми и трудно се забива в мазолестата уста на скобара. Визирам скобари над 800 гр, при дребните такива проблеми няма, устната им е сравнително мека. За риболов с болонезе може би ще е перфектна. От две години ползвам В511 и съм много доволен. Рядко изпускам скобар по вина на куката, най-често поради затъпяване. Случва се и някой по-голям да я изправи понякога, но редко.

Миналата година пробвах куките В611, но резултата беше направо трагичен - от десетина успях да извадя само два скобара. И двата които извадих, се откачиха сами в кепа. Куката си е перфектна, но е малко грубичка за риболов с ластик и финни тъкъми и трудно се забива в мазолестата уста на скобара. Визирам скобари над 800 гр, при дребните такива проблеми няма, устната им е сравнително мека. За риболов с болонезе може би ще е перфектна. От две години ползвам В511 и съм много доволен. Рядко изпускам скобар по вина на куката, най-често поради затъпяване. Случва се и някой по-голям да я изправи понякога, но редко.