Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
kons написа:Пичове, гледам за Кавак дере пишете, какви са условията там и в тая жега на какво зима рибата? Мисля утре да се отида рано сутринта па да видим
Мерси предварително за отговорите
Току що се връщам от там. Бях от 11 часа преди обяд до към 19,30 вечерта.
Доволен съм от риболовът . Ловях на дъно на косъм 2 пръчки едната с 3 другата с 4 царевици с аромат на скопекс. Монтажа беше инлайн вместо олово сложиш фидер хранилка. Резултата беше един амур към 4-5кг на око претеглен

Отделно наблягах и на мач-а , бях захранил с тежка храна аромат на ягода с коноп-вътре сложих сладка царевица от консерва и малко бял червей. Ловях на дълбочина около 2 метра като лежах на дъното с един дропер. Дохранвах постоянно с пелети и стара царевица и отреме на време с бял червей. Първоначално на белия наскубах малко каракудаци и после заложих мача на 1 стара царевица/щото на всичко друго каракудаците ще ти налетят/
Резултата на мача ми беше 3 шарачета към кило и едно по-малко.
Пазача на язовира сподели, че доста от рибата която са пуснали са е поизловили, но се очаква тия дни да пускат нова към 1 тон.
Дано съм помогнал.
Успех.
Опа и да доотговоря на въпроса за условията ...
Такса 5лв
Шаран 5лв
Амур 5лв
Всичко останало фриии.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Евала разраборихте го това пусто Кавак Дере
На Маро като му разправях че от на риба.ком по-голяма реклама няма той не вярваше.
Като гледам водата е паднала вече става и за състезание.

На Маро като му разправях че от на риба.ком по-голяма реклама няма той не вярваше.

Като гледам водата е паднала вече става и за състезание.
Добре че реших преди две седмици да отида да видя за какво става дума.То иначе никой нищо не пишеше или не хващаха ли не знам.
Георги Тенев
Пълно е с консуматори тука, всеки чете, иска инфо ,а никой не даваgeorgi30 написа:Добре че реших преди две седмици да отида да видя за какво става дума.То иначе никой нищо не пишеше или не хващаха ли не знам.

- pacho109
- сериозен играч
Нищо не крия.....Красимир Кюрпеков написа:Пълно е с консуматори тука, всеки чете, иска инфо ,а никой не даваgeorgi30 написа:Добре че реших преди две седмици да отида да видя за какво става дума.То иначе никой нищо не пишеше или не хващаха ли не знам.. И за платените язовири почнаха да крият- да не им изхваща рибата някой. На Бодрово толстолопите са полудели- има и счупени пръчки
.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- ще става разбирач
[
Aмура си е Амур
Браво хубава рибичка
Aмура си е Амур

Браво хубава рибичка

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Целия ми вход се изнеси на яз.Тракиец пък аз ще седа да паза апартаментите им
Какво доживях да ми се случи
Отиват на разработено място,при други авери който си тръгват днес.
И са останали много доволни.
Утри или други ден ще им ида на гости"на разузнаване " и ще ва държа съпричасни.

Какво доживях да ми се случи

Отиват на разработено място,при други авери който си тръгват днес.
И са останали много доволни.

Утри или други ден ще им ида на гости"на разузнаване " и ще ва държа съпричасни.

Колеги, не съм много сигурен, че това е вярната тема, ама какво става с яз. "40- те извора". Дайте някакво инфо за там...
Който пие няма глисти!
Колега, две вечери подред баща ми обикаля из 40-те извора и мога да ти кажа , че риболова е пълна скръб. Даже и червеноперката не взима, само дребни слънчоци и костурета и те на час по една.
Здравеите колеги,прясно инфо от 40-извора,днес бях там от ранни зори до кам 2 часа,почти валат ако не броим няколко костурчета и червеноперки,на дъно 2 леки пипания без продължение ,може би защото бях на мъниста,заради рака,на дъно на рибка -също -само дето я оглозгват до кокал-без да разбереш,имах едно късане на перото
не очаквах просто,засякох и си бега.Иначе големи ги разправят,но по принцип нашия язовир дава -вчера и оня ден
.Пълно е с шамандури за раци,успях да измъкна една,да му изсъхнат ръцете на тоя дето пусна раците !!!
това е от мен,успех колеги!!!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бившия ни кмет псувай той докара раците тукада му изсъхнат ръцете на тоя дето пусна раците !!!

Но положението с раците не само тук е плачевно но и 80% от язовирите ни вече са пълни с тях, те са като хлебарките утърване от тях няма, слънчака ряпа да яде.
До година две май само раци ще хващаме.

На Тракиец направо аванси земат раците.

-
- научил се да хвърля
Мога да кажа само, че от язовирите които посещавам Доспат, Широка поляна, Въча, Цанков камък и Кърджали единствено на Кърджали съм хващал раци на перото. Може би в високопланинските язовири или не са дошли или не виреят тези пущини.chestarfield написа:Бившия ни кмет псувай той докара раците тукада му изсъхнат ръцете на тоя дето пусна раците !!!![]()
Но положението с раците не само тук е плачевно но и 80% от язовирите ни вече са пълни с тях, те са като хлебарките утърване от тях няма, слънчака ряпа да яде.
До година две май само раци ще хващаме.![]()
На Тракиец направо аванси земат раците.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Имали накой кординати за свръзка със собственика на Поповския язовир-село Искра?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ми то по-принцип собственика е някъв баровец от Смолян той на язовира изобщо не стой
Така че трудно някой ще ти помогне.
Аз специално не мога, освен ако някой ходи и да пита пазача.

Така че трудно някой ще ти помогне.
Аз специално не мога, освен ако някой ходи и да пита пазача.

- pacho109
- сериозен играч
Да се свърже с Маргините-Те са босовете на язовира

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/