Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: около Бургас ????
Никой не съм, но нали са затова форумите, да обменяме информация за водоемите ? И задължително ли е всички 40 000 регистрирани да се познаваме, за да го правим ?петко стоянов написа:А кой си ти колега,с тая риба на аватарО?Ако се познавате сигурно ще ти кажеamatev1 написа:
Тогава защо пускаш снимките, да ни дразниш ли ?
И без това става въпрос за платен язовир, защо не кажеш кой е ?
П.С: И разбирам да е свободен водоемът, та да ви е страх от бракониери, ама при платен такъв ми е малко странно да го криете ...

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
-
- учете се от него
Има и трети вариант, да е място на което не всеки може да ходи 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- вече хвърля и на тежко
Да, по-късно ми мина и това през ума. Както и да е, ваша си работа.strijok написа:Има и трети вариант, да е място на което не всеки може да ходи

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Как върви на преливника в Меден рудник? Излиза ли нещо?
strijok написа:Има и трети вариант, да е място на което не всеки може да ходи

п.п.Само на Пецата ще кажа,,,даже ще го заведа да се накефи да ги вади един след друг тез шарани

Някой ходил ли е към Тръстиково? Как е там?
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
и там ли
има ли място около Бургас където да не е така?

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Колеги ходете на реката на Китен излизат доста добри кефали на морски.
-
- учете се от него
На Промет излизат амурчета къде 3-4 килца ма требе търпениеf1team написа:и там лиима ли място около Бургас където да не е така?

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Patera
- вече хвърля и на тежко
На Вая излизат шаранчета на царевица по кило-две. Аз преди 2-3 дни изпуснах един може би малко над 3 кила, 'щото нямах кепче и ми скъса на метър от брега.
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
-
- научил се да хвърля
предполагам в топлото време рибата се е ориентирала по стената...pechat написа:И не само Амурчета,шарнчета по 1.5 кг ,каракуда 700-900 гр,бряна
а собственика разрешава ли да се вземе едно амурче примерно или си е както преди ?
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Мисля, че Амура може да се взема. Има един Георги дето го пази гьола от едно време - едва ли той ще има против. Собственикът не го познавам, но го боли гъза за язовира. Той с метали се занимава, не със спортен риболов. И мисля, че е украинско диване.hunte написа:предполагам в топлото време рибата се е ориентирала по стената...pechat написа:И не само Амурчета,шарнчета по 1.5 кг ,каракуда 700-900 гр,бряна
а собственика разрешава ли да се вземе едно амурче примерно или си е както преди ?
Ходих на Промет в Неделя. Хора имаше поне на 5-6 места. Вятър много силен. Риба - Йок. за 3 часа 1 костур, 1 каракуда колкото длан и един слънчак.
Миналата година беше много по-спортно - имаше доста бряна, морунаш, бабушка и чат-пат платика. Правеха се по 50-60 риби за цял ден.
Амура не се взема.Полагат ти се 3 кила от другите риби.На бряната не и е точно сега времето.