Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Някой дали може да даде инфо за Ястребино?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Някой дали може да даде инфо за Ястребино?
Всяка информация ще ми е полезна. Интересувам се и каде може да се лови Бяла риба на този язовир. Благодаря ви предварително.
Има, няма за майстора винаги има!!!
- dzigy
- научил се да хвърля
Re: Някой дали може да даде инфо за Ястребино?
само на рибе може да хванеш бяла риба, предимно на дъно. може цял ден да не хванеш а привечер да се сцепи от кълване. зареди се с търпение
-
- новобранец
някое конкретно местенце..
Някое конкретно местенце да препоръчаш... Или който някога е хващал Бяла риба да кажи поне мястото на улова
надявам се че ще ми е от полза
)

Има, няма за майстора винаги има!!!
Не съм ходил там от години но сме хващали бяла риба под с.Камбурово.Посоката е от Т-ще към Камбурово след селото завиваш на дясно тръгваш надоло по поляната и слизаш направо на язовира.Там брега е каменист и е подходящ за бяла риба.Ако си с лице към язовира и тръгнеш на ляво посока стената по брега ще стигнеш скали където е по доброто място.До там се стига и със кола но незнам в какво състояние е пътя . Преди да стигнеш язовира завий на ляво и карай покрай горичката има отбивка в дясно но първо слез пеша пътя е лош и може да мине само една кола. Ако някой излиза на горе и се срешнете по средата става гадно ако е валял дъжд още по гадно.
Re: Някой дали може да даде инфо за Ястребино?
..............................
Тук използваме Български език! sapuna
Тук използваме Български език! sapuna