Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Споделете инфо за ТЕЦ Марица изсток 2
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Всичко трофейно,което съм уловил/с малки изключения/ е само на моста!pehoo написа:Приятелю,да ти кажа нито едно от местата който си изброил не ми говори нищоходил съм само на моста който разделя топлото от студеното,кажи ми там имам ли шанс да хвана нещо?
Иначе благодаря за инфото![]()
Тази седмица бе залят,така че го пропуснах!
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
момчета спрете да си давате зор и отпуснете,
риба има за всички но дари и тя понякога си дава почивка.
починете си или ловите каквото излиза. аз лично в идните 10 дни не очаквам промяна и успехи.
най- доброто което забелязвам този сезон е голямата популация на уклей. от сега си мисля за наесен и зимата.
умишлено недавам пълна информазия, защото не желая отново да изпитам ужаса от миналото лято.
РИБОЛОВА Е СКЪПО ХОБИ. на мен лично ми е близо , което не означава евтино като се има на предвид , че го правя 2 пъти в седмицата за по 12 часа. АДРЕНАЛИНА не е евтин.
относно това дали говоря истини или лъжи , нека ви напомня че този форум се чете от много хора които ме познават , а има и такива с които ходя за риба . така , че за мен това е недопустимо.
мога да си позволя да направя един съвместен риболов с някой от вас, когато рибата се успокои и започне да дава.
успеех и наслука.
риба има за всички но дари и тя понякога си дава почивка.
починете си или ловите каквото излиза. аз лично в идните 10 дни не очаквам промяна и успехи.
най- доброто което забелязвам този сезон е голямата популация на уклей. от сега си мисля за наесен и зимата.
умишлено недавам пълна информазия, защото не желая отново да изпитам ужаса от миналото лято.
РИБОЛОВА Е СКЪПО ХОБИ. на мен лично ми е близо , което не означава евтино като се има на предвид , че го правя 2 пъти в седмицата за по 12 часа. АДРЕНАЛИНА не е евтин.
относно това дали говоря истини или лъжи , нека ви напомня че този форум се чете от много хора които ме познават , а има и такива с които ходя за риба . така , че за мен това е недопустимо.
мога да си позволя да направя един съвместен риболов с някой от вас, когато рибата се успокои и започне да дава.
успеех и наслука.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
бялата и тя си има къща, но никога не е била на разходка по язавира. сега е дребна но ще порасне и тогава е нашето време.
Последно промяна от val на Сря Юни 20, 2007 5:44 pm, променено общо 1 път.
- man1966
- ще става разбирач
Миналата седмица бялата я нямаше никаква-4 дена киснаха 3 въдици за бяла и европейски сом,ама нъцки.И най кофти от всичко беше че през деня никви кълвежи.Стоят си въдиците като за изложба.
Като стане 19,00 часа и се почва-шаранче, каракуда ,амурле...
Но в тъмното риболова си е кофти,особено ако ти дойде нещо по голямо.А че рибата намаля на Овчарица не съм много съгласен.
Толкова удари на шаранчета не съм имал никога там,а на плувка имаме към 10 амурлета от по кило които си заминаха да растат.
Просто рибата/едрата/,май много не и се хранеше миналата седмица.
То си е нормално -времето беше шибанярско,че и буря ни удари-едвам удържахме шатрата да не отлети.
В галерията ми качих най добрия амур от излета....
Като стане 19,00 часа и се почва-шаранче, каракуда ,амурле...
Но в тъмното риболова си е кофти,особено ако ти дойде нещо по голямо.А че рибата намаля на Овчарица не съм много съгласен.
Толкова удари на шаранчета не съм имал никога там,а на плувка имаме към 10 амурлета от по кило които си заминаха да растат.
Просто рибата/едрата/,май много не и се хранеше миналата седмица.
То си е нормално -времето беше шибанярско,че и буря ни удари-едвам удържахме шатрата да не отлети.
В галерията ми качих най добрия амур от излета....
Я елате рибенца при батко...
- kosatkata
- ще става разбирач
Колега това амурле на топлото ли го хвана.Смятам че няма да ме огрее ама да попитам и за мястото.Колко още трябва да се чака за да почне рибата да се храни.Много въпроси ама ми се ходи там.Доста съм далече и не ми се разхожда напразно макар че от първия ми риболов на топлото не очаквам чудеса.Или ако някой имажелание да ме заведе и покаже за какво става въпрос няма да му откажа.
- man1966
- ще става разбирач
Не е на топлото-но и там по това време извадиха няколко добри амура.kosatkata написа:Колега това амурле на топлото ли го хвана.Смятам че няма да ме огрее ама да попитам и за мястото.Колко още трябва да се чака за да почне рибата да се храни.Много въпроси ама ми се ходи там.Доста съм далече и не ми се разхожда напразно макар че от първия ми риболов на топлото не очаквам чудеса.Или ако някой имажелание да ме заведе и покаже за какво става въпрос няма да му откажа.
За топлото другите колеги да кажат-знам че иска разпъване на вътре,което си е кофти,щото с лодки не разрешават.
Там видях и лодчица за разпъване с дистанционно-супер....

Я елате рибенца при батко...
-
- ще става разбирач
какви са аномалиите за да неиска да взима рибата?
Колега(man1966)каде ги хващате тези "амурлета"
,на студеното ли?Аз лично ми се закачи бял амур около 4 кг преди 2години и му се радвах като бебе на лампа,незнам ако изкарам нещо такова сигорно ще си построя къща там!
И все пак
ако може подай ни по точна информация каде ги хващате!
Или най добре да се организираме и да ни заведеш

Колега(man1966)каде ги хващате тези "амурлета"

И все пак

Или най добре да се организираме и да ни заведеш

Който го може го може,останалите гледат!