Мнение за боло Espirit Bolo 6.00 m?

Модератор: sapuna

Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение за боло Espirit Bolo 6.00 m?

Мнение от topsoft »

Здравейте колеги. С наближаване края на лятото започнах да се оглеждам за болонеза, но за момента няма как да отделя повече пари и ми допадна това:

http://fishing-market.com/shop/product/ ... -00-m.html

Като съотношение цена - тегло, обаче ме просветлиха, че за речния риболов е много важен строя на пръта, да не е много лигав, та да Ви запитам някой има ли такваз или поне да я е клатил някъде да ме ориентира за строя й,ще ми върши ли работа в зимния скобарски и не само риболов?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Re: Мнение за боло Espirit Bolo 6.00 m?

Мнение от topsoft »

Никой ли бре?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Взех си една такава в началото на годината . Определено не е най - стегнатата пръчка , която съм държал в ръка , но мисля че за парите си изобщо не е лоша . Имам 15- на риболова с нея , но повечето са на затворени водоеми с голяма дълбочина . На Марица съм хващал мряни и кефали и в теченито се узорва малко с 500 - 600 грамови кефали , но пък с правилно боравене на пръта и макарата не мисля че ще имаш проблеми . Ако обаче държиш на стегнатата пръчка то това не е твоята . Успехи !!!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Според мен за цена качество това е твойта пръчка имал съм възможността да си играя много с такава пръчка привърженик съм на тънките корди при риболова на река и смея да твърдя че до сега имам 3-4 късания с нея мека е и това спасява много положението когато си с тънко влакно.Според мен си заслужава парите !
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Благодаря за отговорите колеги!
Изображение

Изображение
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

аз имам 5-ца и съм изключително доволен.
Между китайските и формаха разлика е огромна.докато на цена са еднакви,така че Взимай смело.
MASTER YODA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MASTER YODA »

kef4e написа: Между китайските и формаха разлика е огромна.
И колко да е огромна разликата колега...нима Формакс ги правят на по-различно от Китайска фабрика място...?
Нека силата бъде с вас...завинаги.

Изображение Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Колегата kef4e искаше да каже,че из между китайските модели пръчки Формакса е много добър не че го правят другаде,малко тъка се е получло май май :)
Изображение
Без риболов няма любов !
ulian79
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ulian79 »

Незнам за вас но аз днес си купих такава точно за скобарите по Искъра така,че се надявам да ми свърши работа.Акцията и е 5-20 мисля което я прави доста мека имам и 20-40 което пък прави скобарите да скачат по водата :) дано да ми свърши работа.Взех я за 85 лв което е доста малка цена за 6 метрова болонеза.Айде чао ще се видим по Искъра :)
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”