Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Размисли и обсъждане за подобряване на Софийските срещи .
Модератор: sapuna
- chapara
- ще става разбирач
Re: Размисли и обсъждане за подобряване на Софийските срещи
Това е предложение и обсъждане.Ами много хора ,както и аз лятото захождаме от петък рано сутринта ,с един ден отпуск,на излет и не е много удобно срещите да са в четвъртък.Ivak написа:Защо в сряда?
П.С.
Умолявам всеки който се включва в дискусията,да прочете заглавието и първият ми пост.
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
nasco2 написа: Не искам да се караме, не искам да се разделяме, повчето сте ми на сърце и мисля, че за да продължим в този дух който беше до скоро, всеки ако му се налага трябва да направи някакъв компромис. Чух от хора неприятни думи срещу други хора, кой къде защо какво как. Всеки си е прав за себе си и си има своята истина, принципи и т.н. Всеки може без другите, а другите със сигурност могат без него, но с другите е по добре замислете се. Аз, и не само аз писах , че ми е все едно, простичко е искам да Ви видя. Ако ми е скъпо, няма да пия или ще се подпийна предварително и там само едно - две за компания, ако ми е далече ще се комбинирам с някой или ще си тръгна по рано, все пак градският транспорт не е до 22.00 и рядко продължаваме до много късно, ако ми е неприятно заведението като обстановка ще си замълча, защото ми е приятна компанията и обстановката ще е в душата ми, ако не ми харесва кухнята ще си ям в къщи, ако ми е неприятно името на заведението ще си го преместя еди къде си, ако ми е неприятен даден член на компанията просто го изолирам, но в никой случай това няма да ми попречи да видя приятелите си, ако не ми изнася деня ще си направя програмата така, че да ми изнася, стига да се знае предварително. Ако някой ходи по пантофи бих му завидял. Ако на някой не му изнася решението да даде предложение и да го преценим заедно, но мнения от сорта не ми харесва, трябва да са придружени с предложения какво и къде ми харесва, защото е лесно да критикуваш, трудно е да предложиш и да вземеш обосновано решение. И последно ако на някой не му хареса общото решение, еми да не идва. Мисля, че тази среща е моментна защото нямаше време и трябва да го мислим за на пред.
Нещата са толкова простички, защо си ги усложняваме сами????????????????????
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Съгласен от до с Наско.
Какво стана сега?
Да разбирам ли, че срещите вече са изместени в сряда в клуба на Левски?
Моето предложение е сбирките обратно в Кулата в четвъртък(само пушенето не знам дали е разрешено). Или с други думи опит да се върне всичко по старому
Да трудно е за стигане, менюто не е богато но там се случваха нещата.
Ако не там да си продължават срещите в Мусагеница
в четвъртък
Какво стана сега?
Моето предложение е сбирките обратно в Кулата в четвъртък(само пушенето не знам дали е разрешено). Или с други думи опит да се върне всичко по старому

Ако не там да си продължават срещите в Мусагеница

- drat
- разбира нещата
Работата ми е такава, че в четвъртък е невъзможно да идвам на срещи, та ако не е проблем нека да си остане сряда. Претенции към точно определено място нямам стига да е за пушачи и да е около центъра, а защо около центъра, ами за да няма оправдания, че на някой му е близо или далеч. 

Ivak написа:Съгласен от до с Наско.
Какво стана сега?
Моето предложение е сбирките обратно в Кулата в четвъртък(само пушенето не знам дали е разрешено). Или с други думи опит да се върне всичко по старому![]()
Ако не там да си продължават срещите в Мусагеница![]()
![]()
![]()
в четвъртък
В Кулата вече не се пуши вътре.
- ninastefanina
- сериозен играч
Ааа щом не се пуши,аз не искамД-р Флекс написа:
В Кулата вече не се пуши вътре.

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Естествено, че щом не може да се пуши отпада като вариант.
Относно деня, решен е от преди доста години и си остава този. Не съм го измислил аз, не го е решил 1 човек. До сега се е доказал като що- годе удобен.
Доста често нямам възможност да присъствам на срещите, но се радвам когато си върви традицията и си идват нови хора. Или с други думи изгражда се съсловие/общество, което е способно на много повече от пиене на ракии и бой по масата.
Всички посещаващи срещите рибари, без значение под кое име/форум са го доказвали, не един път.
Запазете това нещо, дори за вас/мен или малцинството от хора да значи спорадично посещаване на срещите. Нека да си остане като нещо градивно.
Относно деня, решен е от преди доста години и си остава този. Не съм го измислил аз, не го е решил 1 човек. До сега се е доказал като що- годе удобен.
Доста често нямам възможност да присъствам на срещите, но се радвам когато си върви традицията и си идват нови хора. Или с други думи изгражда се съсловие/общество, което е способно на много повече от пиене на ракии и бой по масата.
Всички посещаващи срещите рибари, без значение под кое име/форум са го доказвали, не един път.
Запазете това нещо, дори за вас/мен или малцинството от хора да значи спорадично посещаване на срещите. Нека да си остане като нещо градивно.
- chapara
- ще става разбирач
Ivak написа: което е способно на много повече от пиене на ракии и бой по масата.
.
ЕЕЕ ,бой по масата никога не е имало

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ФАКТ
Тука хора на години сте не сте на по 15 години се изтепахте къде да е срещата...моето лично мнение е че щом нещо върви добре значи не се променя демек четвъртък в мусагеница е добре

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- icokanev
- вече хвърля и на тежко
Дано, незапознатите с проблемите, успеят да се съберат!
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
Ще сплотим колектива с анкети може би?
Или с "пълна промяна"?
Ден,час,всичко...
Изцяло съм съгласен с Ивака.
Марко е тотално оплют,дано всички вече са доволни,по-черен от него вече няма!
Поздравления сплотихте колектива!
Или с "пълна промяна"?
Ден,час,всичко...
Изцяло съм съгласен с Ивака.
Марко е тотално оплют,дано всички вече са доволни,по-черен от него вече няма!
Поздравления сплотихте колектива!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Как искаме да идват нови хора на срещите,като четат такива теми.Аз лично няма да дойда на нито една,оправяйте си се.Голяма работа са стана,че секи иска да му е близко.Ако дойде някой нов аааа супер-ми той е прочел че срещата ще е под носа му,ще дойде много ясно.Хич не ми се пишеше,ама много се извратиха тези срещи,много форуми,много телефонни обажданя и най вече много претенции.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- drat
- разбира нещата
Въпреки разправиите вчера среща се проведе и то на ниво. Това е темата в която някай ако е недоволен от проведената вече среща да си каже, ако няма някакви възражения не виждам какъв е проблема следващата да е пак на същото място последната сряда на месец септември.

... Аз съм човека колега, като не ме познаваш не си позволявай епитети... Аз съм нов по срещите и ми стана много интересно, аджеба как тъй изведнъж две срещи инициирани в този форум за хора живееще в София. Нищо против Марко, нито който и да е било във форума, путьовците са тези , които вместо да обединяват разединяват. И аз не те познавам, но бих се радвал да те видя какъв мъжкар си...тарикат...Без да познавам човека, който ти го е препратил, мога да ти кажа, че е ПУТЬО!!!
По-голям шаран от рибаря няма...
Винаги ли като ти стане интересно пускаш ЛС-та на другите!?pacho69 написа:..Аз съм нов по срещите и ми стана много интересно, аджеба как тъй изведнъж две срещи инициирани в този форум за хора живееще в София....
Ами аз затова писах, че си ...pacho69 написа:..Нищо против Марко, нито който и да е било във форума, путьовците са тези , които вместо да обединяват разединяват.

Живот и здраве да е ...pacho69 написа:И аз не те познавам, но бих се радвал да те видя какъв мъжкар си...тарикат...