с.Княжевско-Старазагорско.

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Todor Georgiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

с.Княжевско-Старазагорско.

Мнение от Todor Georgiev »

Колеги,някой има ли някакво инфо за този водоем? Какви са условията,какво има ,на какво взима?Всяка информация ще ми бъде от полза!Предварително БЛАГОДАРЯ !!!!
dichkata10
новобранец
новобранец

Re: с.Княжевско-Старазагорско.

Мнение от dichkata10 »

и аз се чудя дали да забегна на там събота или неделя и ако някои има някоя информация ще съм му мн благодарен:)
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Тоше къде ги намираш тия села бе брат ?!? В каква посока е въпросното село и колко е голяма локвата там ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
pavlov
новобранец
новобранец

Мнение от pavlov »

и на мен ми стана интересно кво има на тва княжево???
dichkata10
новобранец
новобранец

Мнение от dichkata10 »

аз се занимавам с трактори и като закарахме един на клиент в даденото село забелязах табелата за язовирчето,но дори и не отскочих,защото нямах време инъче попитах местни и казаха че имало шаран и се плащало 10лв и улова не се заплаща,но колко е вярно незнам,та затова и ми беше интересно дали някой е ходил там.Селото се намира когато се отбиеш от Опан на ляво ,мисля че беше второто или третото:)
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

В Опанска България няма нищо реално :lol: щом са казали ,че имало шаран - значи има каракуда ! Щом искат 10лв и рибата е бонус каквото хванеш - значи риба няма ! Следователно - не ходете да си давате парите и да Ви духа вятъра на къра !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”