С лодка в морето

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
joromercedes
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: С ЛОДКА В МОРЕТО

Мнение от joromercedes »

Траката 22.08. от 17 до 20 ч. -лодки 12-15 бр. ,но сафрид няма.... По десетина рибки...
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

joromercedes написа:Траката 22.08. от 17 до 20 ч. -лодки 12-15 бр. ,но сафрид няма.... По десетина рибки...
Ба си.....а аз се канех за там утре... :? Благодаря!
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Колеги аз съм от Пловдив, но всяка година ходя по 6-7 пъти през септември. Сега заминавам за Приморско на края на седмицата. Звъннах няколко телефона и колегите казват, че има сафрид и доста циганки но хващат само на мрежи.
Дайте някакво допълнително инфо.
Мерси.
А аз ще пиша от там веднага след първия риболов.
ГОЛ ШАРАН ...
Аватар
joromercedes
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joromercedes »

nov написа:
joromercedes написа:Траката 22.08. от 17 до 20 ч. -лодки 12-15 бр. ,но сафрид няма.... По десетина рибки...
Ба си.....а аз се канех за там утре... :? Благодаря!
На 21.08 след обяд са направили по 3-4 кг. и затова явно беше струпването на 22.08... Божа работа -един ден има , друг не... Все пак ,ако се появи на Траката, моля -инфо.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Айде и инфо "на север от Бургас"....Днес набързо влязах на Жезъла с лодката и направих кило и нещо попчета-от 6.30 до към 8.00 като през повечето време се мотках с разни други работи.Идеята беше да пробвам сафрид или хамсия,но нямах и пипване на чепарето.На 50 метра от мен имаше човек с уфимка,но май и при него чепарето беше сменено от попчешки такъм.Такааа...на вълнолома срещу мен мятаха бомбарди ,но там видях само една средна платерина да вадят и то на дънен монтаж. :drinkers:
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Мнение от toffifee77 »

Някой да се похвали. Пред Галата се беше събрало цяло село днес.
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

Днес пред Галата от 16 до 20ч по кило на човек и то чак на свечеряване към 19ч на дълбочина 8-10 м като сафрида беше на дъното иначе имаше около 20 лодки . Сафрида е още на Болата :evil:
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

toffifee77 написа:Някой да се похвали. Пред Галата се беше събрало цяло село днес.
Аз лично обикалях цял ден от 7.30 - до 19.30ч тарафа - Галата - Траката х 2 с почивка от 12 до 15ч! До 12 ч имах 0,5 кг едър сафрид закачен пред Галата. Но това се случи за кратко и край! Така беше при мен. На Траката и сутринта и следобяд - пълна трагедия - при мен. дали имам 10-тина сафрида от там не знам :( Тъкмо бях тръгнал да излизам към 17.30ч, та се спрях над 1-ва буна - 16-14 метър. До 19.30ч 2 кг пак хубав едър сафрид. Пред Галата яко лодки...ама не знам как е било. Последните се изнесоха по тъмно - към 20.30 часа :o Вероятно е имало екшън :axe:
gucio
новобранец
новобранец

Мнение от gucio »

Zdraveite I ot men Nov sym I nqmam kirilica vchera beshe chetvyrti den s pet kg safrid na reida na fichoza Kak sedem e v brega I dava Dobre dovechera pak shte gi morq
palio
новобранец
новобранец

Мнение от palio »

Здравейте,
Има хубав сафрид на Царево и Лозенец. От 17 до 19.00 направихме 2 души една кофа.
Играе циганка и един колега уцели пасажа и изкара 4-5 бр. на влачене.
Успехи
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

И аз да пусна малко инфо и да се похваля(не че има някакъв смисъл,миналата седмица пак се похвалих за Сряда и Четвъртък ама вчера пак една лодка в морето).Вчера след привиршване на работа забих пак за Смокиня хапнах побъбрихме похилихме се по някоя и друга бира и станало 17.30 и въз на Германката ,в 18 бяхме в морето между буя и колокита където миналата седмица направихме добри риболовни надвечери .Пускаме чепаретата и :shock: на 4-5 ия метър оловото спира (65 гр)2-3-и придърпвания и чепарето пълно(като казвам пълно значи пълно).Пасажа дълъг ма дълъг ,вятъра ни снася а плътноста и броя на рибите по куките не спада .Чак на 200-300 метра пред Колкита почнахме да вадим от дъното и по-малки количества 3-4-5 (хилава работа :D ) и по някой дракон и възе на изходна позиция.По пътя махаме на един чичка дет клати като за световно за някой и друг сафрид на куката и станахме две лодки в целия залив.Понякога забелязвахме морето около лодката да завира от сафрид което ме наведе на мисълта че долу има циганка ....много циганка щото и рибата изцяло се ловеше на няколко метра под лодката.Пробвах с олово по -тежко 85 гр ,ама не можах пак да пробия пасажа .Ами това е от мен ,на излизане чичката ни благодари което доста ме изненада :D Цялата дандания за 2-а часа и нещо излезе около на окомер 18-тина кила от двама души ,ако имаше помагач да откача резултата щеше да е двоен .На излизане на германката имаше доста хора .В 20 45 минути вече бяхме на аператив пред караваните на Смокиня :D :drinkers:
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

Вчера бях на носа м/у шкорпиловци и кара дере.От 7.30 до 10 5-6 бр. едър сафрид,много дракони и една изядена кука 6-ти номер.После от 5-8 2кг сафрид.През целия ден имаше пасажи на повърхноста около педя и половина които скачаха над водата.Незнам кво беше но със сигурност не е от семеиство кефалови
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

atanasov1589 написа:Вчера бях на носа м/у шкорпиловци и кара дере.От 7.30 до 10 5-6 бр. едър сафрид,много дракони и една изядена кука 6-ти номер.После от 5-8 2кг сафрид.През целия ден имаше пасажи на повърхноста около педя и половина които скачаха над водата.Незнам кво беше но със сигурност не е от семеиство кефалови
циганка.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Аватар
kopoy_92
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kopoy_92 »

карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Вчера след обед между атия и биволите много слабо. Двама по 15-20 сафрида. Сонара показва риби, но не кълват. Явно рибата е още по на юг.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”