Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Жега а?
Модератор: dantho.mihov
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Като са без гащи сигурно ти оставят и по някой къдрав косъм на стола. Сакън, да не ги хвърляш. Събирай си ги ,пък аз като си ходя до Ямбол ще мина и през Сливен да те науча как се играе кадемлийския"танц на косъма". Играеш го вечерта преди риболов и гледай какво става на другия ден. Ако пък те /мадамите/ лично ти го откъснат от къделката и ти го подарят-още по-добре.Двоен дикиш по-яко хващал.Пичове незнам как е при вас обаче при мене е страшно . Нали съм фризьор при мене остави дето идват без сутиени ,ами и отскоро някой и без гащи Cool .Какво ли не прави жегата Laughing Laughing Laughing Laughing

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- barutchiata ©
- Администратор
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
angler написа:Навсякъде е така.И тук в Търново си имаме и жега и напращели каки се мъчат с мандрите и сичко.Само море си нямаме.

Айде музикален поздрав за всички!

Код за потвърждение: Избери целия код
Кораб пристигна на кея в Бургас, идва ми стока от
Хондорас.
Евала бе митница, евала полиция.
Жаба пее вряк, вряк, вряк купи бързо Кадилак
оп оп оп оп
Жега, жега в центъра на София, о о о о о о ооо.
Не ме питай кой съм аз, ами колко имам власт,
три години аз подред, ще съм в столицата кмет
ох ох ох ох ох ох.
- dimitar_
- сериозен играч
Че си е жега , жега си е , но толкова жени никога не са ми харесвали на един път , за толкова малко дни , щат не щат всичко вадят наяве , само дето ме навява една мисъл която важи най - вече за мъжете напред с годините , а тя е -- "... езикът и х.я са свързани с невидима връв , кога х.я се вирчи , езика си трае , но кога почне глава да не вдига , тогава езика цял наванка излиза !"
Разбира се , присъстващите правим изключение ... !
Разбира се , присъстващите правим изключение ... !
Уфф и при нас е яка жега.Лошото е,че не само вентилаторите но и климатиците изкупиха в града комшиите ефропейци от север.Направо си е НУМЪЙ НУМЪЙ ЙЕЕЕЕЕ.Инае бях на Дунава,но движение на риба няма.Две костурчета по 150гр. и някой друг поп.Та на Дунава пийнах студена бирица та чак се удрямах. 

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- CERRUTI
- сериозен играч
Е как няма да се удрямаш то в тая жега студената бира деиства като секса-даже на моменти и по добре.....ceslav написа:Уфф и при нас е яка жега.Лошото е,че не само вентилаторите но и климатиците изкупиха в града комшиите ефропейци от север.Направо си е НУМЪЙ НУМЪЙ ЙЕЕЕЕЕ.Инае бях на Дунава,но движение на риба няма.Две костурчета по 150гр. и някой друг поп.Та на Дунава пийнах студена бирица та чак се удрямах.

сега ми дойде и една мисъл...-"ПО ДОБРЕ ИЗПОТЕНА БИРИЧКА ОТКОЛКОТО ИЗПОТЕНА КАКА"

-
- разбира нещата
- чуруликпенчо
- сериозен играч