Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Прясна информация за яз. до с.Габра / Чукурово/ Тараторското
Модератор: sapuna
Прясна информация за яз. до с.Габра / Чукурово/ Тараторското
Някой да има пресна информация за платения гьол до с. Габра (Чукурово), май му викат "тараторското"
Знам че има различен вид риба...?
Утре/другиден ще ходим с преспиване и се чудиме каква захранка и стърв да вземем. (мислим обичайното царевица, бял/торен червей, жива рибка)
Ще сме и с лодката мислим да влезнем малко на влачене за сомче.
Знам че има различен вид риба...?
Утре/другиден ще ходим с преспиване и се чудиме каква захранка и стърв да вземем. (мислим обичайното царевица, бял/торен червей, жива рибка)
Ще сме и с лодката мислим да влезнем малко на влачене за сомче.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Re: Прясна информация за яз. до с.Габра / Чукурово/ Тараторс
Сложен въпрос...............рибата е там но не пипа на нищо..........всяка неделя съм там.......тая неделя ще я пропусна ще имам гости и нема как.....не разбрах на дъно или плувка ако си на плувка шарен червей..............аз си вземам шарен и сладка царевица за амурите......трябва да тръгнат и тея АМУРИ тая или другата седмица.............
Re: Прясна информация за яз. до с.Габра / Чукурово/ Тараторс
Преди малко се прибрах. Отидохме онзи ден към обяд, та до днес на обяд.
Риби... имаше но не това което очаквахме.
Първата нощ едно шаранче около кило на дъно. (на царевичка, дънарките ги вкарахме с лодката)
През другото време костурчета на плувка - дребнички, но поне имаше някакво движение. Кълвяха на бял, шарен и торен.
На втория ден обиколих сам малко и застанах на стената за около половин час хванах седем - осем червеноперки, приличен размер. Кълвяха само на торен! На бял и шарен подминавах куката.
Приятеля с лодката почти през цялото време беше вътре на влачене за сом, но нищо. (а преди седмица беше ходил сам и за няколко часа беше извадил сом 3 кила)
Иначе хубав водоем, красив и тих (е тих като ни няма
). Бяхме застанали на равната поляна срещу садките (там беше най-удобно за шатрата и колите), първата вече духна страшен вятър и трябваше авариино да събираме шатрата макар че беше добре вързана
(беше към 11 и нещо).
Пътя е лош и не знам ако завали дъжд сигурно за лека кола ще е доста трудно да излезне. На места имаше големи коловози, ние бяхме с джипове и бус и минахме лесно.
Най-вероятно ще го посетим и друг път, но подготвени за улов на тлостолоп!
Риби... имаше но не това което очаквахме.
Първата нощ едно шаранче около кило на дъно. (на царевичка, дънарките ги вкарахме с лодката)
През другото време костурчета на плувка - дребнички, но поне имаше някакво движение. Кълвяха на бял, шарен и торен.
На втория ден обиколих сам малко и застанах на стената за около половин час хванах седем - осем червеноперки, приличен размер. Кълвяха само на торен! На бял и шарен подминавах куката.
Приятеля с лодката почти през цялото време беше вътре на влачене за сом, но нищо. (а преди седмица беше ходил сам и за няколко часа беше извадил сом 3 кила)
Иначе хубав водоем, красив и тих (е тих като ни няма

Пътя е лош и не знам ако завали дъжд сигурно за лека кола ще е доста трудно да излезне. На места имаше големи коловози, ние бяхме с джипове и бус и минахме лесно.
Най-вероятно ще го посетим и друг път, но подготвени за улов на тлостолоп!