Язовир Г. Дъбник

Модератори: bobopeli, sapuna

ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Язовир Г. Дъбник

Мнение от ceco65 »

Първо изказвам искрени благодарности на колегите от форума Иво от Плевен и Светльо от Троян за подробното инфо което ми дадоха.Евала на такива колеги.И така с катуна в четвъртък следобят се озовахме на Язовира при малката дига.Направихме лагер и започнахме да ловим.Беше невероятна жега но учудващо рибата беше активна.На плувка излизаха бабушки и каракуда,а на дъно и по някоя платичка.В петък от сутринта започна да кълве на плувка,но жегата която се заформи ни принуди да зарежем плувките и от сянка да дебнем дънните.Сянка,сянка но изгоряхме жестоко.Духаше вятър целия ден.На вечерта равносметката беше около 10-12 кг риба.Две платики около 0,500 кг,2 бабушки доста добри и остатъка по-дребни платики,бабушки,каракуди и костур. В събота беше невероятна жега и около обяд решихме да събираме защото щяхме да изпукаме. Даже хладилните чанти не спасиха положението.Вятъра продължаваше да духа много силно.Взехме малко по едра риба,а другата замина да расте.Между другото минаха горски и ни провериха и интересното беше,че докато ни проверяваха нас зад гърба им се пускаха комбайни.И нещо мнооого важно.Язовира е пълен с миди който ни е...а мамата на влакното.От мен е това.Наслука на всички.
P.S. Утре пътувам за Тополница.Като се върна ще дам инфо.
HANI
новобранец
новобранец

Мнение от HANI »

Браво колега за хубавия излет и за пуснатите рибоци.Изкам да попитам дали в този язовир има толстолоб (незнам дали правилно го написах).Ходил съм няколко пъти на този водоем и имаше доста големи риби които играеха на повърхността.Колегите които бяха там казаха че това са били толстолоби.Дали е така.
НАСЛУКА!!!!!!
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

==

Мнение от ceco65 »

да има и много играеха но нали се сещаш как може да хванеш
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

Marco Polo написа:Уви, често практикуван "спорт" от братята по устието на Тополница :evil:
Да,днес бях свидетел защото бях на Тополница както бях написал.Пускам тема за Яз. Тополница.
jani19651
новобранец
новобранец

Мнение от jani19651 »

:smt041,хубаво описание.Отново, приятно ми бе да съм ти от полза.
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

браво цецо добре че си ме разбрал и квото можах сам ти помогнал хванали сте риби и ако е имало сянка е щяло да е по добре но е както се получи,брава още един път :!: и за пуснатите риби :D
Team Filstar-Bobi Fisher
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

=

Мнение от ceco65 »

светльо още един път много благодаря на теб и иво эа доброто инфо.дано всички колеги проявяват раэбиране като вас.много ще се радвам да се эапоэнаем.проблема е,че на 02.07.почвам работа и няма да имам време.надявам се 09.месец да иэлеэна пак отпуска и тогава да се видим.пожелавам ви голяма наслука.ще ти пратя снимките да ми ги качиш эащото при мен не става.
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

добре прати ми ги s_v_etlia@abv.bg
Team Filstar-Bobi Fisher
jani19651
новобранец
новобранец

Мнение от jani19651 »

:smt023 Е,работата е неизбежно "зло", Цецо. :D Но може да се случи през Септември и да се срещнем на "Дъбник"!
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

=

Мнение от ceco65 »

ще се чуем и раэберем :drinkers: :partyman: :rock:
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

ето малко снимки от излета на цецо който ме помоли да му ги кача

Изображение