яз.Бебреш

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

яз.Бебреш

Мнение от VIKI_HARI »

Здравейте колеги бихте ли ми дали точно инфо за най краткия път от София до яз Бебреш .Минавал съм по подбалканския и после на ляво през Витиня .Има ли по кратък път?
Ще влизам с лодка
Последно промяна от VIKI_HARI на Сря Авг 24, 2011 9:30 pm, променено общо 1 път.
Wobbler
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз.Бебреш

Мнение от Wobbler »

София, Долни Богров, Горни Богров и ''магистрла'' Хемус и преди втория тунел веднага вдясно и надолу. Това е най пряко, през Ботевград е малко повече.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=140&t=45961
Има инфо , какво се случва последните години , пътя до язовира и още доста полезно инфо , в темата .Аз трябва да пусна тема но неми стига времето иначе бях там преди 3 седмици за 6 дни .
Накратко хванахме около 22-23 кг риба , но не тази за която бяхме (поне аз ) скоро ще го посетя очаквам шараните да се активизират септември месец .Иначе много клен и костур , аз хванах няколко клена над 0.600 гр и една каракуда за целия излет към 0.500гр , доста от хората около мен неможе да повярват , че има и каракуда там понеже сомЪт изяжда дребната . Язовира е уникален много ми хареса , чист без мухи комари прекрасен за къмпинг. Държи риба , но определено е труден ,клен и костур излиза много особено сутрин и вечер но си трябва храна
Изображение
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

MiTaKa™ написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=140&t=45961
Има инфо , какво се случва последните години , пътя до язовира и още доста полезно инфо , в темата .Аз трябва да пусна тема но неми стига времето иначе бях там преди 3 седмици за 6 дни .
Накратко хванахме около 22-23 кг риба , но не тази за която бяхме (поне аз ) скоро ще го посетя очаквам шараните да се активизират септември месец .Иначе много клен и костур , аз хванах няколко клена над 0.600 гр и една каракуда за целия излет към 0.500гр , доста от хората около мен неможе да повярват , че има и каракуда там понеже сомЪт изяжда дребната . Язовира е уникален много ми хареса , чист без мухи комари прекрасен за къмпинг. Държи риба , но определено е труден ,клен и костур излиза много особено сутрин и вечер но си трябва храна

А сигурно ли е че има сом?Защото никой не пише да е хванал
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Има разбирасе и то не малки, човека до нас който ловеше си е сомаджия и редовно посещава водоема , доста инфо ми даде за него. Самият той хвана един 7-8 кг на кльонк .
Дънните от брега не се отчетаха , а предишната седмица като е бил е изпуснал по едър .
Ния имахме 2 удара на топче , но засъжеление не ги реализирахме , втория удар беше голяма риба , колега на който му удари неможе да обърне рибата към брега и закачи едни дънни , на хора ловящи на 20-тина метра до нас и рибата се откачи . Колегата със сома , каза че 90% рибите са били сомове ,а не както ния мислехме шарани
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”