Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Поредния риболов
-
- и господ не е толокова добър
Поредния риболов
Приключих поредния риболов на Овчарица,като цяло риболова доста добър,но големите риби все още липсват.Причината е в непознаване на водоемите и стръвта исползвана в тях.Аз разчитам предимно на косъм и това е най голямата грешка.Един съвет от мене,като отидите на всеки водоем дори и познат пак се огледайте къде и на какво хващат хората.Относно поредния риболов,искарах много добре,като исключим жегите.Запознах се с колегите Вал и Коко от форума и тяхната компания,доста готени хора до колкото можах да контактувам с тях.Риба има на водоема макар и да не се хващаще на всеки.Както казах заложих на косъм и згреших,колега от Димитров град хвана 19 шарана за 24часа.Аз хващах много каракуда шаранчета и сомчета,ето ималко снимки.

така искарах известно време

това е единия модел шаранчета

и после обратно

това е другия модел шаранче

ето и сомчетата

това е от последната сутрин рибата защото от предните дни я пусках всичкатакоято беше много,но нямаше повече от един килограм шаран.Въпреки всичко риболова беше страхотен,запознах се с нови хубави хора и научих много за водоемите което в интернет неможе да се научи ако ще да четеш каквато и да е литература.Сега почивам един ден и исчей
Ако някой го интерсува нещо относно водоема да пита защото за един риболов научих толкова колкото не бях научил за 3 години откак ходя на този водоем
Успех на всички колеги 
така искарах известно време
това е единия модел шаранчета
и после обратно
това е другия модел шаранче
ето и сомчетата
това е от последната сутрин рибата защото от предните дни я пусках всичкатакоято беше много,но нямаше повече от един килограм шаран.Въпреки всичко риболова беше страхотен,запознах се с нови хубави хора и научих много за водоемите което в интернет неможе да се научи ако ще да четеш каквато и да е литература.Сега почивам един ден и исчей

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
С твоето постоянство съм сигурен,че ще поставиш рекорд на Овчарица.
Така,като гледам водата държи ниво,а и не си сменил мястото!Трябваше да те послушам в петък,ама на...слушам женски акъл!Както и да е!Радвам се за теб и за успешния ти риболов.След няколко дена съм на крака и съм там!
Успех и НАСЛУКА!!!
Така,като гледам водата държи ниво,а и не си сменил мястото!Трябваше да те послушам в петък,ама на...слушам женски акъл!Както и да е!Радвам се за теб и за успешния ти риболов.След няколко дена съм на крака и съм там!
Успех и НАСЛУКА!!!
-
- разбира нещата
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега Local, този уикенд и аз съм на Шарково. Чух, че вече рибата се е раздвижила там(е, нямам предвид трофейни екземпляри). Слука я има, я не, но там ми е сърцето, та очаквам поне него да нахраня
Успех!

Успех!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей, snegk !!! Да знаеш , че много ме "дразниш" човече...то не бяха риболовни излети не бе чудо!
Поздравления за поредния успешен риболов...завидях ти благородно за възможността да ходиш нон стоп на риба, ма кой за каквото си подал документите!
П.П: Момчета, темата конкретен излет на Овчарица, така че Шарково -Марково в други теми ако може!

Поздравления за поредния успешен риболов...завидях ти благородно за възможността да ходиш нон стоп на риба, ма кой за каквото си подал документите!

П.П: Момчета, темата конкретен излет на Овчарица, така че Шарково -Марково в други теми ако може!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS