Дебарско Езеро-Македония

Модератори: bobopeli, sapuna

Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Дебарско Езеро-Македония

Мнение от Nikola Polizovski »

rimohit написа:Много благодаря...
Няма никакви проблеми,кво и да има ,ще попитам Сашо :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Братко, теб съм те признал! :
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Коле един брой снимка и за мене,Ща целувам :D Няма какво да кажа уникален си братко :wink:
Изображение
RadiМ
новобранец
новобранец

Мнение от RadiМ »

Никола,преди няколко дни се върнах от Македония.Почти цялата я обиколихме и минахме покраи Дебърското езеро и после Мавровското.Не мога да не те попитам що не можах да видя рибари още по малко биваци покраи водата с малки изключения.И още нещо в горния край се вливаше една река която беше бяла от бетоновъзела по нагоре по нея и такъв правеше и ръкава на язовира.Това нормално ли и не се ли взимат мерки.Иначе имате много красиви кътчета и предполагам и доста риба.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

slivnalia написа:
Братко, теб съм те признал! :
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Коле един брой снимка и за мене,Ща целувам :D Няма какво да кажа уникален си братко :wink:
Не съм ги хващал тези кленове аз,друже :D просто качих тема на еден колега от МК който не говори Български :wink:
А да знаеш как ми се иска,и вече посещавам училище :mrgreen: :mrgreen: при майстор Сашо :drinkers:
RadiМ написа:Никола,преди няколко дни се върнах от Македония.Почти цялата я обиколихме и минахме покраи Дебърското езеро и после Мавровското.Не мога да не те попитам що не можах да видя рибари още по малко биваци покраи водата с малки изключения.И още нещо в горния край се вливаше една река която беше бяла от бетоновъзела по нагоре по нея и такъв правеше и ръкава на язовира.Това нормално ли и не се ли взимат мерки.Иначе имате много красиви кътчета и предполагам и доста риба.
Никога не съм ловил аз там друже.За кое езеро мислиш с гадната река?Дебарско или Мавровско.Ще попитам Сашо,сигурно знае за какво иде въпрос :wink:
Macedonia
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Браво,майстори сте,но там наоколо,предполагам,че е пълно с албанци.И те ли не обичат да ловят и ядат сладководна риба като гърците,та има в езерото такава популация от дебели кленове?
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

INCUBUS написа:Браво,майстори сте,но там наоколо,предполагам,че е пълно с албанци.И те ли не обичат да ловят и ядат сладководна риба като гърците,та има в езерото такава популация от дебели кленове?
Има дебели кленови,но не всеки ги лови :wink: Аз никога не съм бил там,но знам сумати хора който се връщат с празни ръце.Сашо е доказан ,начитан и много опитен.
А да знаеш ,че Гърците и Албанците ядат риба повече от нас :)
Macedonia
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

Nikola Polizovski написа:
INCUBUS написа:Браво,майстори сте,но там наоколо,предполагам,че е пълно с албанци.И те ли не обичат да ловят и ядат сладководна риба като гърците,та има в езерото такава популация от дебели кленове?
Има дебели кленови,но не всеки ги лови :wink: Аз никога не съм бил там,но знам сумати хора който се връщат с празни ръце.Сашо е доказан ,начитан и много опитен.
Стига бре месар :D ,ти ядеш повеке от едно ято корморни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
YOU LL NEVER WALK ALONE
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

сандански карп написа:
Стига бре месар :D ,ти ядеш повеке от едно ято корморни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Карабатаци, карабатацииии :lol: :lol: :lol: :lol:

Кога да идвам да ги ловя тея Кленове Никола :D
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Ivak написа:
Бегай бре,конски,ти вече и си забравил как се държеше пръчката :mrgreen: :mrgreen:
:drinkers: :drinkers:
Време е вече за среща :drinkers: :drinkers:
Macedonia
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

От 40+г. съм риболовец, ама за сефте виждам толкова трофейни кефали на 1 място. И запек съм имал, с извинение, ама отдавна не съм се ококорвал така. :shock: :D Поздравления за майсторлъка!
mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mitaka_dimitrov »

Толкова огромни кленове на куп и аз не съм виждал никога! Евала момчета и все такава слука да ви спохожда! Напълнихте ми душата.
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

Ivak написа:
Бегай бре,конски,ти вече и си забравил как се държеше пръчката :mrgreen: :mrgreen:
:drinkers: :drinkers:
Време е вече за среща :drinkers: :drinkers:
2-ри октомври,ВАРДАРООО :partyman: :partyman: :partyman:
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
misho_tsakov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от misho_tsakov »

Подводните снимки са уникални. Човека е майстор на всичко. Никола, я го питай как ги кара да позират така добре? Аз детето си не мога да снимам толкова хубаво...
Я спри да пишеш, че ми идва да се удавя като гледам какво правите!
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Мнение от steaven »

naskobo написа:Братци, направо срам да ни хване- ние сме най-обезрибената страна на Балканите :( :( :oops:
Споко де,с тез темпове много бързо,ще си гледат само снимките ;-)
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

steaven написа:Споко де,с тез темпове много бързо,ще си гледат само снимките ;-)
Tи,на това ли се радваш :?: :?: :?:
Macedonia
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”