Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Размисли и обсъждане за подобряване на Софийските срещи .
Модератор: sapuna
Re: Размисли и обсъждане за подобряване на Софийските срещи
Лични досега не бях пускал, щото не е имало повод. Що се касае т.нар. срещи тоива, което ми пусна колегата Марко на ЛС, можеше да направо да го изсипе в темата...Винаги ли като ти стане интересно пускаш ЛС-та на другите!?
Мънца, аз не мога да разединявам при положение , че никого не познавам реално...после в съобщението на Марко ясно личи , че има напрежение и разнобой между него и Чапара, т.к. някой тука разделя, кой е не ме интересува. Чудно ми е как тези хора, които явно се познават, не могат да смелят брашно. Аз не виждам никва разлика в ракията или салатата в която и да е кръчма.Ами аз затова писах, че си ...
Мда и аз на тва се надявам...Живот и здраве да е ...
По-голям шаран от рибаря няма...
Ами аз познавам всички действащи лица лично и те уверявам, че на живо и пред клавиатурата са съвсем различниpacho69 написа:Мънца, аз не мога да разединявам при положение , че никого не познавам реално...после в съобщението на Марко ясно личи , че има напрежение и разнобой между него и Чапара, т.к. някой тука разделя, кой е не ме интересува. Чудно ми е как тези хора, които явно се познават, не могат да смелят брашно.

Поздрави!
Те това е веке друга приказказабрави, аз съм позитивен човек, но каквото ми е на сърцето, това ми е и на устата
Поздрави!

Е хубаво, аз са ако реша да дойда на следващата среща, на коя точно да ида?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Действаш инстиктивно колега...Е хубаво, аз са ако реша да дойда на следващата среща, на коя точно да ида?
За съжаление, на която и да отидеш вече нищо няма да е същотоtopsoft написа:Е хубаво, аз са ако реша да дойда на следващата среща, на коя точно да ида?

А може ли някой да ми каже какво делят хората да двете срещи, защо се карат?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Не могат да се разберат на кой му е по-голямtopsoft написа:А може ли някой да ми каже какво делят хората да двете срещи, защо се карат?

Ако това е причината, то спора най-лесно може да се разреши на някой гьол 

- dzeviza
- ще става разбирач
Съжалявах,че не успях да дойда на срещата,объркаха ми се плановете от към работа,но като чета какви са дразги,незнам то колеги ли са или на принципа,аз съм по-най,българска му работа,докато не си покажем рогата май няма да сме ний

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Защо сряда, защо промяна на нещо което си вървеше без проблем.
От какво е продиктувано желанието за промяна. Какви са доводите за промана на ден които е бил ползван няколко години?
Какви са тея спорове къде бил центъра, къде било удобно.
Първо мислим за себе си после за останалите. Малко ако подтиснем този инстинкт и ще се получат нещата.
Как би ви звучало че рибарите се събират в клуба на ФК Левски
Не съм бил там и не знам каква му е историята, но не ми допада като идея.
Да припомня как се роди идеята за тези срещи белким се вразумите малко
Срещите иницира Милчо Нанчев, по идея на това, че в кръчмата Борсалино се събират сомаджии, но са като затворена ложа. Така бързо узря идеята за наши си на НАРИБА.
На Втората среща бяхме 10-тина човека. Видя се, че трябва да се премахнат всякакви ограничения за да не ставаме като другите.
И се създаде нещо хубаво, и много хора чакаха с нетърпение да дойде последния четвъртък.
Преди да се реши да се търси ново заведение като бяхме на Кулата говорихме поне 4-5 срещи за това и всички малко или много искаха промяна.
Така се почна голямото обикаляне, ако знаех че ще се стигне до тук щях да дам всичко от себе си за да го спра.
Имаше си каса в която са оставали доста пари, дарявали сме, давали сме на персонал за да ни обгрижват повече, агнета сме купували, донаждали сме като не стига от нея и т.н.
Сега какво, сметка на всеки поотделно, щото не можем да си сметнем?
Нищо непоправимо не е станало. НО следващата среща трябва да е с ясна дата именно последния четвъртък от месеца, и на заведение в което ще си бъдем и зиме и лете
От какво е продиктувано желанието за промяна. Какви са доводите за промана на ден които е бил ползван няколко години?
Какви са тея спорове къде бил центъра, къде било удобно.
Първо мислим за себе си после за останалите. Малко ако подтиснем този инстинкт и ще се получат нещата.
Как би ви звучало че рибарите се събират в клуба на ФК Левски

Не съм бил там и не знам каква му е историята, но не ми допада като идея.
Да припомня как се роди идеята за тези срещи белким се вразумите малко

Срещите иницира Милчо Нанчев, по идея на това, че в кръчмата Борсалино се събират сомаджии, но са като затворена ложа. Така бързо узря идеята за наши си на НАРИБА.
На Втората среща бяхме 10-тина човека. Видя се, че трябва да се премахнат всякакви ограничения за да не ставаме като другите.
И се създаде нещо хубаво, и много хора чакаха с нетърпение да дойде последния четвъртък.
Преди да се реши да се търси ново заведение като бяхме на Кулата говорихме поне 4-5 срещи за това и всички малко или много искаха промяна.
Така се почна голямото обикаляне, ако знаех че ще се стигне до тук щях да дам всичко от себе си за да го спра.
Имаше си каса в която са оставали доста пари, дарявали сме, давали сме на персонал за да ни обгрижват повече, агнета сме купували, донаждали сме като не стига от нея и т.н.
Сега какво, сметка на всеки поотделно, щото не можем да си сметнем?
Нищо непоправимо не е станало. НО следващата среща трябва да е с ясна дата именно последния четвъртък от месеца, и на заведение в което ще си бъдем и зиме и лете

- drat
- разбира нещата
Ресторанта няма нищо общо с ФК"Левски".
Сряда защото на някои хора включително и на мен Четвъртака не ни е възможно да присъстваме, само и единствено поради този повод на срещи не съм ходил повече от година.
Центъра за да е еднакво далече за всички.
Сряда защото на някои хора включително и на мен Четвъртака не ни е възможно да присъстваме, само и единствено поради този повод на срещи не съм ходил повече от година.

- dzeviza
- ще става разбирач
Като идея за центъра ,да добре,макар че където и да е,който желае ще дойде,но защо са тия разпри ,извинявай ,че питам теб,но ми се видя,че ти си най-активен за сбирка,а и нали може на ти?drat написа:Ресторанта няма нищо общо с ФК"Левски".
- drat
- разбира нещата
Распри повече няма да има, а по принцип хич не съм активен, просто другите са много пасивни.

- dzeviza
- ще става разбирач
Дано да е така,че нещо не ми хареса отношенията им един към друг и разни епитети,от женски род ,все пак тук сме да споделим и да си помагаме.ма май се овълчихме като западняцитеdrat написа:Распри повече няма да има, а по принцип хич не съм активен, просто другите са много пасивни.