Къде около Видин ????

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

vodata
новобранец
новобранец

Къде около Видин ????

Мнение от vodata »

Колеги дайте малко идей и инфо за хубаво местенце за палатка на някой язовир около видин и що годе да има някфа рибка ,шаранче това онова.
Аватар
stan4o
новобранец
новобранец

Мнение от stan4o »

Полетковци от към Старопатица. Добра таранка дребосък да се занимаваш /бабушка/. Може и някой шаран да хванеш:)
минаваш покрай гробището, после около царевицата докато стигнеш тополовата гора и там...
Внамавай сутрин диви прасета идват да пият вода да не се стреснеш:)
П.С. Не съм ходил там от две години, но ако бях във Видин там щях да ида;)
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къде около Видин ????

Мнение от Stefko »

vodata написа:Колеги дайте малко идей и инфо за хубаво местенце за палатка на някой язовир около видин и що годе да има някфа рибка ,шаранче това онова.
Моето предложение е Полетковци да го пропуснеш леко :wink: :lol: Миналата година ходих - язовира отдавна не е това, което беше :evil: :evil: Аз при всички положения бих предпочел Рабиша пред всякакви други варианти :idea: (ако си твърдо решен да е язовир, а не Дунав ;)) Верно, че е доста капризен водоем, но при вички положения поне бабушка ще половиш на воля... В по-добрия вариант - едра таранка, шаран, сом, костур. До миналата година и Божурица бе доста добър избор, но чувам все повече неприятни неща за там и не смея да го препоръчам :?
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Дреновец - ще ти се откачи ръката да вадиш шарани.

Ама за к'во ти е язовир, бягай на Дунав пак и вади амури. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
vodata
новобранец
новобранец

Мнение от vodata »

Дреновец разбрах че е пълно с шаранчета около кило но пускали само около каменития а там доколкото си спомням няма сянка. а верно ли е 5 лв пръчка
Аватар
ВАРТБУРГ
новобранец
новобранец

Мнение от ВАРТБУРГ »

5лв на две пръчки е. Аз лично за шаран не ходя, трепя костура на рибе, което ми е по-интересно. Миналата година що таранка и бабушка извадих....
Ако ти е лесно, ще ти стане по-трудно. Като ти стане трудно, ще станеш по-добър. Станеш ли по-добър, ще ти бъде лесно.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”