Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com
Форум
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
Как да си направим стойка за въдица,за монтаж на н.лодка
Модератор: emo vasilev
Как да си направим стойка за въдица,за монтаж на н.лодка
Здравейте колеги,
скоро си купих надуваема лодка Промарин IB,както знаете този модел не разполага с стойки за пръчките.Та ако някой има идеи нека сподели мисля че темата ще бъде полезна и на други колеги.Благодаря!

скоро си купих надуваема лодка Промарин IB,както знаете този модел не разполага с стойки за пръчките.Та ако някой има идеи нека сподели мисля че темата ще бъде полезна и на други колеги.Благодаря!
- bobo_33333
- кандидат преподавател

Re: Как да си направим стойка за въдица,за монтаж на н.лодка
Продават се готови ,само стягаш за пейката.
Аз там съм пораснал...
Така е колега,но не са удобни,ако някой има идея нека да сподели.bobo_33333 написа:Продават се готови ,само стягаш за пейката.
vazlan написа:Здравейте колеги,
скоро си купих надуваема лодка Промарин IB,както знаете този модел не разполага с стойки за пръчките.Та ако някой има идеи нека сподели мисля че темата ще бъде полезна и на други колеги.Благодаря!![]()
![]()
Не ползвам стойки. Ето къде са мойте въдици.
Можеш да си направиш стойки от полипропиленови тръби и също да ги закрепиш на транеца. Не забравяй да ти работи аванса на макарата,иначе закачка и можеш да се разделиш с въдици,двигател и тн.
Здравей колега,можеш ли да поясниш по подробно.piranha написа:vazlan написа:Здравейте колеги,
скоро си купих надуваема лодка Промарин IB,както знаете този модел не разполага с стойки за пръчките.Та ако някой има идеи нека сподели мисля че темата ще бъде полезна и на други колеги.Благодаря!![]()
![]()
Можеш да си направиш стойки от полипропиленови тръби и също да ги закрепиш на транеца. Не забравяй да ти работи аванса на макарата,иначе закачка и можеш да се разделиш с въдици,двигател и тн.
Питай за кое не ти е ясно.
- bobo_33333
- кандидат преподавател

Кое не ти е удобно,освен ценатаvazlan написа:Така е колега,но не са удобни,ако някой има идея нека да сподели.bobo_33333 написа:Продават се готови ,само стягаш за пейката.![]()
![]()

http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=1386
Аз там съм пораснал...
Благодаря колега този модел не съм го срещал.bobo_33333 написа:Кое не ти е удобно,освен ценатаvazlan написа:Така е колега,но не са удобни,ако някой има идея нека да сподели.bobo_33333 написа:Продават се готови ,само стягаш за пейката.![]()
![]()
![]()
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=1386
А и цената е добра.
Ключ.
- bobo_33333
- кандидат преподавател

Има и на половина на цената на тази. 
Аз там съм пораснал...
Малко късно виждам темата, тази стойка не става - изобщо...Подвижната част - тази, която сочи върха на пръчката постоянно пада назад, в каквато и позиция да е сложена. Поне моите наблюдения са такива. Имам я чисто нова ползвана веднъж и от тогава си седи в нас....
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- bobo_33333
- кандидат преподавател

vinil написа:Малко късно виждам темата, тази стойка не става - изобщо...Подвижната част - тази, която сочи върха на пръчката постоянно пада назад, в каквато и позиция да е сложена. Поне моите наблюдения са такива. Имам я чисто нова ползвана веднъж и от тогава си седи в нас....
Ами подприя с пръчката
Като сложиш пръчката и няма да пада
Аз там съм пораснал...
колега би ли снимал как си хващат към транеца тези полипропиленови тръби?vazlan написа:Здравей колега,можеш ли да поясниш по подробно.piranha написа:vazlan написа:Здравейте колеги,
![]()