Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Видимост на морската вода , температура , течения ...
Модератор: nkolev66
Re: Видимост на морската вода , температура , течения ...
Архив за температурата на морската вода може да се види тук
http://www.stringmeteo.com/synop/sea_wa ... r=2011#sel
http://www.stringmeteo.com/synop/sea_wa ... r=2011#sel
Тук също има полезна информация:
http://www.stringmeteo.com/synop/bg_std ... A%C0%C6%C8
http://www.stringmeteo.com/synop/bg_std ... A%C0%C6%C8

...в Бургаския залив , отново се забатачи рабтата
- мътну-у-у-у ...риба няма ни в дълбокото , ни в плиткото ... рибата е в открито море ( така видях от лодката ) и не я знам кво прай там
...привечер излезе някоя и друга платерина и така спасих капото ...

Вчера на Черноморец (Варненско) мътилката учудващо беше намаляла, видимост десетина метра, температурата 23 и нещо.
Платерината единични бройки до към 500 - 700 гр. Имаше много заргана, от моливчета до прилични екземпляри. От десетина изтрела уцелих само две и то си е чист късмет, пустите му змийчета голяма мъка с тях. Може би на колегите с бомбардите ще им започва жътвата.
Платерината единични бройки до към 500 - 700 гр. Имаше много заргана, от моливчета до прилични екземпляри. От десетина изтрела уцелих само две и то си е чист късмет, пустите му змийчета голяма мъка с тях. Може би на колегите с бомбардите ще им започва жътвата.
Георги Маринов:
Генерален спонсор на Мтел,Енерго-про и Лукойл.
Генерален спонсор на Мтел,Енерго-про и Лукойл.
-
- разбира нещата
Булти написа:...в Бургаския залив , отново се забатачи рабтата- мътну-у-у-у ...риба няма ни в дълбокото , ни в плиткото ... рибата е в открито море ( така видях от лодката ) и не я знам кво прай там
...привечер излезе някоя и друга платерина и така спасих капото ...
Със съжаление потвърждавам казаното от Митака.Иде реч за боруна пред поделението в Поморие,по обед

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
На Култири Несебър видимост от 3 до 5метра водата25гр. платерини валидни на всяко лягане.Кукана дойде малък

Ей, почна пак скапаното време. През седмицата бива, като дойдат почивните дни и се раздуха като за световно.

...в Бургаския залив рабтата хич не бива 

- penioprimorsko
- новобранец
В Приморско като гледам морето май следващото влизане ще е след десетина дена.Добре че влязох вчера следобед.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И в Ахтопол леко духна....
Ама аз утре съм на вода... 

-
- новобранец
Доклад
Миналия уикенд – Царево: медузи, медузи, медузи до третия метър. Голямо размножаване. От 3 до 10м много красота и морски кучки. Друго шаващо освен пахури нямаше. Двва дни по 2часа гмуркане. Това е резултата.
Миналия уикенд – Царево: медузи, медузи, медузи до третия метър. Голямо размножаване. От 3 до 10м много красота и морски кучки. Друго шаващо освен пахури нямаше. Двва дни по 2часа гмуркане. Това е резултата.
-
- новобранец
Колега, много мерси за инфото! Ако обаче си така любезен да ме светнеш:GEORGE_SHARK написа:Доклад
Какво чудо на природата се пада това, дето си го обозначил с думата "пахури", оти онемех?! Да не е нещо като "павури" или "паури"? По нашио край съм чувал за "пагури", ама то човек не може сичко да знае!
Аз редко влизам тука и винаги съм нащрек, оти секи път попадам на ентусиазирани творци да измислят секакви новости, та са искам да видим и твоя принос в какво се състои. Нали нема да ме игнорираш, щото аз като секи граовец обичам новостите?

Саше не ти ли писна да се заяждаш с хората,не всички сме безгрешни.