Мюсли?!?!

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мюсли?!?!

Мнение от CERRUTI »

Днес се загледах на жена ми в мюслито и ми хрумна да добавя от него в захранката за неделя(все пак съдържа ядки и сушени плодове-стафиди и банан,шоколад).....ще сложа 2-3(повече не смея че жената... :twisted: ) шепи пък ще видиме...
какво мислите?
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мюсли?!?!

Мнение от old fox »

CERRUTI написа:Днес се загледах на жена ми в мюслито и ми хрумна да добавя от него в захранката за неделя(все пак съдържа ядки и сушени плодове-стафиди и банан,шоколад).....ще сложа 2-3(повече не смея че жената... :twisted: ) шепи пък ще видиме...
какво мислите?

:lol: Удари още едно от мене :drinkers:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Абе и на мене са ми минавали такива мисли ! За ядките - да , ще свършат работа , но ме съмняват сушените плодове - дали ще има някакъв ефект ? Според мен трябва да се опита ! :wink:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Marco Polo написа:Мисля, че и една шепа да вземеш, жената пак ще :evil: :evil: , така че по-добре недей ;)
Така че вземай колкото си искаш. Така и така ще го отнесеш.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

emo vasilev написа:Абе и на мене са ми минавали такива мисли ! За ядките - да , ще свършат работа , но ме съмняват сушените плодове - дали ще има някакъв ефект ? Според мен трябва да се опита ! :wink:
Ами би трябвало тук доста четох че колеги са имали успехи с аромати банан,шоколад....а стафидите са сладки рибите обичат сладко(клен кълве на джанка).
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

CERRUTI написа:Днес се загледах на жена ми в мюслито и ми хрумна да добавя от него в захранката за неделя(все пак съдържа ядки и сушени плодове-стафиди и банан,шоколад).....ще сложа 2-3(повече не смея че жената... :twisted: ) шепи пък ще видиме...
какво мислите?

хубаво си решил има ефект но гледай добре да ги накиснеш поне 24 часа иначе ще изплуват :lol: добави и една лъжица мед... шоколадовите също стават... но да не забравиш накисването много е важно след това взимш един пакет готова захравка омесваш и праниш на топки резултата е гарантиран.... пробвал съм и с качамак и люсли на пружина също работи..... Наслука!
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Благодаря Mitak точно си мислех колко време трябва гго накисна че да няма плаваемост, а че ще се миксира с захранка това е ясно...;)
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Може да ги накиснеш със някакъв ароматизатор и после да правиш топки от тях и царевица за захранка на шаран. :wink:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

какво мислите?
Дано не съм закаснял с мнението си но мюслито си го запази за жена си ! :lol: :lol: :lol:

Има специални аромати за захранка който продават по магазините ! както и дипове за стръвта !

да не правя реклами на фирми ако се интересуваш пиши на л.с. да ти кажа някой добри , който съм ги изпитал и работят :) наслука !
Аватар
wall4o
новобранец
новобранец

Мнение от wall4o »

ТЕя ядки ги спрасках в хаван4ето заедно с кус кус и ги умеших с другата захранка :D 6те вида какув е резултата! :wink:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

wall4o написа:ТЕя ядки ги спрасках в хаван4ето заедно с кус кус и ги умеших с другата захранка :D 6те вида какув е резултата! :wink:
Чакай да ти кажа какво ми се случи....:)
станах днеска и докато си пиех кафето прегледах форума и прочетох твоето мнение....с мисълта че ще го пробвам някой път защото сега нямам мюсли...
Излезнах да разходя кучето и както го разхождам гледам в тревата едно пликче вътре пакет с мюсли скъсан(явно изпуснат при носене и се е спукал и човека го е заебал....завързах плика и право вкъщи.Започнах с хаванчето ама то това направо робски труд....затова направо го накиснах и ще го намачкам с останалата захранка...
Изображение
Аватар
wall4o
новобранец
новобранец

Мнение от wall4o »

ДА!Докато ги сма4кам тея ядки ми са разви раката :D !
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Що не опитате и с корнфлейкс? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”