Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Здравейте !!!!! Питане на един Новобранец !!!
Модератор: nkolev66
- Jack Daniels
- разбира нещата
Re: Здравейте !!!!! Питане на един Новобранец !!!
Отиваш на място и пробваш, която ти лепне - вземай я.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
- новобранец
да ама ги няма в магазинма и трябва от нета да ги поръчвам !
И все пак коя е по добрата марка ?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За маски няма добра марка..Маската трябва да ти пасне на лицето перфектно а на коя марка от професионалните разбира се е не е важно....МАска от интернет без да си я пробвал не се купува....
Явно не си уцелил правилния магазин.Ако си от София провери при бате влади на Раковска.vaklinpetkov написа:да ама ги няма в магазинма и трябва от нета да ги поръчвам !
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
В магазина на Видракс в София на Ал.Стамболийски - миналата седмица имаше маски и на Салви и Нава. Доста са меки и удобни , с малък обем но както ти казват и колегите маска се копува на място. Доста от продуктите на Салви и Нава ги имат в наличност.
Юни месец и аз търсих маска ... та тогава пробвах маските на нава и салви. Накрая си купих Маска SALVIMAR GOBLIN Green .... останах с впечатление, че силикона на салви е доста по мекичък и фин от този, влаган в маските на нава, които успях да пробвам (не знам дали това е добре или обратно). За сега съм доволен от гоблина, но се изненадах от факта, че когато я пристегна повечко започва да ми пуска вода (може би заради мекия силикон), просто трябва да е натегната до положение, в което напрежението от ластика върху главата ми, е слабо осезаемо.... но пък микрометричното регулиране на каишката е мноооооого мазно.
Не е от силикона ,просто маската се стяга до толкова доколкото да не ти падне от главата ,колкото повече я стягаш толкова по зле става.Не ти ли пасне по лицето ,колко и да е мек силикона и колко и да я стягаш ефекта е нулев.
- bobboi
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен. И аз като новобранец незнаех нищо. Ето и линк към информация за новобранци относно маските:
Как да изберете вашата водолазна маска и да се грижите за нея
п.с.
Също така не пристягайте твърде много каишката на маската си или ще се приберете с главоболие.
А аз на практика го изпитах със старото си менте което не лепваше и аз стягах ли стягах за да не пропуска
Как да изберете вашата водолазна маска и да се грижите за нея
п.с.
Много правилно!!! Там е написано:просто маската се стяга до толкова доколкото да не ти падне от главата ,колкото повече я стягаш толкова по зле става
Също така не пристягайте твърде много каишката на маската си или ще се приберете с главоболие.
А аз на практика го изпитах със старото си менте което не лепваше и аз стягах ли стягах за да не пропуска