Заяло коляно на директен!
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Заяло коляно на директен!
Здравейте!След днешния ми излет,може би поради високата температура,2рото коляно на директния заяде и не иска да се прибира,пробвах,както обикновено с вода и сапун но не става!Имате ли някакви предложения,как мога да си разреша проблема?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Заяло коляно на директен!
Трябва ти 2-ри човек.
На не твърда,но и не много мека повърхност поставяш проблемното място на директния.
Правиш въртеливи движения с лек натиск за прибиране на снадката докато другия леко почуква върху мястото с дръжката на чук примерно,която също да е увита леко в някакъв плат или каквото и да е подобно.
С премерени движения да не стане сакатлък!
На не твърда,но и не много мека повърхност поставяш проблемното място на директния.
Правиш въртеливи движения с лек натиск за прибиране на снадката докато другия леко почуква върху мястото с дръжката на чук примерно,която също да е увита леко в някакъв плат или каквото и да е подобно.

-
- вече хвърля и на тежко
А и ако плата е топъл ,например с топла вода навиваш го и почукваш ,не слагай мазни неща че после пак проблем ще има .stich написа:Трябва ти 2-ри човек.
Колега, не напъвай снадката, а увий проблемния участък с торбичка със замразен грах, царевица или нещо подобно и опитай отново след няколко минути, но внимателно!
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Цялата работа се получава,когато сутрин при по-ниски температури въдицата се разпъва юнашката и в последствие,като напече и температурата се вдигне,карбона се раздува леко,от което се получават тези заклинваня.Та общо взето съветът на Мунчо е правилен,като вместо грах може и просто плик с лед за известно време да се наложи,за да се охладят колената и внимателно с въртеливи движения да се згънат снадките.
Пробвах с леда,но не мърда,като заварено е!Май ще трябва да приложа малко груба сила...
-
- научил се да хвърля
И във фризера да го сложиш пак няма да стане.Колегата Stich ти е написал верния отговор,а той откъде го е научил само аз си знамbantumi написа:Пробвах с леда,но не мърда,като заварено е!Май ще трябва да приложа малко груба сила...

-
- кандидат преподавател
bantumi,stich,за какви директни става въпрос ?С моите съм ловил при 12 градуса под нулата,при ледено вятърче / това с Тубертини Проксима 02 6 метра и Тика Адвенчър 7 метра/ и при 37 над нулата цял ден под слънцето /пак с 6 метра Тубертинито и с Вега Серафик 5 метра/,но досега съм нямал такова запъване.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
При мен се получи на един джаксън,който ползвах за дръжка на кеп.
С директния немам грижи,а и Фнимавам,че бая тънкостенен Exclusive 7m.
С директния немам грижи,а и Фнимавам,че бая тънкостенен Exclusive 7m.

-
- кандидат преподавател
Ясно,то и аз се опитвам да внимавам,ама съм си михлюзин и след вашите уточнения, просто ми е чудно как още не съм се нахендрил на същия проблем.Дано колегата си го оправи,с най-добри чувства 

Колеги,пробвах,обаче не мърда!!!
Ще се пръсна от яд вече...

-
- научил се да хвърля
Ако си пробвал по начина,който ти предложихме със Stich е невъзможно да не стане.Някъде нещо не правиш както трябва.Увий колената с парцал точно на снадката и дръж за едното коляно ,а някой помощник да хване другото,подпрете се някъде да не виси въдицата и я причукай с чукче по снадката.Увитото парче трябва да е толкова дебело,колкото да не нараниш коляното.Е чак яд ме хваща ,а няма как да го пратиш да го оправя.Иска помощника да държи с двете ръце и да пробва с въртеливо движение да я освободи при ударите ,които са последователно един след друг.bantumi написа:Колеги,пробвах,обаче не мърда!!!Ще се пръсна от яд вече...
Чакай сега,удрям "сопата" отстрани или я разглобявам и удрям отгоре? Защото аз я разглобих и почнах отгоре да удрям леко