Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

рапани
Модератор: nkolev66
-
- научил се да хвърля
Re: рапани
Отиваш на морето търсиш къде има камъни и ги почваш-Траката,Галата,Фичоза,Паша дере,изобщо навсякъде където има камъни и миди рапаните са там.
на паша дере ни миди има,ни рапани.по скоро на романтика
-
- научил се да хвърля
Навсякъде, където има миди има и рапани . По полека с мидите, но без милост по рапаните

Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
-
- новобранец
На Траката, долу при рибарите. Само че не откъм стоянките на лодките, а от другата страна на буната. Миналата година рапани като юмрук имаше, ама така и не събрах, че ме е яд. Не е дълбоко , а като улучиш и хубаво време...
- bobboi
- новобранец
- Обратна връзка:
За рапани на варненския плаж от южната страна на 2-ра буна има скала на около 50м навътре. Плитко е до глезен и е толкова пълно с рапани че ги береш като сливи. За жалост в момента са малки и среднички, но за една вечер за мезе стават.
Друго място за миди в изобилие и рапани също е на яхтеното пристанище на св.Константин и Елена. Там поне е пълно. Има и рибки за удоволствие и новобранци става
Друго място за миди в изобилие и рапани също е на яхтеното пристанище на св.Константин и Елена. Там поне е пълно. Има и рибки за удоволствие и новобранци става

-
- научил се да хвърля
Миналата година бях на море на Варна.Отидох ме на плаж на Аспарухово и хванахме една плик от била почти пълен.Имаше и то много около шамандурата.Имам предвид не точно под шамандурата
, а на такава дълбочина.Тая година ходих един път май там на плаж,но не намерихме нито един 

- bobboi
- новобранец
- Обратна връзка:
а аз пък ти казвам че сега в този момент от южната част на 2-ра буна на варненския плаж има скала на която е толкова пълно с рапани че ги береш, само трябва да внимаваш че някой са с големи черупки, а вътре са малки все още. Берете само онези които са си пълни отвътре 

колега рапанджия, ако не си влизал с ботилки не дей влиза сам ! препоръчителное но рапана има там кадето има и миди
успех