Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Каде ги мори колега см. коя част на Панчерево?phillemow написа:На панчарево-нивото е много високо.Риболов има навсякъде,но на близка дистанция излизат отвратителни 4-5см костурчета които са ужасно нахални.Захранката е задължителна,стръвта най-добре е да е бял.Рибите са средни бабушки и костури и огромен уклей.
http://phillemo.snimka.bg/fishing/panch ... 011.616283
сега се връщам от Суходол (платеното) за 6.5 часа - само един ЕДИН удар - излезна маломерна каракуда - към 400 грама - две пръчки - 16 лв си дадох като пич - уж в най вървежното време - вечерта до 12 полунощ - е повече нема да стъпя там, а и на никой няма да го препоръчам този гъол
храних с какви ли не захранки, + сладка царевица, торен ( на него се хвана малчугана) + протеиново топче

храних с какви ли не захранки, + сладка царевица, торен ( на него се хвана малчугана) + протеиново топче

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
A парите за захранка смяташ ли ги.playback написа:сега се връщам от Суходол (платеното) за 6.5 часа - само един ЕДИН удар - излезна маломерна каракуда - към 400 грама - две пръчки - 16 лв си дадох като пич - уж в най вървежното време - вечерта до 12 полунощ - е повече нема да стъпя там, а и на никой няма да го препоръчам този гъол
![]()
![]()
Язовир Мало Бучино
Привет на всички ! Имате ли инфо относно този язовир ии как се стига дотам (с автобус )

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз бях на Суходол за нощна разпивка.
Каракуди кълвът доволно на пружина с торен или фидер. Шаранчета също но са дребни, колегата с нас изтъра две и хвана едно под кг
Каракуди кълвът доволно на пружина с торен или фидер. Шаранчета също но са дребни, колегата с нас изтъра две и хвана едно под кг
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е то на ИСкъра дава повече... 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Панчарево, платеното, от 16 до 20 часа, 4 шрана между 2 и 5 кила, на ултралайт мач, на царевица. Един от най-приятните ми излети за годината.
нямам живарник
-
- научил се да хвърля
Именно.qno_zloo написа:Е то на ИСкъра дава повече...
пп:След поредната смяна на собственици ,този път негативна ,колкото и да ми е мъчно го зачеркнах този гьол

много неприятно ми стана и на мен, повече на Суходол не стъпвамiv4o_pif4o написа:Именно.qno_zloo написа:Е то на ИСкъра дава повече...
пп:След поредната смяна на собственици ,този път негативна ,колкото и да ми е мъчно го зачеркнах този гьол
като сложим парите за захранка стават към 25 лв за една каракудка от 400 гр, това ми беше първия и последен риболов на платено
- BACARDI
- научил се да хвърля
Днеска на панчарево труден риболов ето го и резултата

платиката е 700 грама

платиката е 700 грама

http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Абре не мислите ли че сте смешни за една скапана платика се заяждате с колегата,някои бил зарибил а къде беше този някои в неделя когато на обят пред 100 и повече колеги се вършеше това

час 14и30 на обят къде бяха тези зарибители мрежите се вадеха на 200м от брега и 300 от Камелот ама иначе тук сте много отворени колегата за една платика нападнахте
БРАВО СМЕШНИЦИИИИИИИИИИИИИИИи заради такива като вас форума умряяяяяяяя

час 14и30 на обят къде бяха тези зарибители мрежите се вадеха на 200м от брега и 300 от Камелот ама иначе тук сте много отворени колегата за една платика нападнахте
БРАВО СМЕШНИЦИИИИИИИИИИИИИИИи заради такива като вас форума умряяяяяяяя

То и брат ми пусна 100тина шаранчета на Богров, където сега е платеното само няколко дни преди да го заградят.....
Едно е да напълниш живарник с платики на Искъра, съвсем друго е да хванеш една на Пънча. Иначе е резонно, не толкова законно когато хванеш повече рибки (да речем платики от искъра) да ги пуснеш някъде където няма подобни риби ( на пример Панчарево), когато се връщаш от успешен риболов....
Повечето сме го правили и не знам някой да е смятал колко му струва бензина.
А това, че риболовец е хванал платика на Пънча и е споделил това, само може да ни радва, без значение дали я е взел или я е върнал във водата.
Едно е да напълниш живарник с платики на Искъра, съвсем друго е да хванеш една на Пънча. Иначе е резонно, не толкова законно когато хванеш повече рибки (да речем платики от искъра) да ги пуснеш някъде където няма подобни риби ( на пример Панчарево), когато се връщаш от успешен риболов....
Повечето сме го правили и не знам някой да е смятал колко му струва бензина.
А това, че риболовец е хванал платика на Пънча и е споделил това, само може да ни радва, без значение дали я е взел или я е върнал във водата.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Прихванали са се платичките и аз имам уловени, но доста по-дребни от тази на колегата 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ходиш на грешния водоем, ето моя излет.playback написа:много неприятно ми стана и на мен, повече на Суходол не стъпвамiv4o_pif4o написа:Именно.qno_zloo написа:Е то на ИСкъра дава повече...
като сложим парите за захранка стават към 25 лв за една каракудка от 400 гр, това ми беше първия и последен риболов на платено
Хванах ги на "метод" влакно 0,22, повод 16lb ,кука FOX н-6 (еййй много ме радва тая фирма) захранката микс от 3 вида намачкани Сисимур риба пелети, Богровски малко, и някакви Японски от буби, коприни и т.н. в тях, стръв Халибут на Дайнамит байтс 10мм.
- jasonsmith
- разбира нещата
Ех Мариане, Мариане, не ти писнаха тия платените ....
Ето и един скорошен улов в София област (свободен водоем)..

Диваче, маратонката е 46 номер, кантара закова на 3.100 кг.
Излизаха и ето такива:
,
както и много костур на рибе и на торен..
Цялата захранка и стръвта, изразходвани за двудневен излет, се спряха на 10 лв., и още 20 лв. транспортни разходи.
Абе доволно..
Ето и един скорошен улов в София област (свободен водоем)..

Диваче, маратонката е 46 номер, кантара закова на 3.100 кг.
Излизаха и ето такива:

както и много костур на рибе и на торен..
Цялата захранка и стръвта, изразходвани за двудневен излет, се спряха на 10 лв., и още 20 лв. транспортни разходи.
Абе доволно..