Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Долна Диканя
Модератор: sapuna
Инфо за Долна Диканя
Колеги някой знае ли какво е полужението на Долна Диканя. Заслужава ли си да отскоча до там?
Колеги, този язовир е задраскан от моята карта . Преди седмица ходих с приятели и нищо ама пълно капо ви казвам . Този дето сабира парите постоянно ни обясняваше че отсреща ги късали но при нас нещо небило както трябва докато взе таксата и повече него видяхме
Моят савет е да не си губите времето и парите там.
Моят савет е да не си губите времето и парите там.
- emo vasilev
- сериозен играч
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги,тази година не съм ходил да ловя риба там,но имам вила и наминавам покрай язовира да видя какво става. Язовира доста е спаднал,риба почти няма. Разбрах,че есента,преди да бъде толкова много източен арендаторите са извадили около 30 тона риба и са останали недоволни. Така,че не чакайте да хванете кьоравото,с една дума, няма смисъл да се ходи. Нали миналата година с ред други язовири,и този бяха отпаднали от арендаторите. Но все още си събират таксата от 5 лева на въдица. Преди месец мислех да ловя,но и на мен човекът с парите ми каза,че от другата страна на язовира,откъм с.Дрен излизали хубави шарани,а отсам ставало само за плаж. Дискотеката я няма вече,изгорили са я.