Инфо за Долна Диканя

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Инфо за Долна Диканя

Мнение от Al_Bundi »

Колеги някой знае ли какво е полужението на Долна Диканя. Заслужава ли си да отскоча до там?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Язовира вече 2г. го източват под различни предлози и му разказаха играта.През забраната пак беше с малко вода .Няма и помен от хубавия морунаш,само дребни.Не си заслужава.
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Благодаря колега
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Няма защо. Не си заслужава да им пълниме гушите.А и като слушам едно пернишко радио ,наблягат повече на дискотеката.
runtzais
новобранец
новобранец

Мнение от runtzais »

Колеги, този язовир е задраскан от моята карта . Преди седмица ходих с приятели и нищо ама пълно капо ви казвам . Този дето сабира парите постоянно ни обясняваше че отсреща ги късали но при нас нещо небило както трябва докато взе таксата и повече него видяхме
Моят савет е да не си губите времето и парите там.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

От близо 2 години не съм чувал да е пускана риба ! Единствено заведението и плажа събират народ . Подобно е положението и с Мещица !
IVOGJ
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от IVOGJ »

Колеги,тази година не съм ходил да ловя риба там,но имам вила и наминавам покрай язовира да видя какво става. Язовира доста е спаднал,риба почти няма. Разбрах,че есента,преди да бъде толкова много източен арендаторите са извадили около 30 тона риба и са останали недоволни. Така,че не чакайте да хванете кьоравото,с една дума, няма смисъл да се ходи. Нали миналата година с ред други язовири,и този бяха отпаднали от арендаторите. Но все още си събират таксата от 5 лева на въдица. Преди месец мислех да ловя,но и на мен човекът с парите ми каза,че от другата страна на язовира,откъм с.Дрен излизали хубави шарани,а отсам ставало само за плаж. Дискотеката я няма вече,изгорили са я.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”