Каква тежест слагате когато ловите на река Дунав...

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

И аз напоследък маам с 200 гр олова.

А и Камба , шаранджийските въдици често идват слаби за риболов на Дунав :lol: :lol:

Мойте едните са с акция 200-300 гр другите с 500-700 гр можеш да си направиш сметка за какво иде реч :lol: :lol: :lol:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Вчера разговарях с колега и той ме светна за риболов в силно течение с две олова.Ако някой има наблюдения да сподели. :wink:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

snegk написа:Вчера разговарях с колега и той ме светна за риболов в силно течение с две олова.Ако някой има наблюдения да сподели. :wink:
2 X 100, a? :wink: :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Не знам дали има смисъл :roll:

Мятал съм с две по 100 подвижни едно над друго и с едно 150+ грамово разлика нямаше :roll:

кажи каква е тази система :D
snegk

Мнение от snegk »

Иво несъм пробвал брат казаха ми,че ги вързват едно след друго,но не питах за подробности,защото като дойда на Дунав ти ще ме светнеш на място.Мисля,че като са сложени примерно на 5 см.растояние ще събира кал между тях и ще държи,незнам ти си по компетентен с речния риболов. :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

snegk написа:Иво несъм пробвал брат казаха ми,че ги вързват едно след друго,но не питах за подробности,защото като дойда на Дунав ти ще ме светнеш на място.Мисля,че като са сложени примерно на 5 см.растояние ще събира кал между тях и ще държи,незнам ти си по компетентен с речния риболов. :wink:
не дал Бог :lol: :lol: тая кал и водорасли и тоалетна хартия от Унгария знаеш как се чистят? :lol: да не говорим,е правят зверко сьпротивление и ефекта е по скоро обратен :idea: тоя пич с двете тежести да не имал един ДРУГ вид дьнна ПРЬЧКА с ДВЕ ТЕЖЕСТИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: дето се мета по русалките :lol: мани майтапа-според мен иво малко се изхвьрля,ама само по русенско не сьм ходил и не знам как е системата там-септември,ако отскоча,надявм се иво,да поразгледам :wink: монтажите дето сьм ги нарисувал в галерията ги използвам отдавна и смея да твьрдя,че на фона на всичко пробвано от мен и приятели са най удачни :idea: за течение говоря-саа,по лиманчетата и аз бих фраснал даже 30 гр...а иначе-150 си ми е универсал :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”