Батак - в три части

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Батак - в три части

Мнение от gorkata_petrov »

Здравейте приятели. Одавна не съм писал тук , ама какво да правя . Като не мога да хвана , няма и с какво да се похваля :D И така , тази седмица решихме да я посветим на яз. Батак - семейно.Част първа. Тръгване - в петък 8.30 сутринта.Около 10.00 часа бяхме на язовира - в района на Дъното . Язовира страшно е паднал.Може би 10 метра по вертикала от последното ми идване.Изглеждаше ето така Изображение Изображение Посрещна ни непознат колега , който ни осведоми , че рибата давала само вечер - от 10.00 до 02.00 :D .Отговорих му , че по това време си пия ракията.Последва разпъване на палатки , шатри и др. такива належащи работи и неусетно стана 12.00 часа. Избрах си място за риболов , захраних си го и се качих да си взема аператива и да обядвам :D .Време имаше много :D Изображение Изображение Изображение Надвечер се отправихме с малкия към мястото за риболов. Изображение И се почна.Риби имаше доволно.Това е резултата до вечертаИзображение Колегата, който ни посрещна , ни стисна ръцете и ни каза , че сме били майстори :oops: - никой не хващал през деня на тия места :D .Последва хапване , пийване и лягане , че на другия ден чакахме скъпи гости. Част втора . Пристигна ето кой Изображение повечето от вас го познават. Не безизвестния бат Божо . http://www.foto.bg/data/5016/medium/00388.jpg[/img] Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение И се почна- гол след гол.Имаше и такива Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение На бат Божо наследника Изображение На обяд - както си му е реда.Хапване , ракийка сладък мохабет .Да си починем от тежката работа :D .После пак Изображение Изображение Събрахме и публика.Десетина колеги се строиха зад нас да ни гледат и да питат ще си ходим ли и кога.Бяха много разочаровани , като им казах , че оставаме още един ден и един по един си тръгнаха.ето и резултатите Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Звършихме с по 8 кила риба.Икарахме си страхотно и бат Божо си тръгна и ме остави сам с ракията :D Част трета Отново ставане рано и подготовка.Разпънах щеката и я оставих .Малкия щеше да лови с нея.За себе си стегнах един мач Че с тия щеки го позабравих малко тоя риболов .И пак се почна Изображение Изображение Изображение Изображение Непосредствено до нас имаше семейство от Пазарджик с дете на възраста на сина ми.То жадно гледаше как ние вадим риПка след рибка се приближаваше плахо малко по малко.И аз кво да правя .Стегнах му и на него един мач , показах му един -два пъти какво да прави и ги почнахме тримата под зависливите погледи на останали съседи риболовци :oops: Резултата Изображение [img][http://www.foto.bg/data/5016/medium/28082011043.jpg/img] В 12.00 събрахме багажите и газ към Пловдив.Не ми се тръгваше , ама трябва и да се работи . :D .Поздрави.
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Батак - в три части

Мнение от kaloyan Mladenov »

Е Братле за тва дет си дал път на младите и си им показал... евала, шапка ти свалям.СУпер рибилов Браво.
Можеш ли да споделиш малко за захранка и такъм, с който сте ловили?
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Te така се правят нещата. :!:Интензивен риболов е бил на страхотно място :drinkers:
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Браво Жорка . Съдрали сте ги. Некоя каракуда не се ли обади , че утре и аз съм там ?
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Върл Shimano фен!
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

Браво колеги, класни риби! :)
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Много красив репортаж, доста риби (благородно завиждам) и чудесна постъпка с малкия!

Наслука! :drinkers:
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Супер излет Жорка. :drinkers:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

:smt023 :smt023 :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
PREDATORst
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от PREDATORst »

Браво,страхотна почивка и риболов.
А местните риболовци там обикновенно дърпат по некой костур и така.
Последния път на следващия залив към стената,един колега след като ме наблюдава 1 час дойде да пита какво и как и ме обяви за луд че съм с 0.10 повод и 0.75гр плувка.
Дори да бяхте преотстъпили мястото нямаше да е по различно,пак немаше да хванат.
Дядото е водил щерката в Петък,и както и очаквах като разпънал онез ми ти пружини...........
цял ден 8 риПки,но пък щерката щастлива :D От дясно на вас са били
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Евалла, майсторе! :smt023
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Еваларка колеги! :smt023 :drinkers:
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

[quote="simo72"]Браво Жорка . Съдрали сте ги. Некоя каракуда не се ли обади , че утре и аз съм там ?
:drinkers: :drinkers: :drinkers:[/quote
Каракуда не хванахме , Симо. Ама и подготовката ни беше за перки и мястото , което избрахме не беше подходящо за каракуда.Успех. И пак се разминахме.Другия път - заедно
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Супер излет Жорка. :smt023 :smt023
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Скромно го започваш-"като не съм хванал ,какво да пиша" :( Ама като гледам оборудването и др.работи-рядко ти се случва да не хванеш :D
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

kaloyan Mladenov написа:Е Братле за тва дет си дал път на младите и си им показал... евала, шапка ти свалям.СУпер рибилов Браво.
Можеш ли да споделиш малко за захранка и такъм, с който сте ловили?
захранката беше трапер универсал. Кой такъм имаш предвид - за щеката или за мача???
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”