Какво кълве на яз.Пясъчник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
BACHO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?

Мнение от BACHO »

boris1 написа:Мрежите няма кой да ги извади от водата, но ако си с неподходяща регистрация(разбирай-PА) 1 въдица повече дори и с една кука е грубо нарушение на закона. :drinkers: за ИАРА-Пловдив
Нищо против нямам кам регистрация РА ,но сиво или тамно синьо беше ауди с тази регистрация пред очите ми прибра поне 10 шаранчета по около 200 грама на пясака миналата сабота :axe:
ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
joko75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joko75 »

Колега cocko72,като дойдат господата от иара на тях обясни разликата!!!
Хората са го написали:разрешено до три пръчки с една или две куки!!!
От там нататък оправдания от сорта"Тая четвъртата пръчка съм я сложил за баланс"или"Стойката ми е за четири пръчки та за това бля- бля- бля"звучат абсурдно.
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

cocko72 написа:.....Ама, него като го не ловят е..т тоя дето стои там ,та и царавица хвърля.Щото е прост ,па на контролните им е най-лесно.
:smt102
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Нзнам, защо се мъчите да подклаждате регионални вражди, пазарджиклии, пловдивчани, и т. н. и при едните и при други си има МУНДАРИ-БОКЛУЦИ, несмятам, че темата е подходяща да се спори за това. Факт неоспорим е, че няма САМОДИСЦИПЛИНА :wink:
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

Хайде кажете сега дали дава нещо на Пясъка и къде!? :roll:
blaskov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blaskov »

Ами колега дава по 30-40 кила риба на ден по азовете само шарани от 2-8 кила гол след гол на разпаване по 250-300 метра.Има биваци с по над 100 кила риба.На кулата на перо е същата работа.
a4kata_88
новобранец
новобранец

Мнение от a4kata_88 »

Колега blaskov това сериозно ли е което казва6 ???? :cry: :| :| :roll: :? :? :? :? :?
blaskov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blaskov »

Да колега но по добре отиди на елешница да се увериш сам.Ако има още място.Имам и клипове но смятам да ги кача довечера че сега сам на работа.
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

Колегата blaskov е дал инфо за от към Елешница, ние пък бяхме събота и неделя/27-28.08/ от страната на прословутия път към Беловица някъде около 500-700м. след стената.
Риболовствахме на дъно на царевица/стара, сладка, с аромати.../ на косъм, на пружина, на мач , на фидер/бял и земен червей/ Захранвхме с пелети , стара царевица. Резултата беше трагичен - даже нямаше дребосък да ни осмуче червеите. Палатките бяха през 15-20 м на другите колеги и никъде не се видя някой да вади нещо. Само един колега до нас хвана 4 шаранчета зарибител 30-50грамови на 3-4м от брега, което все пак е обнадеждаващо че риба или са пускали или е успяла да се развъди.
Водата падна за 20 часа някъде с 40см по вертикала.
Възможно ли е всичката риба да се е събрала от към Елешница... малко ми е вероятно.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
blaskov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blaskov »

Значи колега аз първо отидох на беловица и пред мен изкараха 1 11кила и имаха повечето хора пуснати йиварници зарибител има много по целият язовир и на елешница пада много водата.
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

Колеги ,мой приятел ми се похвали преди няколко дена,че е извадил шаран 7 кг. Не знам на кое място е бил на язовира,но също каза,че е разпъвал пръчките 250-300 метра.
tihomir-68
новобранец
новобранец

Мнение от tihomir-68 »

Зарибител има още миналата година Данчо от Житница пусна тема за това , а таз година за 60 годишнината на язовира ги пуснаха тез малките.Гледайте кой ги слага в живарниците и алармираите на 112.
doiko80
новобранец
новобранец

Мнение от doiko80 »

прясно инфо от неделя до днес вторник-панагюрски борум никой нищо от борчетата до могилите некое дребно рибе на беловица три-четири шаранчета около кило-чух и аз за елешница но ми свърши газта от обикаляне и не можах да проверя до колко е достоверна информацията 8)
doiko80
новобранец
новобранец

Мнение от doiko80 »

незнам защо все така толкова години на пясъка като ида рибата все се е дръпнала в другия край на язовира.нещо почвам да се съмнявам-дали някои колеги комплексират валатите с подобни информаций -от две до към пет шест риби на ден съм вадил а и съм виждал и колеги ама такива по 15-25 удара не съм бил свидетел :shock:
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

blaskov написа:Да колега но по добре отиди на елешница да се увериш сам.Ако има още място.Имам и клипове но смятам да ги кача довечера че сега сам на работа.
Чакаме клипчетата колега!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”