Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Семейна почивка на Цигов чарк.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Семейна почивка на Цигов чарк.
Привет на всички колеги.Вчера се върнах от едноседмична почивка със семейството си на Цигов чарк.Реших да пусна тази тема,за да споделя приключенията си.
Потеглихме в понеделник сутринта.Преди да пристигнем спирахме и първи ни посрещна ето това сладурче.

Пристигнахме към 10 часа.Вилата не беше нещо кой знае какво,но имаше една тераса

,от която се откриваше гледка,която не бих заменил за нищо.

Чест гост на терасата ни беше ето този господин.

Ходихме за риба всеки ден.

Даже булката успя да се "запали" по риболова.Е доста често "улова" беше такъв.

Веднъж хванах доста едър рак.Беше прегърнал ваглера ми и излезе на брега да се снимаме,а после си отплува по живо по здраво.

На няколко пъти на брега ми идва един помощник,който основно ми помагаше в унищожаването на захранката.

Времето беше приятно хладно.На моменти даже доста хладно,та чак фамилията ми се "печеше" на слънце по този начин.

Предупреждавам,че не съм снимал много риби.Основно се занимавахме с риболов на дребен до среден костур,който на 90 процента си плува обратно в язовира жив и здрав.Всяка вечер имахме по няколко удара на ето такива красавици.

По - скоро искам да ви направя съпричастни с красивата природа около язовира.От изгрева:

през целия ден:

Та чак до залеза:

Разбира се не минахме без задължителните забавления

и разпивки с приятели.

На центъра на Цигов чарк видях много странна "реклама",която оставям без коментар.

На края ще ви покажа няколко снимки,които на мен успяха малко да ми развалят настроението.

Мислех да организирам семейна оборка,но като се замислих,май трябваше цялата ни почивка да премине в чистене на боклуци.
Ами това е от мен,колеги.Прекарахме чудесна отпуска.Починахме си прекрасно.Надявам се да не съм бил много досаден.
Поздрави на всички.НАСЛУКА!!!
Потеглихме в понеделник сутринта.Преди да пристигнем спирахме и първи ни посрещна ето това сладурче.

Пристигнахме към 10 часа.Вилата не беше нещо кой знае какво,но имаше една тераса

,от която се откриваше гледка,която не бих заменил за нищо.

Чест гост на терасата ни беше ето този господин.

Ходихме за риба всеки ден.

Даже булката успя да се "запали" по риболова.Е доста често "улова" беше такъв.

Веднъж хванах доста едър рак.Беше прегърнал ваглера ми и излезе на брега да се снимаме,а после си отплува по живо по здраво.

На няколко пъти на брега ми идва един помощник,който основно ми помагаше в унищожаването на захранката.

Времето беше приятно хладно.На моменти даже доста хладно,та чак фамилията ми се "печеше" на слънце по този начин.

Предупреждавам,че не съм снимал много риби.Основно се занимавахме с риболов на дребен до среден костур,който на 90 процента си плува обратно в язовира жив и здрав.Всяка вечер имахме по няколко удара на ето такива красавици.

По - скоро искам да ви направя съпричастни с красивата природа около язовира.От изгрева:

през целия ден:

Та чак до залеза:

Разбира се не минахме без задължителните забавления

и разпивки с приятели.

На центъра на Цигов чарк видях много странна "реклама",която оставям без коментар.

На края ще ви покажа няколко снимки,които на мен успяха малко да ми развалят настроението.

Мислех да организирам семейна оборка,но като се замислих,май трябваше цялата ни почивка да премине в чистене на боклуци.

Ами това е от мен,колеги.Прекарахме чудесна отпуска.Починахме си прекрасно.Надявам се да не съм бил много досаден.
Поздрави на всички.НАСЛУКА!!!

Re: Семейна почивка на Цигов чарк.
На такава почивка, благородно се завижда, браво колега и за репортажа и за хубавите снимки. Тез последните - хм, така е навсякъде по БГ гьоловете, хеле на Лобош е жива кочина, същото е и на повечето места на които съм ходил. Незнам дали си гледал рекламите по БТВ - снимай кочини и качвай на сайта им. Моя съвет е да пратиш снимките с инфо за района.
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- сериозен играч
Страхотна почивка!Благородно ти завиждам! 

-
- ще става разбирач
Страхотна почивка на страхотно място колега.Кой каквото ще да ми обяснява,от планината по-хубаво няма.А рибите на снимката са червеноперки,а не бабушки,нали?
- pacho109
- сериозен играч
Казвал съм го и друг път-НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ПРИРОДАТА!!!
Иначе браво-уникален репораж и риби и раци и птици и гъби-СУПЕР
Иначе браво-уникален репораж и риби и раци и птици и гъби-СУПЕР

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- cecodevil
- сериозен играч
Много се радвам на такива почивки , поздравления за добре изкараните дни и нощи
.

Важното е,че сте останали доволни.Поздравления за репортажа!Вуйчо-Ваньо написа:........Прекарахме чудесна отпуска.Починахме си прекрасно......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- кандидат преподавател
Стахотна почивка , и репортаж !
Жалко за последните няколко снимки , но за жалост има и такива хора !

Жалко за последните няколко снимки , но за жалост има и такива хора !

Върл Shimano фен!
- koda33
- разбира нещата
Страхотен репортаж и приятно сте си си изкарали , бравос))))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Много безлюден изглежда Батак.Явно много риба е останала!Едно време не можеше да се намери място.Минало свършено!Преди 10-15г. излизаше по тези места буфало,а и по някой шаран!
- batjoro76
- научил се да хвърля
Браво Вуйчо Ваньо,страхотна почивка на чудесно място,със семейство и приятели - кво по-добро от това. 

-
- научил се да хвърля
- zlatanov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
браво колега хубава почивка може ли само да ми кажеш каква е тази хижа къде се намира колко струа нощувката и т.н. че и аз мисля да напрая точно там един излет поздрави
I love it when you call me big poppa
Throw your hands in the air, if youse a true player
'Cause I see some ladies tonight that should be havin' my baby, baby,
Throw your hands in the air, if youse a true player
'Cause I see some ladies tonight that should be havin' my baby, baby,