Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Освещаване на ЗНАМЕТО!
Модератор: dantho.mihov
Освещаване на ЗНАМЕТО!
Благодарение на много уважаемия Михалич от Стара Загора...и фирмата му SARK Design & Engineering ЗНАМЕТО на Черноморския Риболовен Клуб - Морските вълци е вече тук...в Бургас...
Сега предстои тържественото му "освещаване" на поредната сбирка - състезание на клуба...
За почетен ЗНАМЕНОСЕЦ предлагам ДОЦЕНТА...а подгласници и подгласнички... съгласно Вашето предложение...
Михалич е направил и нова прекрасна версия на стикерите на клуба...като следваща стъпка са и емблемите които могат да се поставят на фланелки,шапки и т.н.
Може и магнитни стикери да има ....за кутиите с риболовни принадлежности...за закрепвани на кукички и вирбели ....
За повече инфо, цени и заявки на ЛС на Михалич...

С помоща на Дели може и нова серия от обемни значки и плакети за следващото състезание да "спретнем"...

Сега предстои тържественото му "освещаване" на поредната сбирка - състезание на клуба...

За почетен ЗНАМЕНОСЕЦ предлагам ДОЦЕНТА...а подгласници и подгласнички... съгласно Вашето предложение...

Михалич е направил и нова прекрасна версия на стикерите на клуба...като следваща стъпка са и емблемите които могат да се поставят на фланелки,шапки и т.н.

Може и магнитни стикери да има ....за кутиите с риболовни принадлежности...за закрепвани на кукички и вирбели ....

За повече инфо, цени и заявки на ЛС на Михалич...

С помоща на Дели може и нова серия от обемни значки и плакети за следващото състезание да "спретнем"...

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Добре,че ги има Старозагорци,та да направят на Бургазлии и знамето и плакетите. Щото ми се струва,че инак пак щяха да си останат само едни голи приказки.
Сега остава да разберем дали с тези значки на митницата всеки ще може да влиза в Японското пристанище или пак само Бат Милен с електронната карта .

Сега остава да разберем дали с тези значки на митницата всеки ще може да влиза в Японското пристанище или пак само Бат Милен с електронната карта .

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Пенчо .....още в 2005 година Дели от Варна направи значки , плакети и печат на клуб Морските вълци...
Като първоначално в клуба влизаха две лиги Северната с център Варна и Южната с център Бургас...поради големия интерес оставихме възможност да идват и колеги рибари любители на морския риболов от цялата страна и...в това няма нищо лошо...
и сега който иска...да заповяда...
А значките са на Пловдивската митница...ще ги ползваме за р.Марица или Гребния канал....ако направим състезание там...
Теб специално ще те пусна на Японското пристанище ....ако ми дадеш да направя едно кпъгче свЪртолета...
Търсим спешно ПОП да освети знамето...щото О4ето Гоцов е минал в нерегалност...
Ще питам 5 кила дали ще се нагърби с тая задача на следващия САБАНТУЙ!

Като първоначално в клуба влизаха две лиги Северната с център Варна и Южната с център Бургас...поради големия интерес оставихме възможност да идват и колеги рибари любители на морския риболов от цялата страна и...в това няма нищо лошо...

и сега който иска...да заповяда...

А значките са на Пловдивската митница...ще ги ползваме за р.Марица или Гребния канал....ако направим състезание там...

Теб специално ще те пусна на Японското пристанище ....ако ми дадеш да направя едно кпъгче свЪртолета...

Търсим спешно ПОП да освети знамето...щото О4ето Гоцов е минал в нерегалност...

Ще питам 5 кила дали ще се нагърби с тая задача на следващия САБАНТУЙ!

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Е , аз нали съм нов във форума,не ги знам тези подробности.
Миналата година кацахме на контейнерното пристанище с едни американци,а на японското съм бил на гости на една турска фрегата /Гьокчеада/и подводница,така че мястото ми е доста добре познато. Само с въдица не съм бил там,ама ти като стар кадър ще бутнеш едно рамо и ще ме вкараш, че и аз да половя там малко.

Миналата година кацахме на контейнерното пристанище с едни американци,а на японското съм бил на гости на една турска фрегата /Гьокчеада/и подводница,така че мястото ми е доста добре познато. Само с въдица не съм бил там,ама ти като стар кадър ще бутнеш едно рамо и ще ме вкараш, че и аз да половя там малко.

- Михалич
- ще става разбирач

Аз работя под прикритие - на сянка, а той ме засили на 1 ва страница.

Тези "джвъчки" ги изработиха "подизпълнители" и ако някой иска нещо подобно - мога да го насоча къде и как, макар че за повечето от нас това е ясно. То вече всеки предлага всичко.
Важното е да се забавляваме.

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Сега риби там няма...а за кръгчето с въртолета...остана ли офертата...чуруликпенчо написа:Е , аз нали съм нов във форума,не ги знам тези подробности.![]()
![]()
![]()
Миналата година кацахме на контейнерното пристанище с едни американци,а на японското съм бил на гости на една турска фрегата /Гьокчеада/и подводница,така че мястото ми е доста добре познато. Само с въдица не съм бил там,ама ти като стар кадър ще бутнеш едно рамо и ще ме вкараш, че и аз да половя там малко.![]()
![]()

Пенчо що искаш от мен да те "вредя" с пропуск...вземи си от коменданта на порта...ако искаш и с дирижабъл може да дойдеш...

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Тя картата от коменданта е лесна работа,ама аз искам ти да ме уредиш с електронна митничарска карта и значка на митницата.
Друга работа е тя.С нея ще пристъпям тежко,тежко.Чак плочки ще отлепям.
Хич даже и въдицата няма да топна. Само ще обикалям наперено и на тоз съвет,на онзи майтапче,на трети заканително пръст ще размахам.. ...
П.П. Егати,тоя с желанията аз ли бях?

Друга работа е тя.С нея ще пристъпям тежко,тежко.Чак плочки ще отлепям.

Хич даже и въдицата няма да топна. Само ще обикалям наперено и на тоз съвет,на онзи майтапче,на трети заканително пръст ще размахам.. ...

П.П. Егати,тоя с желанията аз ли бях?

А бе Пенчо, ти да не си пред пенсия ...а?чуруликпенчо написа:Тя картата от коменданта е лесна работа,ама аз искам ти да ме уредиш с електронна митничарска карта и значка на митницата.![]()
![]()
Друга работа е тя.С нея ще пристъпям тежко,тежко.Чак плочки ще отлепям.![]()
![]()
![]()
Хич даже и въдицата няма да топна. Само ще обикалям наперено и на тоз съвет,на онзи майтапче,на трети заканително пръст ще размахам.. ...![]()
П.П. Егати,тоя с желанията аз ли бях?![]()
![]()

Само един съвет от мен...не казвай, че ще ставаш частен охранител на пристанището....защото мигом ще си навлечеш гнева на колегите рибари...

Пък ако те налегне носталгията и искаш да хвърлиш един поглед на порта от високо....влез в GOOGLE MAPS....ще може да гледаш онлайн...корабите и рибарите по сателитите които минават...над Японското...

- чуруликпенчо
- сериозен играч
- чуруликпенчо
- сериозен играч