Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз Искър
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Тролинг на яз Искър
искьра да не е пресьхнал та няма кой да пише колеги?
Бе има още малко вода
ма е бая надоло

- jovani
- научил се да хвърля
Близо 50часа проби за влачене на Искъра, пълно капо. По мой изчисления около 3м по ниско ниво и продължава да пада. Бях от 21ви до 28и на Иструм парк. Генералната репетиция за състезанието на Жребеца мина лошо. Дано там да се представя добре. Успех на всички.
- bokser
- ще става разбирач
И аз така - една седмица по цял ден из язовира - 1 бяла риба, един удар и 40 минути нещо ме влачи, но ми се скъса конеца и си замина без да се видим.Костура взимаше на дъно, на рибе, торен и бял. То си е пълно капо, като за една седмица! 

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
това дето те е влачило 40 мин хич не ми звучи зле... жалко че не си можал да си направиш снимка...bokser написа:И аз така - една седмица по цял ден из язовира - 1 бяла риба, един удар и 40 минути нещо ме влачи, но ми се скъса конеца и си замина без да се видим.Костура взимаше на дъно, на рибе, торен и бял. То си е пълно капо, като за една седмица!
и аз сефтосах новата лодка - 10 часа влачене миналата седмица и почти капо... вечерта преди да излезем 2 клена

- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Хубава лодка,много риби да хващаш с нея и все големи да са!
-
- ще става разбирач
Ето и малко прясно инфо от днес нивото много е паднало, за целия ден се разминах с не повече от 25-30 лодки
който също като мен само се возеха. Моят съвет е ако разчитате на успешен улов изберете друга дестинация поне за тия дни .

За 4дни по 7-8 часа влачене само една бяла,сомче и един клен. Всичките лапаха воблера
само на стъмване и се налагаше с начелника да откачам куките.Даже при бялата се наложи
да режа и от кепа ,и от устата и за да освободя воблера.Вчера и днес пак ходих,но без
резултат.Нивото пада драстично,а водата все още е прекалено топла.
само на стъмване и се налагаше с начелника да откачам куките.Даже при бялата се наложи
да режа и от кепа ,и от устата и за да освободя воблера.Вчера и днес пак ходих,но без
резултат.Нивото пада драстично,а водата все още е прекалено топла.
- Прикачени файлове
-
- pic 280.jpg (119.3 KiB) Преглеждано 1163 пъти
-
- новобранец
добра слука колега 

Братчет обади се бреkostas_rapala написа:добра слука колега

Риболовци.
-
- новобранец
братчет фенерчето е в Емил.Благодарско за страхотната супа.
Поздрави от компанията

Тая чорба я правих с мерак за новите ми приятели та затова стана така.Добре че беше Буцата да се разпише със рибе та да не останем гладни.Аз бях 3 дни капо-никога не ми се е случвало но до нови срещи и приятни емоции по вода.Тая година няма писатели в тая тема щото не се и чу за читав сом-мойто инфо е от всички биваци по язовира без резервата караваните Тях не съм ги чувалkostas_rapala написа:братчет фенерчето е в Емил.Благодарско за страхотната супа.Поздрави от компанията

Риболовци.
Това е въпросната чорба!
- Прикачени файлове
-
- P1070254.JPG (156.84 KiB) Преглеждано 920 пъти
-
- ще става разбирач
Много арна брат, много, браво майстор си иlusienn написа:
Тая чорба я правих с мерак за новите ми приятели та затова стана така.Добре че беше Буцата да се разпише със рибе та да не останем гладни.Аз бях 3 дни капо-никога не ми се е случвало но до нови срещи и приятни емоции по вода.Тая година няма писатели в тая тема щото не се и чу за читав сом-мойто инфо е от всички биваци по язовира без резервата караваните Тях не съм ги чувалkostas_rapala написа:братчет фенерчето е в Емил.Благодарско за страхотната супа.Поздрави от компанията

-
- ще става разбирач
Kostas се подготвя за атака