Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Синята Река - Средногорово
Модератор: sapuna
Синята Река - Средногорово
КОлеги четох инфо за въпросния гьол, но най-актуално е от Април. Някаква прясна информация? опция за лагеруване, за каква риба да се готви човек, ако реши да иде там?
По-голям шаран от рибаря няма...
- горан
- ще става разбирач
Re: Синята Река - Средногорово
Чух, че се ловят топупи, но не знам до колко е актуална информацията, понеже не упражнявам този вид риболов. Инак на брега има три много хубави бунгала, които се дават под наем, но не знам какви са условията. А около брега има хубави места за лагеруване на палатка. Дано съм ти бил поне малко полезен.
- Naas
- ще става разбирач
Не съм ходил там от доста време макар че ми е близо. Дано не те подведа с информацията но това което чувам е че има всякаква риба (шаран, толстолоб, щука, косур и др.) има си бунгала и ресторант. Таксата за риболов е 10лв. но ако ползваш услугите на комлекса като нощувка например е безплатно. За вечер беше от 30-35лв. за бунгало в зависимост от екстрите. Аз също се каня да ходя там но коя от близките седмици ще е не мога да реша още. Успех и наслука 

- горан
- ще става разбирач
Такса от доста време не се събира 

- Naas
- ще става разбирач
Това не го знаех, благодаря за информацията, може още тази неделя да цъфна тамгоран написа:Такса от доста време не се събира

Мерси колеги, аз към 02.09.11 заминавам по родната Стара Загора и ще ползвам почивните дни активно за риболов, ще тествам новата палатка, барабар с новия такъм за шарани, който утре пристига с Еконт, благодарение на Сапуна. Та баджанака чул недолчул ми тикна тоз гьол в главата, затуй реших да питам. И както изглежда ще намина май натам...
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
http://www.hvanah.com/?page=shared&id=2475

рибата която има вътре е : щука, шаран , толстолоб и сом . тва е рибата с която го зарибиха като го взеха . най голямия толстолоб в момента е около 6 кг . шараните са по 3-4 кг . мисля че миналата година на есен пуснаха и 500 бр . бял амур . толстоба дава на тапа с пружина отдоло на около 60 см от дъното , най удачно е да се лови от западната страна на гиола . там е най дълбоко . от изток са местата за щука - плитки с много папур .
наслука и да почерпиш

рибата която има вътре е : щука, шаран , толстолоб и сом . тва е рибата с която го зарибиха като го взеха . най голямия толстолоб в момента е около 6 кг . шараните са по 3-4 кг . мисля че миналата година на есен пуснаха и 500 бр . бял амур . толстоба дава на тапа с пружина отдоло на около 60 см от дъното , най удачно е да се лови от западната страна на гиола . там е най дълбоко . от изток са местата за щука - плитки с много папур .
наслука и да почерпиш

Мерси Люсиенчо, само да си замъкна кокалите натам, и да паднем и да пием пак ше се напием. Сега почвам да връткам малко монтажи, че не се знае , знае ли се...ben_lyusien написа:http://www.hvanah.com/?page=shared&id=2475
наслука и да почерпиш

Малко снимки на язовира-заведението:

Бунгалата под заведението:

Преливника-това е пътят за отсрещния бряг:

Беседка под заведението:

Брега на среща.Човека с колата беше метнал 4 тапи.

Това ми е от тазгодишния Великден,но не бях за риба а по друг повод и ми казаха,че не се плаща нищо за риболов.Дано съм помогнал с тази информация па дано ми дойде шантавата мисъл да ида и там за риби.
Бунгалата под заведението:
Преливника-това е пътят за отсрещния бряг:
Беседка под заведението:
Брега на среща.Човека с колата беше метнал 4 тапи.
Това ми е от тазгодишния Великден,но не бях за риба а по друг повод и ми казаха,че не се плаща нищо за риболов.Дано съм помогнал с тази информация па дано ми дойде шантавата мисъл да ида и там за риби.