Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Двете водоемчета преди Леново ...
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Двете водоемчета преди Леново ...
Колеги,здравейте.
Някой да има информация за двете малки язовирчета ,които се намират след лозята посока Леновския язовир ? Днес минах оттам ,но нямаше никой ,когото да попитам.Има ли риба в тях въобще ?!? Всякакво инфо ще ми е от полза
Някой да има информация за двете малки язовирчета ,които се намират след лозята посока Леновския язовир ? Днес минах оттам ,но нямаше никой ,когото да попитам.Има ли риба в тях въобще ?!? Всякакво инфо ще ми е от полза

Re: Двете водоемчета преди Леново ...
Аз мога да дам инфо но то е от миналата година.На две дупки таксата беше 10 лева,на горната където е вилата рибата се плащаше по 6 лв. килограма а на долната каквото хванеш си го вземаш.Горе преобладаваше шарана а на долната имаше почти всякаква риба.
Георги Тенев
- CrossFire
- разбира нещата
Когато се затопли времето (не знам кога точно беше), минах от там и човека каза:
- има трофейни риби, 10 лева такса и на двете дупки, рибата се плаща допълнително;
На долната дупка имаше рибари, които си тръгваха - бяха валат. След раздумка с приятели следващите месеци, те ми споделиха други условия за риболов, но не помня какви точно.
Миналата година имам един риболов на горната дупка - беше пълно с дребни шаранчета, които отнасяха постоянно 3 царевички с повдигач.
- има трофейни риби, 10 лева такса и на двете дупки, рибата се плаща допълнително;
На долната дупка имаше рибари, които си тръгваха - бяха валат. След раздумка с приятели следващите месеци, те ми споделиха други условия за риболов, но не помня какви точно.
Миналата година имам един риболов на горната дупка - беше пълно с дребни шаранчета, които отнасяха постоянно 3 царевички с повдигач.

-
- научил се да хвърля
Ясно...Аз днес говорих с един приятел,на който миналата седмица са му казали,че таксата е 10 лв и на двата гьола и ти давали 2 големи риби.Сега...не знам как да го разбирам това обяснение.Ако хванеш 2 шарана по 4-5 кг дали ще ти ги дадат ?!? Иначе пазача казал,че извадили шаран 8.5 кг на водоемчето до къщичката,но колко е верно......
-
- научил се да хвърля