Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

За пъстърва на яз. Белмекен
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
За пъстърва на яз. Белмекен
Здавейте колеги! Много се извинявам ако темата се дублира но не успях да намеря нищо подобно, затова реших да направя нова тема.
Искам да помоля почитателите на риболова на пъстърва на големите язовири да изразят мнението си за рибите които обитава водите на язовир Белмекен. Ако има хора които конкретно са посещавали водоема с цел някоя друга пъстърва може също да споделят впечатленията си. Интересува ме как е най-удачно да лови рибата там и на какви примамки.
Благодаря предварително!

Искам да помоля почитателите на риболова на пъстърва на големите язовири да изразят мнението си за рибите които обитава водите на язовир Белмекен. Ако има хора които конкретно са посещавали водоема с цел някоя друга пъстърва може също да споделят впечатленията си. Интересува ме как е най-удачно да лови рибата там и на какви примамки.
Благодаря предварително!

-
- ще става разбирач
Re: За пъстърва на яз. Белмекен
Да поясна момчето ще лови със спининг . 

-
- новобранец
ЕЕ сега никой ли няма мнение за този язовир
Колега, не съм ловил там никога. Чувал съм само, че Белмекен е много беден на храна и пъстървата е трудна, но наоколо имаш реки, които можеш да провериш с блесна Моска, която е номер 1 в моята класация.
-
- новобранец
Благодаря!
нови терзания около яз. белмекен ?
има ли нещо ново за есента.
има ли нещо ново за есента.

plamtop
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако ще търся пъстърва, аз лично бих предпочел рекичките в околността. Уловът на балканска пъстърва в голям язовир май има леко случаен характер напоследък... Но пък не пречи да се начешат костурите и ако има късмет някоя балканка между тях..
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- misho_tsakov
- ще става разбирач
Колеги, обръщам внимание на факта че много от рекичките около Белмекен са или в природен парк или в забраната. Гледайте преди да отидете.
Успех!
Успех!
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Белмекен е супер язовир! Пъстървата дава в определени часове и места. От шест години ходя там и съм доволен. Има хубави сивени, балканки и по рядко американки.
-
- вече хвърля и на тежко
Той си е направо красив. Но за съжаление ми липсва ледобур. На пролет ще пробвам с някоя блесничка или воблерче
Колеги, искам само да ви обърна внимание върху факта(от чисто познавателно-любопитна гледна точка), че в момента пъстървата е в размножителен период(за балканската става дума). Не, че това е от съществено значение за истинските свободни духове - гледам, че никой от списуващите не е отдал значение на тази подробност.
Иначе като цяло, това са теми - табу. По-скоро може да бъде зададен някой невинен въпрос, като например пин кодовете на банковите карти на колегите.

Иначе като цяло, това са теми - табу. По-скоро може да бъде зададен някой невинен въпрос, като например пин кодовете на банковите карти на колегите.

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;