Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Re: Риболова около Русе
Това за зимовника ли става на въпрос, ако да, то цял град знае, че се търмъчи вечерно време, а ИАРА даже не са си направили труда да отидат и да проверят един път.[/quote]
за там става на въпрос, ама хората не чакат да се стъмни, а само да отмине голямата жега и бой.
за там става на въпрос, ама хората не чакат да се стъмни, а само да отмине голямата жега и бой.
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добро утро,
Вчера след работа се пуснах по Реката (зад Корабната) с фидера. Общо взето доволно - една добра платика, някое и друго косатче...като за набързо е добре
Колегите до мен бяха изкарали една бяла мряна - на око към кило и малко.
А да и едно нереализирано зверско сгъване на фидера на царевичка с два бели, ама така е като искам хем риба да ловя хем по тел-а да говоря, хем цигара да пуша и на сянка да стоя

Вчера след работа се пуснах по Реката (зад Корабната) с фидера. Общо взето доволно - една добра платика, някое и друго косатче...като за набързо е добре

А да и едно нереализирано зверско сгъване на фидера на царевичка с два бели, ама така е като искам хем риба да ловя хем по тел-а да говоря, хем цигара да пуша и на сянка да стоя

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Колеги, имам една лоша новина, на 21.08.2011г. в река Янтра има умряла дребна риба. Доколкото разбрах се дължи на измиване на цистерни с отрови, предполагам ползвани в земеделието. На големите риби не се е отразило, но спря да се храни и риболова е труден. За съжаление въпреки, че спряха заводите в Горна Оряховица, "ние" продължаваме да си тровим реката.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В кой район е забелязана рибата?
Иначе риболова на едри платики си върви по Дунава около Русе без прекъсване 2-ра седмица
Иначе риболова на едри платики си върви по Дунава около Русе без прекъсване 2-ра седмица

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Къде това колега? Аз бях точно на 21 на Янтра в района на Долна Студена(точно над бента) и вреше от дребосъкaspius написа:Колеги, имам една лоша новина, на 21.08.2011г. в река Янтра има умряла дребна риба. Доколкото разбрах се дължи на измиване на цистерни с отрови, предполагам ползвани в земеделието. На големите риби не се е отразило, но спря да се храни и риболова е труден. За съжаление въпреки, че спряха заводите в Горна Оряховица, "ние" продължаваме да си тровим реката.
- dan10
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги искам да попитам някой има ли някакво инфо за Бръшлен и по точно след тръбата в гората ?? Благодаря предварително ! 

- kaminero65
- научил се да хвърля
След тръбата,в гората започва джунглата колега.Миналогодишното високо ниво на Дунава е свалило де що има върбалак във водата.Бях там миналата седмица.Сега в петък ще хода с бензинопила и въже да се опитам да си очистя място.Иначе рибите са си там - шараните сутрин скачат като делфини
Team Milo - feel the difference
- dan10
- фен клуб-скобар
Да колега така е аз ходих преди месец и половина много слабо беше 1 голяма платика към 1.500 кг 1 по малка и 1 сомче ! ТИ КАКВО НАПРАВИ МИНАЛАТА СЕДМИЦА ИМАШЕ ЛИ УДАР ?
- kaminero65
- научил се да хвърля
Аз там ловя само на плувка,ама то от дървета не може да се лови.Имам две платички по около 100 гр. дето ги върнах обратно.Там без да се разчисти място просто риболов няма да стане.Затова отивам да се боря с храсталаците.
Team Milo - feel the difference
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги, дайте някакво инфо за района на Мартен. По-точно след гробищата посока Сандрово.
Риболова ще е на фидер.
Мерси предварително!
Риболова ще е на фидер.
Мерси предварително!

-
- ще става разбирач
На тва ниво там.................. не си го причинявай колега 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
То на това ниво....бах...за два дена Реката паднала с метър и нещо, лоша работа
-
- ще става разбирач
Добре е проблема не е в нивото 

-
- ще става разбирач
Някакво инфо за Стълпище риби излизат ли? Още ли е пълно с токаджии
Да. И аз се качвам, ще докладвам в неделя.
Нивото е трагедия, но ще разчитаме на професионализма
Наслука!
Нивото е трагедия, но ще разчитаме на професионализма

Наслука!