Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Сънят на един разстрелян делфин ...
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сънят на един разстрелян делфин ...
Чета си днес новините и отнякъде ми попада на полезрението статия ... зачетох се и .. леко започнах да мигам на парцали ... за пореден път! Чудовищата, населяващи и замърсяващи земята по нашите географски ширини за пореден път са се вихрили напук на всичко, за пореден път показвайки, че земята ни е замърсена с МНОГО двукраки боклуци, които не заслужават нито една капка от въздуха, който дишат ... проклети да са тия изверги!
Ето линк към статията: http://www.clubextreme.org/node/366

Коментарите ги оставям на вас, аз думи повече нямам ... за пореден път ...
Ето линк към статията: http://www.clubextreme.org/node/366

Коментарите ги оставям на вас, аз думи повече нямам ... за пореден път ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него
Re: Сънят на един разстрелян делфин ...
Първо се оплакваха, че им изяждали и прогонвали рибата, сега почнаха да ги стрелят, какво ли друго да очакваме от буклуци криещи се под името "професионален рибар".
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ванка, не знам, но тиквата не ми го побира що за същество трябва да е тази твар, която да извади оръжие и да застреля делфин, свободно плуваш си сред водите ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
-
- кандидат преподавател
От доста години не бях виждал делфини,тая година на Аркутино в продължение на половин час наблюдавах доста от близо ловните им умения.Невероятно красиви и интелигентни животни,за разлика от нас хората.Ние лумпените ще унищожим всичко!Какъв трябва да си да посегнеш на такова животно,а и на каквото и да е ......не знам ,жалко за делфинчето 

-
- научил се да хвърля
ДА ИМ ГО НАБИЯ С ОТСКОК НА ТЕЗИ ИЗРОДИ ГАДНИ!!!!Сори за езика но неиздържах!
- koda33
- разбира нещата
Бах да им е*а мамта , рибари с автомати ходят за риба

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
-
- и господ не е толокова добър
И малкото което е останало ще унищожим, много измет си имаме 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- danev69
- сериозен играч
Искрено се надявам,другият път за се изпозастрелят помежду си и да споделят участта на делфина. Такива безмозъчни идиоти,дори и затвора не поправя.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Да им потъне гемията дано барабар с тях! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- orion30
- разбира нещата
Интересни коментари.
В последно време популацията на делфини се е подобрила и дори е придобила застрашителни размери/, което е нормално все пак е върховен хищник в Черно Море, без естествени врагове/. Тази година имаше делфини във Варненското езеро и в почти всички гавани около буните. Лично на мен тройка дебели делфина ми развалиха един риболов на сарфид като изядоха целия пасаж пред очите ми. Обградиха го подло и водата завря-касапница. Горкия сафрид никой не плаче за него. А какво да кажем за черноморската скумрия която наистина е пред изчезване.
От стари рибари съм чувал че на чируз никак не е лош, от времето когато уловът му е бил разрешен.
В последно време популацията на делфини се е подобрила и дори е придобила застрашителни размери/, което е нормално все пак е върховен хищник в Черно Море, без естествени врагове/. Тази година имаше делфини във Варненското езеро и в почти всички гавани около буните. Лично на мен тройка дебели делфина ми развалиха един риболов на сарфид като изядоха целия пасаж пред очите ми. Обградиха го подло и водата завря-касапница. Горкия сафрид никой не плаче за него. А какво да кажем за черноморската скумрия която наистина е пред изчезване.

От стари рибари съм чувал че на чируз никак не е лош, от времето когато уловът му е бил разрешен.

-
- научил се да хвърля
Бе то и на мене стадо МАНГАЛИ ми обраха овошките ама несъм ги почнал със "ШМАЙЗЕРА" нали ?!?!
- недялко радков
- ще става разбирач
Там е работата,че ако разрешат промишления улов на делфини ще настане такава касапница,че ще станат застрашен вид за отрицателно време,дори да сложат квота!
Делфините са дружелюбни и доверчиви,което ги прави лесна плячка.Трябва да се се опазва морето,да се търсят начини за опазването на популацията на рибата,а не да се обвиняват делфините за нейната липса!
Делфините са дружелюбни и доверчиви,което ги прави лесна плячка.Трябва да се се опазва морето,да се търсят начини за опазването на популацията на рибата,а не да се обвиняват делфините за нейната липса!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- tsvetkoff
- ще става разбирач
РАЗСТРЕЛЯН Е С АВТОМАТИЧНО ОРЪЖИЕ!!!!!!!!!!!!!
Безмълвен съм ............
Безмълвен съм ............
- недялко радков
- ще става разбирач
като избият делфините ще останат само такива
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
orion30 написа:Интересни коментари.
В последно време популацията на делфини се е подобрила и дори е придобила застрашителни размери/, което е нормално все пак е върховен хищник в Черно Море, без естествени врагове/. Тази година имаше делфини във Варненското езеро и в почти всички гавани около буните. Лично на мен тройка дебели делфина ми развалиха един риболов на сарфид като изядоха целия пасаж пред очите ми. Обградиха го подло и водата завря-касапница. Горкия сафрид никой не плаче за него. А какво да кажем за черноморската скумрия която наистина е пред изчезване.![]()
Па ти не се ли замисли, че в техните очи мое си дебел натрапник а? И ква работа имаш в тяхното домакинство дали се сети да се запиташ?
Запомни, НИЕ сме гости там, в морето. ТЕ са домакини. НИЕ сме длъжни да уважаваме начина им на живот и прочие.
Горкия сафрид вика - знаеш ли от хайвера на сафрида колко рибки излизат? А знаеш ли, че делфина е бозайник и за разлика от кучето, ражда по едно малко на бременност.
Развалили му били риболова.......ай...да не ползвам по-тежки думи!!!
Много ме дразни това чувство на собственост, което приматите-рибари са развили. Морето е тяхно, всичко в тяхно, делфина е натрапник...
Па знаеш ли, че ако човеците се махнем за едни...50-а години от морето, колко по-добре ще стане а? Ма имам предвид, не само въдичарите. Промишлен риболов, нефтодобив, търговско плаване и все такива деяния ако се махнат. Ма нееее! Да ковнем днеска 10 сафрида и да рекнем, че и ние го умеем тва, да фатим риби, не само делфините.
Пфу!!!
П.П. Бъди рахат, скумрията не са я изяли делфините. Колкото и да хрупат, не могат да бият хората по лакомия. Ние я избихме и ние я изтровихме. И като казвам ние, слагам и себе си в кюпа, нищо, че когато скумрията е изчезнала, аз не съм бил роден още.
Чай те питам най-либезно...рибата тон в Черно Море, пак ли делфините я опапаха?
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост