Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Недейте така, че някой ще се излъже в онова сметище верно да иде...jasonsmith написа:Б*х тая колица, мноо икономична бе..chirusa_bg написа:Ако е бил с мойта кола може да е Душанци.
И там излизат шаранчета
Ти миналата седмица беше на Душанци, пък не се похвали за шараньета, шо ли![]()
Я да издадем на Трънския дашното място, понеже той много обича да коментира скришни водоеми:
На Челопечене големия гьол дава яко платика, каракуда и червенопера, както и хубав уклей, но от към Богров- миналата година там беше устието на Лесновска, ама тая го промениха. Та който иска да си фане рибка- там е мястото!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Трябва да се правят жертви понякога в името на хубавия риболов,пък и ако гледаш само напред,спокойно може да му викаме райското место!topsof написа: Недейте така, че някой ще се излъже в онова сметище верно да иде...

Значи просто сте сменили кръчмата,Сакс!saksi написа:
То си стана спонтанно.В кръчмата където работя, са много навити пичовете и айде, та айде ,да ни водиш за риба.
Та цъфнахме в два сутринта на язовира.
Барабар с шест двулитровки бира ,две кила ракия и мнооого шишчета.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
[quote="Paublo_Eskobar"][quote="topsof"]
Трябва да се правят жертви понякога в името на хубавия риболов,пък и ако гледаш само напред,спокойно може да му викаме райското место!
Пък може да клъвне некои крак или ръка

Трябва да се правят жертви понякога в името на хубавия риболов,пък и ако гледаш само напред,спокойно може да му викаме райското место!

Пък може да клъвне некои крак или ръка

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и се лови по толковаPaublo_Eskobar написа:Трябва да се правят жертви понякога в името на хубавия риболов,пък и ако гледаш само напред,спокойно може да му викаме райското место!topsof написа: Недейте така, че някой ще се излъже в онова сметище верно да иде...![]()

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Хаха, е на това му се вика манипулация на общественото мнениеТрябва да се правят жертви понякога в името на хубавия риболов,пък и ако гледаш само напред,спокойно може да му викаме райското место!![]()

п.с. Ако го метнеме в сайта на БТВ за почистване дали ще го включат в кампанията?
п.с.2 Браво бе Трънски..., тва чорбарите сме голема работа да знаеш

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- научил се да хвърля
тази снимка от тази година ли е нещо ми е странно.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Незнам кое е твойто место,ама рибата е от местото на снимката на Цецо
Лин нема само плакия и каракуда и тук таме баба

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тоя Трънския ни развали хубавата спам тема с тие риби.
Цяла Дружба да се саберете толкова риба нема да фанете и за 3 дни
Има тука нещо гнило
Стига лъга ората за таранките на Ботунец бре, дребни са и са капризни. Виж мангалите са друга работа, те са много и едри
На Белопопци рибата се държи на стръмния бряг от към гората и се лови добре. От страната на пътя излиза предимно дребосък.
Цяла Дружба да се саберете толкова риба нема да фанете и за 3 дни

Има тука нещо гнило

Стига лъга ората за таранките на Ботунец бре, дребни са и са капризни. Виж мангалите са друга работа, те са много и едри

На Белопопци рибата се държи на стръмния бряг от към гората и се лови добре. От страната на пътя излиза предимно дребосък.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- jasonsmith
- разбира нещата
Бате, я си признай тия риби колко човека ги ловихте и за колко време?? Че не си я ловил сам, всички го знаем.. А че не съм виждал толкова дребна риба в една кофа- също си прав- след 30тата обикновено ми омръзва и се отказвамTRANSKI RIBAR написа:Незнам кое е твойто место,ама рибата е от местото на снимката на Цецо![]()

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Такава пълна кофа като на Трънския отдавна не се е появявала в темата.
Даже е препълнена, прелива
!
Даже е препълнена, прелива

- jasonsmith
- разбира нещата
Отдоле сигурно е подложена с пясък, та затоваG.Petkov написа:Такава пълна кофа като на Трънския отдавна не се е появявала в темата.
Даже е препълнена, прелива!

На 1 септ. отново се капотирах на Огняново
От 10 до 19 часа, двама души с каяк влачихме и хвърляхме с всички видове примамки за спининг, акустирахме на недостъпни места и търсихме мирна риба и хищник на дъно и на леко. Резултата- три клена, по 20-25 см. и 2 костура по 15 см. на спининг, релийзнати . И разбира се слънчевки на бял
Рибари почти няма, редки шаранджии, които по-скоро къмпингуват.... Язовира е доста пълен за това време на годината.Нямам обяснение защо продължавам да ходя там...

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
jasonsmith написа:Бате, я си признай тия риби колко човека ги ловихте и за колко време?? Че не си я ловил сам, всички го знаем.. А че не съм виждал толкова дребна риба в една кофа- също си прав- след 30тата обикновено ми омръзва и се отказвамTRANSKI RIBAR написа:Незнам кое е твойто место,ама рибата е от местото на снимката на Цецо![]()
.
Тези риби ги Чируса от 7 до към 17ч. аз просто се снимах с тях

- jasonsmith
- разбира нещата
Ти колко долен спам-аджия си!TRANSKI RIBAR написа:Тези риби ги Чируса от 7 до към 17ч. аз просто се снимах с тях![]()
а отдолу не е подложен песък а прословутата възглавничка на чируса
![]()

Вчера привечер минах през Чепинци, и аз не знам защо продължавам изобщо да си правя труда да ходя там.. дребни червеноперки на бял, хищника не пожела..
враждебна-платеното
колеги онзи ден бях на враждебна-платеното,просто исках да видя за какво става въпрос,отидох говорих с охраната и той ми ги наговори едни 4удеса,ако някой от вас е посещавал и ловувал там нека сподели