Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от MITKO70 »

Mr.Barry написа:Шарана на косъм ли го хвана или?
На старото изпитано чепаре с 2 куки :wink: Не ,че нямах 2 пръчки и на косъм,но като че ,този път вървеше повече на чепаре.Правих ги и на него куките с косъм на едната пръчка,но само каракуди на захраненото място 60-70м. от брега.А шарана излезе на въдица хвърлена от ръка,на близко растояние-35-40м.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

MITKO70 написа:
Mr.Barry написа:Шарана на косъм ли го хвана или?
На старото изпитано чепаре с 2 куки :wink: Не ,че нямах 2 пръчки и на косъм,но като че ,този път вървеше повече на чепаре.Правих ги и на него куките с косъм на едната пръчка,но само каракуди на захраненото място 60-70м. от брега.А шарана излезе на въдица хвърлена от ръка,на близко растояние-35-40м.
Аз 2 дена вчера и завчера такова хубаво капо извъртях :finga: и се зарекох да не стъпвам на тоз язовир повече ама ти ме запали пак и другата седмица съм там и смятам да ги сцепя :smt044
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Както казах ,последните дни отряза като с нож на дънните въдици.Но ,костура на рибе се отчиташе сутрин и повече вечер,като се показа стария път.На плувка колеги ловяха дребосък след захранване с подвижни плувки.
Изображение
chefo1948
новобранец
новобранец

Мнение от chefo1948 »

как е към устието колеги дава ли там и има ли много хора та да знам мога ли да къмпингувам
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Към устието нямам наблюдение как е,но за къмпингуване проблем нямаш.Петък-събота се понапълва ,през седмицата места има достатъчно.Като се има в предвид,че последните 3 вечери обухме чорапи и сложихме якета,ще се отсеят доста къмпингуващи ,времето си отива към есен. :wink:
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Както обещах ,ето и снимки на приятелите с уловените от тях амури,даже снимани и от Д-р Найденов :D
Изображение
20кг.
Изображение
и втория е вече в кепа-13кг.
Изображение
Последно промяна от MITKO70 на Съб Сеп 03, 2011 10:35 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
il4o6o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от il4o6o »

аз на 25,26,27.08 лових каракуди платички и уклей на плувка. дьнни нямам но хората около мен които имаха нищо не хванаха. лагерувах горе долу с/у кемпера на MITKO
пускайте ги,за да хващате
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

MITKO70 написа:Както обещах ,ето и снимки на приятелите с уловените от тях амури,даже снимани и от Д-р Найденов :D
Изображение
20кг.
Изображение
и втория е в вече в кепа-13кг.
Изображение
Класика в жанра...ще си мечтая за такиви риби,но по добре мечти от колкото без тях :drinkers:
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

Дайте някакви информация къде са шаранджйските места :?:каксе стига до тях и състоянито на пътя :?:
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

il4o6o написа:аз на 25,26,27.08 лових каракуди платички и уклей на плувка. дьнни нямам но хората около мен които имаха нищо не хванаха. лагерувах горе долу с/у кемпера на MITKO
Трябва да си бил в гората срещу мен,където има 3 тополи на брега една до друга,скован един малък дървен кей,там имаше палатки.Нямаше я рибата на сонара от към този бряг,дълбоко 12-14м. от ръка ако хвърляш,но празно.А ,за там ме бяха упътили да влача за бяла риба,но рибата се държеше от към другия бряг,на 5-7м. дълбочина,това пак показания на сонара тогава.
Колега TRAP,от към софийския път,по която и да слезеш отбивка,а те са доста ,местата са добри за шаран,амур и с горе долу еднаква дълбочина,пак инфо от сонара :D
Колеги от Троян бяха уловили шаран 7кг. на 2 км. от мен в посока устието,така че места има.Виж язовира на Гугъл мапс и ще се ориентираш :wink:
Изображение
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

MITKO70 написа: Колега TRAP,от към софийския път,по която и да слезеш отбивка,а те са доста ,местата са добри за шаран,амур и с горе долу еднаква дълбочина,пак инфо от сонара :D
А състоянието на пътя как е :?:
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

TRAP написа:
MITKO70 написа: Колега TRAP,от към софийския път,по която и да слезеш отбивка,а те са доста ,местата са добри за шаран,амур и с горе долу еднаква дълбочина,пак инфо от сонара :D
А състоянието на пътя как е :?:
Където и да искаш да стигнеш с кола можеш пътя е перфектен.Няма да имаш проблем от към софииския път. :wink:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

В началото до вилите ,няма проблем ,след това е черен път до водата 500-600м.горе долу.Няма проблем ,но АКО завали е друг въпрос,затова гледаш времето или не ти пука.Хората са отзивчиви в района ,трактори ,Джугани/ЗИЛ/ колкото искаш :D
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

MITKO70 написа:В началото до вилите ,няма проблем ,след това е черен път до водата 500-600м.горе долу.Няма проблем ,но АКО завали е друг въпрос,затова гледаш времето или не ти пука.Хората са отзивчиви в района ,трактори ,Джугани/ЗИЛ/ колкото искаш :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Риболова пак е потръгнал ,инфо от наши хора в района :wink: При тях няма слука на голяма риба за сега,но колеги взели нашето място до заливчето,при тръбата на пътя,които се е показал,са извадили 12кг. шаран и амур 7-8 кг.Но ,явно не всички споделят :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”