Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Некоректен купувач- dupona
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Некоректен купувач- dupona
След като колегата ми заяви, че купува макарата ми изпрати данните си за доставка на ЛС!
След едно седмично чакане в офиса на Еконт в София за да си я получи го уведомих с 1-во ЛС!
След двуседмично чакане ми се обадиха, че същия купувач изобщо не се е явил в офиса им!
Отново го уведомих с 2-ро ЛС и след като двете ЛС-та са прочетени от негова страна не получих никакъв отговор!
Съответно потвърдих на куриерите да ми я върнат!
Пуснах темата тук поради липса на такава!
Все пак регистрираните купувачи които имат достъп са част от форума, макар че форума не носи отговорност,но е добре да се знае, че същия може да измами останалите!Затова според мен е желателно да се вземат мерки на некоректни потребители!
След едно седмично чакане в офиса на Еконт в София за да си я получи го уведомих с 1-во ЛС!
След двуседмично чакане ми се обадиха, че същия купувач изобщо не се е явил в офиса им!
Отново го уведомих с 2-ро ЛС и след като двете ЛС-та са прочетени от негова страна не получих никакъв отговор!
Съответно потвърдих на куриерите да ми я върнат!
Пуснах темата тук поради липса на такава!
Все пак регистрираните купувачи които имат достъп са част от форума, макар че форума не носи отговорност,но е добре да се знае, че същия може да измами останалите!Затова според мен е желателно да се вземат мерки на некоректни потребители!
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Re: Некоректен купувач- dupona
Не е виновен купувача,а Еконт.Накараха ме да пратя бензинова помпа на 350км и ми отговориха същото като на теб.След това платих отиването и връщането,та си получих помпата.Мошенници отвсякъде.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Логично това им е работата да взимат пари за доставка,и мисля че не си разбрал нещо точно колегата е споделил че човека които е искал да закупи макарата изобщо не я е потърсил даже и отговор не му е дал затова логично колегата си я иска обратно и те му одържат парите за транспорта предполагам е имало и надценка за престой което говори за несериозно отношение на купувача и един човек по-малко евентуално които би искал да продаде даден артикул в интерент поради мърди който си правят т*шак с другите хораlz1igr написа:Не е виновен купувача,а Еконт.Накараха ме да пратя бензинова помпа на 350км и ми отговориха същото като на теб.След това платих отиването и връщането,та си получих помпата.Мошенници отвсякъде.
Пии една студена вода колега такъв ни е манталитета и никои не е застрахован от такова отношение,възможно е да е някой млад колега който е нямал пари да си я вземе и се е надявал да събере от закуски някоя стотинка да я вземе,това само той си го знае

Без риболов няма любов !
Модерирано! Писането на кирилица е задължително, а замяната на букви с числа е забранена. Прочети правилата! barutchiata ©
- mitiogt
- ще става разбирач
Скоро колегата поръча няколко неща, пратих му ги и всичко си беше ок 

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
-
- разбира нещата
Той ако е решил да се откаже може да ме уведоми лично,а токова нямаше!
Такива оправдания не се толерират, след като сам е заявил че я купува и аз му я запазих!Всъщност само след 5 мин. друг колега искаше да купи комплект-ако знаех, че не е коректен нямаше да разделя макарата от комплект с въдицата!
Еконт каква вина имат?!
Такива оправдания не се толерират, след като сам е заявил че я купува и аз му я запазих!Всъщност само след 5 мин. друг колега искаше да купи комплект-ако знаех, че не е коректен нямаше да разделя макарата от комплект с въдицата!
Еконт каква вина имат?!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
доколкото си спомням писах на кирилица,незнам какъв ти е проблема
- barutchiata ©
- Администратор
Прав си, писа на кирилица! Проблема е, че вместо буквата "ч" слагаш цифрата "4". Иначе проблема ми са такива като теб, дето не се съобразяват с правилата и после се правят на обидени или неразбрани! Между другото не ти ли е неудобно да се измъкваш с такива постове, че колегата ревял а ти едва ли не си прав. Как няма да писка човека като си плаща транспортите заради твоята некоректност.dupona написа:доколкото си спомням писах на кирилица,незнам какъв ти е проблема
незнам защо ама ти много си си повярвял като администратор на форума ,едно време комсомолските секретари бяха такива като теб,разбирам да беше единственият форум и всеки от нас да ти се кланя ,или по скоро избиваш някакви комплекси,за една буква ,ми се скара ,защо не ме каза да стоя прав във ъгъла с вдигнати ръце
- barutchiata ©
- Администратор
Понякога думите са безсилни пред наглоста и простотията

Колега мнг.си прав запазваш до определеното време и пак в продажба несе ядосваи.Идват при мен и ми капарира кола ими казва ще доида на 16 примерно аз му пускам касова бележка за капаро и му пиша договор за цената която е внесал с всичките му изисквания минава срока и аз съм длажен да попитам на посоченият тел.и от там мисе отговаря че щесе чуем допалнително колата не е за 2000 или 3000 колата мие за 8500 исе пазарихме мнг.даваха ми 8800 и заради такива куповачи загубих минава месец от договора които съм написал на капарираният куповач и мисе обажда и ме пита с неговата кола какво става и му казах че нама кола а тои ми казва чея бил капарирал.договора беше изтекал и аз я дадох за 8500лв. за това дават лити вземаи иначе може и да загубишcucko написа:Той ако е решил да се откаже може да ме уведоми лично,а токова нямаше!
Еконт каква вина имат?!

m-kar.mobile.bg
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
палячо скрий се в ъгъла и мълчи-като си виновен ще мълчишdupona написа:незнам защо ама ти много си си повярвял като администратор на форума ,едно време комсомолските секретари бяха такива като теб,разбирам да беше единственият форум и всеки от нас да ти се кланя ,или по скоро избиваш някакви комплекси,за една буква ,ми се скара ,защо не ме каза да стоя прав във ъгъла с вдигнати ръце

НИКОГА КАПО,,,,
-
- разбира нещата
Колега, не е редно да обиждаш!Не е това начина!
Надявам се, че си е взел поука!

Надявам се, че си е взел поука!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
- indalo
- фен клуб-скобар
Сори за спама, ама кво са виновни Еконт в случая колега. В това , че са обявили цена за дадена услуга и че искат да им се плати ли. Че кой ще ти разкарва пратки, наляво и надясно без пари. Ма нали все ревеме. БГ простотия. Ако може свирка да ни направят, а да ни дадат некой лев- типично по нашенски.lz1igr написа:Не е виновен купувача,а Еконт.Накараха ме да пратя бензинова помпа на 350км и ми отговориха същото като на теб.След това платих отиването и връщането,та си получих помпата.Мошенници отвсякъде.
Що се отнася до случая, кофти, абсолютно некоректно от страна на купувача. А па се и репчи. Боже опази ни от такива трихогастри.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;