Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Сецканье в аквариум
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Сецканье в аквариум
В настоящият репортаж, драги читатели, аз, Дани и Васето се развихряме напълно...
Някои дори биха казали, че губим всякаква мярка - няма табута, няма ограничения, няма нищо свято.
Само хвърляне и вадене, хвърляне и вадене....по едно време даже нямаше време за хвърляне - само вадехме.
Едни ще възприемат написаното като сюрреализъм, други тутакси ще разберат, че си е суперреализъм.
И такаааааа....
Пристигнахме на един романтичен гьол, обграден с дървета и хълмове...ландшафт за чудо и приказ!

НекъФ чичка кибичеше на десния бряг....сигурно сутринта като е станал, оная му работа е била на дясно и зат'ва е предпочел това място, 'щот ако му е била на ляво - сигурно би отишъл на левия бряг, а ако пък му е стърчал нагоре - би си останал вкъщи при бабата.
'Ма както си седеше и пръта му рипна нагоре....

ЧовекО извадИ един шаран, а ние стоим и се чудим да изпадаме ли в умиление и адмирации, или пък да вадим сопите....хех, естествено кръвта ни се беше подпалила, та се заоглеждахме в избор на място къде да се разтоварим...ъъъ....не стомасите, а багажа де.
Дани застана тук:

Аз пък тук:

А Васето по-натам.
Хвърлихме и зачакахме...

Не чакахме дълго, Дани направи сефтето:

Васето от по-натам, дойде по-насам:

По едно време открих причината защо не ни кълве!!!
Яла те:

Викам на мачката - Пссссст, бе, твойта мама д'еба!
А тя ми се зъби:

Ооооооо, така ли?!
Взех едно парцалче, полях го с бензин и намазах на котката дупето.....малиииииий!.....кЪт ръгна като маче у дирек
...та прехвърли баира и сигурно вече е чак в Сърбия.
Ако всички от последните репортажи не си намалят килограмите на рибите - няма да изгася мачката.
Шегувам се, разбира се, не съм я заливал с бензин, просто я нанизах на един кърмак и я хвърлих като мамка за сом.
Еее, добре де....и това не направих, просто си го помислих.
Както и да е, щом се разкара дзвера, започна неистово кълване...
Васето цъкаше с мача:

Неговите бяха все едри:

И той беше щастлив:

На Дани вече му беше писнало само да вади и да хвърля обратно във водата няк'ви шарани и амури, та рече да отмори малко:

После пак му дойде музата:

Даже и на Васето му стана интересно, заряза мача като балтон у жега и той взе гегата и задърпа:

Като цяло имаше само дърпане:

...и пускане:

И аз хванах т'ва - онова де:

Мачката не се виждаше ник'ва....та зат'ва при поредната щука, която хванах, рекох да я търся тука:

Арно щукле си беше...

Кой, кой ще ми каже колко тежи тази хубавица?

Хайде де, наддавайте!
След толкова рилийз, за да не станем обаче и за резил, взехме 2 рибета и както Исус успял да нахрани с няколко риби няколко хиляди човека, така и ние се обадихме на Калоян и Марио, за да ги направим съпричастни поне в яденето и пиЙенето.
Вече сме в кръчмата на Марио с жива музика (пу, да имаше и живо пиво!):

Ех, а само допреди няколко часа жизнерадостно щъкаха във водата....

Но! - Животът е толкова кратък, негостоприемен и тъп, че човек трябва да прекарва земното си време, опиянявайки се с вино, с бира, с поезия, с каквото си поиска...
Какво друго ни оставаше, освен да се отдадем на мига!

Някои дори биха казали, че губим всякаква мярка - няма табута, няма ограничения, няма нищо свято.

Едни ще възприемат написаното като сюрреализъм, други тутакси ще разберат, че си е суперреализъм.
И такаааааа....
Пристигнахме на един романтичен гьол, обграден с дървета и хълмове...ландшафт за чудо и приказ!

НекъФ чичка кибичеше на десния бряг....сигурно сутринта като е станал, оная му работа е била на дясно и зат'ва е предпочел това място, 'щот ако му е била на ляво - сигурно би отишъл на левия бряг, а ако пък му е стърчал нагоре - би си останал вкъщи при бабата.

'Ма както си седеше и пръта му рипна нагоре....

ЧовекО извадИ един шаран, а ние стоим и се чудим да изпадаме ли в умиление и адмирации, или пък да вадим сопите....хех, естествено кръвта ни се беше подпалила, та се заоглеждахме в избор на място къде да се разтоварим...ъъъ....не стомасите, а багажа де.

Дани застана тук:

Аз пък тук:

А Васето по-натам.

Хвърлихме и зачакахме...

Не чакахме дълго, Дани направи сефтето:

Васето от по-натам, дойде по-насам:

По едно време открих причината защо не ни кълве!!!

Яла те:

Викам на мачката - Пссссст, бе, твойта мама д'еба!

А тя ми се зъби:

Ооооооо, така ли?!
Взех едно парцалче, полях го с бензин и намазах на котката дупето.....малиииииий!.....кЪт ръгна като маче у дирек

Ако всички от последните репортажи не си намалят килограмите на рибите - няма да изгася мачката.

Шегувам се, разбира се, не съм я заливал с бензин, просто я нанизах на един кърмак и я хвърлих като мамка за сом.
Еее, добре де....и това не направих, просто си го помислих.

Както и да е, щом се разкара дзвера, започна неистово кълване...
Васето цъкаше с мача:

Неговите бяха все едри:

И той беше щастлив:

На Дани вече му беше писнало само да вади и да хвърля обратно във водата няк'ви шарани и амури, та рече да отмори малко:

После пак му дойде музата:

Даже и на Васето му стана интересно, заряза мача като балтон у жега и той взе гегата и задърпа:

Като цяло имаше само дърпане:

...и пускане:

И аз хванах т'ва - онова де:

Мачката не се виждаше ник'ва....та зат'ва при поредната щука, която хванах, рекох да я търся тука:

Арно щукле си беше...

Кой, кой ще ми каже колко тежи тази хубавица?

Хайде де, наддавайте!

След толкова рилийз, за да не станем обаче и за резил, взехме 2 рибета и както Исус успял да нахрани с няколко риби няколко хиляди човека, така и ние се обадихме на Калоян и Марио, за да ги направим съпричастни поне в яденето и пиЙенето.

Вече сме в кръчмата на Марио с жива музика (пу, да имаше и живо пиво!):

Ех, а само допреди няколко часа жизнерадостно щъкаха във водата....

Но! - Животът е толкова кратък, негостоприемен и тъп, че човек трябва да прекарва земното си време, опиянявайки се с вино, с бира, с поезия, с каквото си поиска...
Какво друго ни оставаше, освен да се отдадем на мига!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Re: Сецканье в аквариум
Страхотен репортаж, БРАВО!
- GODzillata
To be continued...
Ще има йош снимки и клипове.
Ще има йош снимки и клипове.

-
- учете се от него
Пирфектно Кире

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Супер ! Ама к'ва все пак е била съдбата на котката .... !? Така и не стана ясно !? 

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
стрхотно- доста време не се беше поевявало нещо толкова свежо u форума. поздраления и с приятелска завист от мен.

- G.Petkov
Жестока тема !!!
А тук се смях от сърце, въпреки че в тазгодишното недърпане може да пуснем малко фъндък.
За щуката, като гледам мащаба на пръстите - 1.3 до 1.4 кг. Награда има ли ?
GODzillata написа:
Ако всички от последните репортажи не си намалят килограмите на рибите - няма да изгася мачката.![]()
![]()
А тук се смях от сърце, въпреки че в тазгодишното недърпане може да пуснем малко фъндък.
За щуката, като гледам мащаба на пръстите - 1.3 до 1.4 кг. Награда има ли ?
- Кузмич
- dreamer
Киро, Кироооооооооо бая мъка има на този свят.
Особенно в кръчмата гледам бая зор сте видели.
Особенно в кръчмата гледам бая зор сте видели.

Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Еваларка Кире
И риби , и купон на шест

И риби , и купон на шест

Репортажът също е за чудо и приказ!Поздравления!GODzillata написа:....Пристигнахме на един романтичен гьол, обграден с дървета и хълмове...ландшафт за чудо и приказ! .....

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- pacho109
- сериозен играч
Щуката 2-2,5 кг
Шаранският монтаж ми хареса много
А чешкото прътле ме върна в младостта
Браво ,уникален репортаж 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- GODzillata
G.Petkov написа:...За щуката, като гледам мащаба на пръстите - 1.3 до 1.4 кг. Награда има ли ?
Засега няма участник, познал точните килограми.pacho109 написа:Щуката 2-2,5 кг ...

Смятах да кача още снимки и клипове, ама отвътре не ме свърта, така че отивам да товаря багажа и ще пробвам дунавските шарани и щуки дали са толкова отзивчиви, а пък довечера или утре ща кача допълнението....може пък и Васето да метне тук нещо....

- pacho109
- сериозен играч
По рибарски ще кача 1кило- 3-3,5кгGODzillata написа:G.Petkov написа:...За щуката, като гледам мащаба на пръстите - 1.3 до 1.4 кг. Награда има ли ?Засега няма участник, познал точните килограми.pacho109 написа:Щуката 2-2,5 кг ...![]()
Смятах да кача още снимки и клипове, ама отвътре не ме свърта, така че отивам да товаря багажа и ще пробвам дунавските шарани и щуки дали са толкова отзивчиви, а пък довечера или утре ща кача допълнението....може пък и Васето да метне тук нещо....

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
През работната Събота остава само да се облизваме като църната мачка пред комповете (така де, преди да я пални Кирето
)
'Арен излет, 'арен ...

'Арен излет, 'арен ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- GODzillata
Вярно, че днес е работен ден...едни бачкат, други се чудят къде да идат за риба....мъкааааааа!!!
Хайде, че Дани още не е готов, та да метна поне няколко снимки, започвам с два жокера за щуката:

А ето още една щука, но ми падна телефона във водата, та е само тази снимка:

Тук отмаряхме:

...че направо ни хвана мускулна треска от тез' хубавци:

Хайде, че Дани още не е готов, та да метна поне няколко снимки, започвам с два жокера за щуката:

А ето още една щука, но ми падна телефона във водата, та е само тази снимка:

Тук отмаряхме:

...че направо ни хвана мускулна треска от тез' хубавци: