Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Само снимки сега.Клипчета ще има след 1 седмица като отида пак на пясъка.
- Прикачени файлове
-
- SDC10560 [800x600].jpg (187.31 KiB) Преглеждано 1306 пъти
-
- SDC10559 [800x600].jpg (183.64 KiB) Преглеждано 1306 пъти
-
- сериозен играч
По нищо не личи че са от Пясъчник

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Какво е това мазало?Няма оправия!Защо ги ловите тези шаранета?
-
- новобранец
blaskov написа:Ами колега дава по 30-40 кила риба на ден по азовете само шарани от 2-8 кила гол след гол на разпаване по 250-300 метра.Има биваци с по над 100 кила риба.На кулата на перо е същата работа.
Дори много повече е рибата и килограмите са повече, но това го знаят хората, които са на водоема и знаят какво правят там. Тези които само гледат , цъкат и търсят проблема другаде , само не в себе си ....няма да хванат НИКОГА шаран на този водоем.
п.п. Наистина има биваци с по 100 кила риба на ден

Поздрави на всички шаранджии.

koceto_pld браво колега много правилно им казваш то пред компа риба няма,иска и ходене за риба а иначе питат дава ли,ми то се ходи и се пробва.Някой път има и валати ама на Пясъка е много рядко да не хванеш нещо.Скоро отивам но Пясъка само за Амури да видим дали ще има слука.
А към колегата vells,ти трябва да си много голям майстор щом викаш шаранета на риби от 2-6 кила евала.Предполагам,че още дава на язовира не азовете към Беловица и Елешница,та имате време да си хванете по някое шаране.
А към колегата vells,ти трябва да си много голям майстор щом викаш шаранета на риби от 2-6 кила евала.Предполагам,че още дава на язовира не азовете към Беловица и Елешница,та имате време да си хванете по някое шаране.
Колеги ,търся шаранджия с който да посетим Пясъчник в периода 4.09до 6.09.аз съм от Пазарджик но може и от Пловдив или региона.Ако има желаещ да ми пише на лични за да се разберем
-
- ще става разбирач
Този язовир ми е таласъм на мен!Ходя и все не хващам,ама аз лодка нямам де ,за да разпъвам по 300метра.
Искам да попитам още ли дава на стената на перо-стръв царевица!?
Искам да попитам още ли дава на стената на перо-стръв царевица!?
Ами и аз да споделя че с колегите бяхме минала седмица петък събота и неделя до обед на пясъка един костур 2 малки шаранчета и нищо друго ,покрай нас имаше на едно место излизаха на моменти хубави костури ,Но ми направи впечатление че имаше лодки който се движеха и през тъмната част и ме навява на мисалта че си влачеха мрежите и хич не им пукаше за кибиците на брега
- Прикачени файлове
-
- Picture 067.jpg (235.45 KiB) Преглеждано 1042 пъти
-
- ще става разбирач
Еми то оправия няма с тях.Направо да го легализират и това е.
На стената някой имали инфо как е положението?
На стената някой имали инфо как е положението?

ето ви инфо сега слизам от язовира за 5 4аса и пак се ка4вам това с многото риби свърши сега по 1 2 риби махимум и то само които знаят къде да застанат и на каква дълбо4ина да ловят а за пазардйик да не говоря по4ти само с 4епарета ловят на борума ина4е са на сигнализатори
но и те са валат от пет дена

-
- ще става разбирач
Водата пада ли още?
-
- сериозен играч
Да,падаАтанас Катцарски написа:Водата пада ли още?
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- st_piskov
- ще става разбирач
На Пясъка ловят риба тези,които са хванали хубавите места и знаят къде да го търсят шарана!Все още дава риба на Беловица и след скалите,като ударите са по 2-3 на ден на лагер,риби от 5-7 кила.Масово се разпъва навътре на разстояния от около 250-300 метра!Водата все още пада.
На стената дава на светещо перо,не съм ловил там но видях едни момчета да хващат по 1.5-2 кила шарани.Интересно бях отишъл за костур и бяла риба,но костур нямаше,хванах една бяла към 1-1.5 но не съм я теглил.Не знам защо го нямаше костура.