язовирът до Белозем които е в близост до магистралата !

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

canislav_89
новобранец
новобранец

язовирът до Белозем които е в близост до магистралата !

Мнение от canislav_89 »

Добър ден колеги може ли някой да ми даде номера на арендаторът или пазача на язовира до Белозем които се намира в близост до магистралата на които се плаща такса 10 лв . Или ако някои може да ми даде информация дали можем да останем там една вечер на палатки дали се доплаща нещо и дали може вечерта да си оставим въдиците пуснати??? Благодаря предварително! :)
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: язовирът до Белозем които е в близост до магистралата !

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Съжалявам, но не зная номерът му.
Когато бях там преди месец имаше хора на палатка, но дали са плаща нощувката и е разрешен нощния риболов не знам.
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
canislav_89
новобранец
новобранец

Мнение от canislav_89 »

Благодаря за инфото колега :)
yancho.1996
новобранец
новобранец

Мнение от yancho.1996 »

А може ли някаква информация за водоема какво излиза на каква стръв и на човек ли се плаща 10 лева ;) Благодаря предварително
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

На човек по 10 лв. каквото си хванеш,много каракуда има и шаран.Тел. е 0888904938.Арендаторите са добри хора. :)
пецата-32
новобранец
новобранец

Мнение от пецата-32 »

мисля че днес бяхме точно на този рибарник има декоративни гълаби до къщичката 4-ри човека за цял ден 3 кг каракуда и нищо друго захранвахме с лодката на 2-пъти никъв удар едно малко амурче и едно малко шаранче и 2-те си ги пуснахме и ни устана каракудата и половината гьол умишленно е напълнен с клони и рязани папури и 3 пера и един косам оставихме там мисля да не зафтарям
Аватар
valtaxi
новобранец
новобранец

Мнение от valtaxi »

Е ти май си бил на първия,ние говорим за третия рибарник,там клони няма само малко водорасли,а каракуда без да се напъваш по 10 кг. на човек,ако си майстор има и хубави шарани. :D :D :D
пецата-32
новобранец
новобранец

Мнение от пецата-32 »

valtaxi написа:Е ти май си бил на първия,ние говорим за третия рибарник,там клони няма само малко водорасли,а каракуда без да се напъваш по 10 кг. на човек,ако си майстор има и хубави шарани. :D :D :D

по скоро бих казал че съм бил на втория колега от другата страна на язовира имаше овчарник и тополи по брега на язовира и клоните са под водата и несе виждат те са в долния край на язовира :wink: на първия таксата е 10 кинта и дават до 4 кг риба
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

Точно така . Това е втория . Със гълъбите и овчарника отсреща . Понеже е много пълен и не се открива папура ;
canislav_89
новобранец
новобранец

Мнение от canislav_89 »

добър ден колеги номерът които ми даде колегата valtaxi е точно за този с гълъбите и това е третият рибарник първият точно до главния път вторият не може въобще да се хваща на него щото има 20 см вода ,а третия има една кошара с овце и гълъби дето се мотът там. ние като бяхме там бяхме 4 човека ама само 2-ма хващахме и ни взе 20 кинта но наистина е пълно само с каракудки по 10см има и шаран и амур но при условие че бяхме около 15 коли и всички захранваха с лодки единствено колегите които бяха точно до нас 4 човека с 12 въдици имаха само един амур около1.5 кг нищо друго по целия язовир до обяд тва е което аз мога да кажа на които му харесва да ходи на които не му харесва да ходи другаде .моето лично мнение е че, на първият най големит рибарник които също е 10 лв и до 4 кг е без пари мисля има по голям шанс за успешен излет лошото само е .че наистина мн хора ходят а местата са сравнително малко и като минах последно пазача каза че рибарите били изтеглили доста на вътре шарана поне ако си на стената де щото там си е широко и аз като гледах колегите които бяха там хвърляха до шамандурите и пазача ми вика ако ще хвърляте по навънка от шишетата нищо няма да хванете ..... и на мен ми се .... :rolleyes: момчетата бяха с доста добри въдици и най малкото олово им беше 80гр викат иначе не можем и ние да стигтмен до шишетата :Д това е от мен някои ако има прясно инфо от някде около провдив да казва че да видим тази седмица къде ще ходим :P ако няма къде отиваме там апак ще носм по 2 кг олово на човек и един чувал царевица :finga: ,че иска много хранене:Д лек ден от мен!
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

Някой тия дни да е ходил натам, на третия с гълъбите по-точно.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”