НАЙ БЛИЗКИЯ ЯЗОВИР ДО ЛЮЛИН

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

dzigy написа:педерастка история е там, плаща се и на двете места. на втория гьол му казват сиромашкия. даваш пет лева и си мислиш, че ловиш, а то си хвърлил в пералнята и чакаш да паднат на кочо м....е.
Абе, колега, толкова ли си го закъсал, та мислиш за Суходол :?: Виж Патичарника, има Бял Амур :!: Вече е пораснал и е нахитрял, но за майсторите си е атракция :twisted: :twisted:
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dzigy »

НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СИ ГУБИШ ВРЕМЕТО ТАМ - САМО ПАРИТЕ ГЛЕДАТ ДА ТИ ВЗЕМАТ. Ебати кретените
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dzigy »

до сега не съм хващал бял амур. на дъно ли се хваща или на плувка. с каква стръв да го примамя и да го надхитря?
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Мммммм ........... на Патичарника вече няма кой и парите да ти вземе :lol: миналата година га източиха , "почистиха " ( от риба де 8) ) и сега нема никой ! Е може да е останала някоя каракуда или забило се в тинята шаранче ама амур 8)
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

ОК благодаря , няма да ходя там още доста време явно :roll:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Павел Иванов написа:Мммммм ........... на Патичарника вече няма кой и парите да ти вземе :lol: миналата година га източиха , "почистиха " ( от риба де 8) ) и сега нема никой ! Е може да е останала някоя каракуда или забило се в тинята шаранче ама амур 8)
8) Миналата пролет ходихме няколко пъти 8 - 9, но не редовно :!: Излизаше шаран - 600 - 800 гр и даваше добре. От пазача научихме, че са хващали бял амур . Не ми се вярва да пуснат пролетта 3000 шаранчета и после да го източат 8) 8)
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

old fox написа: Не ми се вярва да пуснат пролетта 3000 шаранчета и после да го източат 8) 8)
Неведоми са пътищата арендаторски та бил тоз арендатор СЛРБ :lol: :lol: :lol:
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dzigy »

мисля си, че ако никой не го охранява вече този язовир, значи че няма никаква риба. колкото до амура - признавам си не съм хващал такава риба. даже не съм я вкусвал. хубава ли е?
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”