Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Пускам малко снимчици,че минаха 3 денаCapt_Flint написа:Към lusienn
Колега, много ще съм ти благодарен ако споделиш дали от днес сутринта, когато си бил на морето в Приморско до днес вечерта има промяна във посоката и силата на сулгана.
Благодаря предварително!

Риболовци.
-
- новобранец
На Бяла 4 души 5 кила.Риба много,морето ври,кофите празни.
Ей това е ,готин репортаж колега пълния оборот на риболова от влизането до масата .На това казвам релакс .Точнотова вършим цяло лято на Смокиня а и есента ще продължимlusienn написа:Пускам малко снимчици,че минаха 3 денаCapt_Flint написа:Към lusienn
Колега, много ще съм ти благодарен ако споделиш дали от днес сутринта, когато си бил на морето в Приморско до днес вечерта има промяна във посоката и силата на сулгана.
Благодаря предварително!![]()
![]()
![]()
риба таралеж-кеч и рейлиз.на чепарето.
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега там съм на гости и си питам рибарите.Сулган имаше сутриннта малък-слет обяд беше рай за душата.Имам 300 снимки пейзажни и от риболова наоколо но нямам време за компа

Днес в залива от 6 до 9ч двама по 2-3кл.сафрид.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Пак инфо за Маслен нос - там си е сафрида, но днес малко по-пръснат.
Важното е рано да се влезе. От 07:00 до 10:00 часа хванахме около 8 кг. двама човека.
После беше безкрайно търсене и местене за още няма и кило до 12:30.
До 9 часа сафрида беше южно покрай носа на 18-19 метра дълбочина на морето.
По-късно се изнесе пред носа на 28-30 м.
Чепарета: №8 ишил в комбинация с разни ламета даде повече, а № 9 лъскаво бяло + малко зелено ламе даде по-слабо. След 10 часа на проби само на светло зелено ламе - още по-слабо.
Колеги казаха, че тогава вървяло на стари ръждясали чепарета само с перушина
Видяхме няколко лодки да влачат за циганка/паламуд и ни показаха 2 добри парчета по окомер 450-500 гр. Другите хванати рибки бяха циганета.
Не видяхме делфини.
Температура на водата сутрин 23.5, а по обяд 24 градуса.
Успех!
Важното е рано да се влезе. От 07:00 до 10:00 часа хванахме около 8 кг. двама човека.
Чепарета: №8 ишил в комбинация с разни ламета даде повече, а № 9 лъскаво бяло + малко зелено ламе даде по-слабо. След 10 часа на проби само на светло зелено ламе - още по-слабо.

Видяхме няколко лодки да влачат за циганка/паламуд и ни показаха 2 добри парчета по окомер 450-500 гр. Другите хванати рибки бяха циганета.
Не видяхме делфини.
Успех!
Yam 340S, Yamaha F8 4T, Humminbird Fishfinder 570, Garmin GPSMAP 60CSx
Е това е подробно инфо, евалаCapt_Flint написа:Пак инфо за Маслен нос - там си е сафрида, но днес малко по-пръснат.
Не видяхме делфини.
Успех!

е-в-а-л-а капитане, ей така се дава инфо. аз утре ще ходя в поморие пред фара - днес следобед са хванали добре лодките, дано и утре да има. казаха ми и за паламуд (циганка) на чепаре - не знам дали е вярно, но нищо чудно. след това отивам на приморско и 2 дни ще пробвам да намеря и аз някое пасажче пред маслен нос.
Вярно е тепсия пускам една снимкаribarshe написа:Днес на обяд лодките бяха пред Почивка . Влизам следобяда,после ще пиша
Западния беше паднал,морето е тепсия

Риболовци.
Днес правих сефтето на лодката, обикалях доста , изгорил съм към 12 литра , накрая спрях от ляво на галата и жена ми направи близо 5кг сафрид (сефте лови!!!) , аз лично изкарах 1 циганка , това ми е сефтето освен на лодката ами и на цигане . Водата беше 23.5 градуса после не съм обръщал внимание, едва ли е станала 24.
А да и между другото с 15 коня двутактов Genovo с 2ма души и багаж глисирам за около 3 секунди, малко по късно дойде 3ти пасажер , на влизане задуха изтока и вдигна вълна и въпреки това глисирането не беше никакъв проблем! Много съм доволен!
След 5ч тръгвам за болата , снимки ще пусна, но няма да е днес просто нямам сили , лягам и умирам.
П.П. Мисля , че видях бат Киро ама може и да не е бил той защото после видях подобни лодки и всичките бяха с българското знаме
А да и между другото с 15 коня двутактов Genovo с 2ма души и багаж глисирам за около 3 секунди, малко по късно дойде 3ти пасажер , на влизане задуха изтока и вдигна вълна и въпреки това глисирането не беше никакъв проблем! Много съм доволен!
След 5ч тръгвам за болата , снимки ще пусна, но няма да е днес просто нямам сили , лягам и умирам.
П.П. Мисля , че видях бат Киро ама може и да не е бил той защото после видях подобни лодки и всичките бяха с българското знаме

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Днес не съм влизал.
Това ми е лодката де.

Това ми е лодката де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес надвечер пред Галата-около кило сафрид за два часа. Едър. Много вълна и вятър от югозапад. Рибата беше около 10-я метър.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ний също така тоже - само дето бяхме на 15-я метър.dddd написа:Днес надвечер пред Галата-около кило сафрид за два часа. Едър. Много вълна и вятър от югозапад. Рибата беше около 10-я метър.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
А днес сутринта го нямаше хич.
Двадесетина сафридчета и голямо обикаляне

И аз тъй. Мотах се до фичоза и обратно. Двайсетина рибки за пет часа.vlad_rad написа:А днес сутринта го нямаше хич.
По едно време пред ветеран нещо едро ми направи чипарето на кълбо и избяга

От днес някакво инфо за Траката?Че се готвим за утре!?!?!