Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- MIR4EV
- ще става разбирач
Re: Искър - всичко за и по реката
алооо колеги некви мрени

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
кат та гледам как я държиш тая риба ме е страх да ти кажа...
ша вземеш да я изловиш ....
))

- MIR4EV
- ще става разбирач
не бой са това е колаж-а виж та ми кажи

Инфо от днес - няколко морунажа и две скобарчета в района на Староселци.MIR4EV написа:алооо колеги некви мрени![]()
Общо взето слабо представяне на рибата.Всички риби излизаха на фидер на бял червей но дребосъка много е...а положението.Ще чакаме по студени дни.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Вчера при Роман и Кунино - неколко малки мренки и многооооооооооо бръскач. Рибилова беше направо трагичен, като имах и един зверски удар на фидера, но не разбрах какво беше защото зъби в каманите на бързея и скъса, а стръвта беше - две камоли. Ще ги мъча малко като позахладнее, че жегата е непоносима.
Някой има ли инфо за село Реброво нещо излизали там.
-
- научил се да хвърля
Колеги,как е Искъра спря ли да пада нивото,спря ли да влачи клони и боклици? И как е активността на рибата
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Здравейте колеги,днес реших да напиша няколко реда по темата,две недели ходя в раяона на с. Ореховица излизат дребни морунажи и платики.Има много хищнник който гони постояно,за нещо по едро трябва дасе храни само с царевица,жито и коноп поне на мен ми даде доста добър резултат последния път,излязоха доста добри платики и морунажи.За стръв бял и царевица,като бройки до 10 риби но качествени 500-600 гр.Дано сам бил полезен,наслука.
- yaata
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги- искам да помоля някой с прясно инфо от Малкия Искър в района на Своде - и което ми е най-интерсно изобщо в тоя участък има ли бяла мряна или не. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- tedideo
- научил се да хвърля
здравеите ,какво става около писарово и червен бряг излиза ли нещо
поздрави

В събота бях на Роман,под Радовенската чешма.Имаше 7-8 умрели скобара на брега.Явно токаджиите са минали.А иначе праскач бол,мряна само на жито до 100 грама.Надявам се да съм бил полезен.Поздрави 

-
- вече хвърля и на тежко
а за сома от роман до карлуково някои има ли инфо?и дали вече направиха новата централа под радовене

- yaata
- фен клуб-скобар
Като гледам колко е активна темата-едва ли някой ще даде некво инфо.Миналата седмица ходихме на вира под психото на Карлуково, но освен адски много дребосъци- друго няма-затова и не съм писал.Мрените ги няма ама никакви.Иначе на мястото където бяхме имаше доста доказателства че се търси сом в района-ама нека някой да драсне някой ред-по реката всеки ден е пълно с хора-стига сте мълчали-няма да ви изловим рибата-без туй ходя по тези места 2-3 пъти годишно. Поздрави. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
В района на Психо болницата в Карлуково излизат мряна и клен, рядко с добри размери, и сомчета, повечето около педия, и тук-там нещо до лакът и повече. Но като цяло много зле работата, водата постояно спада и се качва, и то с по 30-40см. Откакто направиха ВЕЦ-а риболова умря, местата които държаха мрени и сомове сега са блата, даже и тиня се е есъбрала,няма никакво движение на водата.Иначе хора по реката бол, ма риба... няма!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
tedideo написа:здравеите ,какво става около писарово и червен бряг излиза ли нещопоздрави
във този раион излизат много бракониери...така наречените токаджий и мрежари..