Световното в Италия завърши...Ето как.

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Световното в Италия завърши...Ето как.

Мнение от Павел Иванов »

kaloyan Mladenov написа:...Спининг отбора как може да го прави всеки път...
:wink: :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
плувката2006
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от плувката2006 »

Държавите,които са сила в риболова придобиват опита си от многобройните турнири ,които организират и то на водоеми където има какво да се лови.Колко водоема имаме у нас,където да можеш да ловиш гъсти риби и то в обстановка близка на тази ,която е при международни участия.Къде на турнири може да се ловят масово платики и големи шарани -на Дъбника,на Мандра на Цонево.....Колко измежду нас ходят на риболов с глина ,с фуил, с кълцан червей с боя за захранката.Малцина са това е как да можем да се преборим с тези отбори и риболовци,които познават силата на глината,фуила,боята,кълцания торен и т.н.
Липсата на опит си казва думата.И то поради и това,че у нас с всяка измината година водоемите се обезрибяват.
Шапка свалям на момчетата,че сами със собствени средства опитаха да ни представят достойно.
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Калоянчо,
Прозря ме идея:
Има един съфорумец, пак от твоя край, който научил за пелетите и протеиновите топчета в Испания. Сигурен е, че е най-добрия! Също така е придобил и много умения по р. Дунав. Лови на леб и домашни червеи. Абе майстор. Като се върне от гурбета, що не вземете да спретнете едно отборче и да покажете, как става?
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

[quote="Vlado_852"]...пак от твоя край...[/quote]Руси,ай по-кротко със сърказъмъ.
И вий си имати балъци,нъл? :wink:
Изображение
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

Vlado_852 написа:Калоянчо,
Прозря ме идея:
Има един съфорумец, пак от твоя край, който научил за пелетите и протеиновите топчета в Испания. Сигурен е, че е най-добрия! Също така е придобил и много умения по р. Дунав. Лови на леб и домашни червеи. Абе майстор. Като се върне от гурбета, що не вземете да спретнете едно отборче и да покажете, как става?
Ти па от к'во се засегна ма?
Нещо съм излъгал некаде ли к'во?Имаме пари у федерацията ли , или нашите са се представили отлично а?
И риболова ни е като и футбола и волейбола и т.н....Едните се излагат у Италия ,а другите ше ни излагат у Швейцария таа вечер.
Относно майстора на гурбет -Ако У Руси всички сте еднакви ... у моя край има секви ора.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Ама хора защо се учудвате?!?! Със всички български звезди(не само риболовни) е така-звезди са до Калотина,от там нататък са измекяри с наистина доста редки изключения.
Не знам дали знаете тази мисъл:
"В България талантливите и известните не са едни и същи хора!!!"
Изображение
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Шаранджиите и те потънаха в Италия :( . Общо взето май само спингистите ни отсрамват, браво момчета :wink:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
rmstanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rmstanev »

Абе на приказки винаги е по-лесно от колкото да го направиш на практика. Не се знае как се е развил мача за състезателя с 300тате грама. Аз съм сигурен, че нещо се е объркало със всички. Няма логика другите състезатели да ловят риба, а нашите не. Прецакал се е риболова.
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

Да де ...нали и ние тва казваме нещо и некой се е прецакал яко.
Ма тва прецакване си е срамно... :oops:
Питай си ушите :drinkers: другия път по добре.
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Ех, мина се доста време от това ,,Световно излагане''
Интересно ми е , или аз не съм видял.. или де да знам, има ли някой от състезателите да е дал интервю или да е напиал някаде пост, защо аджеба е завършило така трагикомично ?
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Павел Иванов написа:
kaloyan Mladenov написа:...Спининг отбора как може да го прави всеки път...
:wink: :D
Е, чак пък всеки път...
Чудя се сега, ако някой от плувкарите ви подкара в темите за вашето световно, как ли ще реагирате. :? Странното е обаче, че никой не злорадства като вас.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Иво Вълов написа:Ех, мина се доста време от това ,,Световно излагане''
Интересно ми е , или аз не съм видял.. или де да знам, има ли някой от състезателите да е дал интервю или да е напиал някаде пост, защо аджеба е завършило така трагикомично ?
Защо и как се изписа на десетки места. Ти беше много активен в темата в ФМ. Не виждам, какво повече може да се каже. Нямаме такива риби, нямаме такива места, няма конкуренция. Пари също няма, а няма и ред. Няма и достатъчно състезания. Малко хора четат и се интересуват от новостите, а масата отрича всичко ново като глупост. Докото има теми от типа "От век на век промяна няма да има" нищо добро не ги чака националите ни.
Иначе, все пак някакви неща се случиха, забраниха се късите пръчки, разнообразиха се водоемите и рибите, може пък да потръгнат нещата :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Венелин Радушев написа:...Е, чак пък всеки път...
Изключението затвърждава правилото :lol: :lol: :lol:
Инак тазгодишното световно по спининг ... абе ..... чудя се все пак една голяма част от участниците там да не са прихванали нещо от плувкарите :roll:

Павел Иванов
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Павел Иванов написа:
Венелин Радушев написа:...Е, чак пък всеки път...
Изключението затвърждава правилото :lol: :lol: :lol:
Инак тазгодишното световно по спининг ... абе ..... чудя се все пак една голяма част от участниците там да не са прихванали нещо от плувкарите :roll:
Дано не е хронично, "прихванатото"...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Е то в настоящият отбор , в по-голямата му част си е "хронично" :lol: Като се има предвид че болшинството са основно състезатели по "стръв" и със съответното самочувствие до небето ... :lol: Баси , да отебът да се явят навреме за откриването и единствената страна без представители след флага и да сме ние :twisted: Догодина ако е друг състава в ядрото му , то предполагам че прежногодишните резултати ще са налице :wink:

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”