Секса и риболова 18+

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
косьо72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Секса и риболова 18+

Мнение от косьо72 »

Здравейте Колеги
Чудя се една работа и за това искам да попитам Вас хората с опит.
Има ли връзка това да си правил секс преди да отидеш за риба с улова който си хванал?
Има няколко възможни варианта според мен.
секс много риба
секс без риба
без секс но с риба
без секс и без риба
Последният не устройва никой
Споделете мнение при Вас как е :lol:
При мен например секс и след няколко часа 11 заргана.
Казват,че при някой спортове секса помагал и при големи първенства при отборите или на определени срещи присъстват приятелките или съпругите на състезателите.

пс:може и да има такава тема но аз поне не съм я срещал
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Re: Секса и риболова 18+

Мнение от Иво Вълов »

Косе, де да знам брат, ама все си мисля , че ако испраскаш примерно жената преди да идеш за риба може пък да имаш повече успех , защо ? Защото както всички знаем тава сексо и убаво за мажете па и ни харесва много :D Гогато се надуеш като манастирски мачък и требе да отпуснеш пак и после треба да идеш за риба, а жената така без причинно я заболи нещо, от там на татък абсолютно всички знаем какво става,НИЩО с главно Н.Сега сериозно сеотнасям към темата.По някога когато нещата са нажежени секса помага в такива ситуации, в рибопловът особено когато си на състезание трябва да си добре концентриран и доста внимателен. Всичко това трябва да се дължи на спокойствието, което според мен ,ако няма секс го няма . но, ако е имало секс тоест спокоен с твоите мисли нещата вървът на хубаво. това е от мен
Изображение
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Според мен ,секса има значение само за спокойствието и вземането на решения ! И това влияе на улова естествено ! А дали рибата ще кълве си е рибешка работа ,и цяла нощ да си клатил - като гладен циганин зелена джанка ,като неще да кълве си е все тая ! Но ако си валат ,поне ще си викаш - добре ,че поне е.ах снощи/сутринта . Т.е един вид душевно успокоение ! :mrgreen:
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

rumbata написа:Но ако си валат ,поне ще си викаш - добре ,че поне е.ах снощи/сутринта . Т.е един вид душевно успокоение ! :mrgreen:
Хахаха,е това е истината :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

При мен например секс и след няколко часа 11 заргана
При мен обратното.
Оня ден сех и после само гледах по край мен да вадят и снимах.
Озарана без сех,и си фанах и зарган и платерина.
Или сех,ама да не е вкъщи.
Баща ми казваше така
-Кадем не се бие ,не се пъди, таковасе да се въди... :lol:
Аз там съм пораснал...
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

rumbata написа:....... Т.е един вид душевно успокоение ! :mrgreen:
И аз си мисля че е по-добре първо секс, па сетне квот дойде , че хеле ко не хвана , утепах жената :lol:
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Я по-добре бягайте за риба,
че да нае...м нещо чуждо ве. :lol:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Няква нова "кама" ли ще се бистри тук!
Поза скука,поза наслука,поза капо,поза спокойна плувка..... :lol:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Дилемата е преди или след риболов,еднакво успокояващо действа вервайте.На твърдо ложе юнак се усещаш-рибата е нанизана сигурно. :ANAL:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Няма абсолютно никаква връзка между двете неща:D Може едното да е супер,другото-ич,или обратното,или пък и двете да са пълен "валат".В крайна сметка по въпроса няма проведени обективни изследвания,има натрупани само субективни мнения на поколения риболовци,които не могат да защитят дори средна степен на достоверност.:lol:
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Има връзка,ставаш рано викаш на жената отивам за риба,минаваш през гаджето,даваш му да хване "рибата" няколко пъти и после си отиваш на гьола и гледаш сеира на тези дето не са взели кадем и са от по-рано от тебе там, и ти е едно спокоиииинооо..Пък ако е мома направо я взимаш с теб и единия от двамата със сигурност ще хване голяма риба.И най-важното че има с какво да се занимаваш ако не кълве,
Да не забравяме че и на 100 години ако си жив може да ловиш по някоя риба ама на х.я му минава времето.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Абе най добро си е така, взимаш момичето с тебе отиваш на язовира или на реката, распъваш бивака оправяш такъмите и после обръщаш внимание на жената, даваш и да си поиграе с най-добрият и приател :wink: и после отиваш да меташ, ако женката иска още опитай някоя иновация докато праскаш да ловиш това вече е интересно !!!! Ся ако ти завърти една свирка докато дръпаш уклейки или баби също е добре ама си представи момента на свършването, ако си някой по така дето да се вживява малиии само си представи какво удовоствие е !!!! Така, че за мене това е варианта ако не калве ша ебеш, а ако кълве, ша ебеш и ще ловиш рииба .Ма недей да ходиш дето има рибаре че ще се струпат да дават акъл и за това как да ловиш и за това как да ебеш, нали ни знаеш ние какви сме си рибаре и ебачи :D Ех леле тая тема ма кара да се замислям върху много нови неща дето не съм опитвал еваларката на момчето. Дам това за мен е най-добрит вариант нема да си капо в нито едно от двете, освен ако жената неще да ти пущи а рибаТА Е НЯМА ТОГАВА ИДЕ ДРУГИЯТ МОМЕНТ КАЗВАШ ЧЕ ОТИВАШ ДА АКАШ И КАТО МУ СКЪШИШ ГЛАВАТА ДА ПОСИНЕЕ И ЧЕ ТИ ОЛЕКНЕ И ПОСЛЕ И НЕКОЯ РИбА МОЖЕ ДА ФАНЕШ. Майко ебати случея ще бъде. Това само за секс разказ сметай !!!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”