Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Велики бисери и лафове от подводния форум
Модератор: nkolev66
Велики бисери и лафове от подводния форум
Pretor написа:Легат си там с Берлускони, за да не се амортизират. Щото ако си легнат тук с дедо ти, сън едва ли ще ги хване.
Re: Велики бисери и лафове от подводния форум
gunman написа:Току виж се случи некой игрив дядка, и вземе та ги разсъндъчи (казано иначе, да вземе да им разкове шприглите)Pretor написа:Легат си там с Берлускони, за да не се амортизират. Щото ако си легнат тук с дедо ти, сън едва ли ще ги хване.
![]()
Сън...... не знам, ама я гората, я къра ше фанат
Pretor написа:Особено ако го е хванал артрита около подкръстието, големо клане ще паднеgunman написа:Току виж се случи некой игрив дядка, и вземе та ги разсъндъчи (казано иначе, да вземе да им разкове шприглите)Pretor написа:Легат си там с Берлускони, за да не се амортизират. Щото ако си легнат тук с дедо ти, сън едва ли ще ги хване.
![]()
Сън...... не знам, ама я гората, я къра ше фанат
![]()
.
...хе-хе-хе ...баси шоуто дет стана ...напрао съжалявам , че утри ши ходя за риба ...Мънцата написа:Ми щото тука няма кой да и върже ве МитакБулти написа:...но все пак ползва услугите на гадателка налиstrijok написа:Баси ясновидците сте тука, Светлина пасти да яде![]()
![]()
![]()
Берлускони требе си смени гадателката...и все пак тя е българка
...и да ви запитам вас добронамерените
....що тя гадае там , а не тук
![]()
Ако искаш ми вярвай, но наистина не съм злонамерен, виж как живна темата
Ся шсъ опитам пак да позная, дали няма да е нещо свързано с .... Препотвърждаването и Визуализирането ...
Ако пак позная, звънкам веднага на Берлускони, стига се е занимавал с аматьорки

-
- новобранец
Тука че ти отговорим, оти гледам пак сте отворили нова тема за умности и смелости.Булти написа:...Синеокий , искам да ти стана ученик ...колко човека пишете там от тоя ник , засега разпознавам двама![]()
Бе ти не беше ли ученик на Христо Янчев, не ли?
Добре де, нема да те дискриминираме по тоа показател - он Бай Христо не е виновен.

Щом си ни познал, начи аз съм единио от двамата. Те ти и първио урок, ем си е баш и по темата:
"The cat хоп фиуу пльок in the water and then бълбук бълбук and no more мяу мяу."
Изпълнява се усърдно и многократно! Не се яде месо, само кайма от попчета и лапини - 60/40! Може и рапани, ама само от Бургаскио залив, оти са по-мазни. Ела пак след един месец за следващио урок!

The Big Blue Eye

...ми аку ни ти аресва , да вземем да я закрием ....Баруте , я земи закрий и форума - то тука само бисери и простотииSineok написа:Булти написа:...Тука че ти отговорим, оти гледам пак сте отворили нова тема за умности и смелости.

- stonetales
- разбира нещата
Що бе Булти, що да го закрива?:) - всеки си рисува портрета, а ти се наслаждавай:)
На отраженията:)
На отраженията:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stonetales
- разбира нещата
Синьо Око - давай , Моля те, следващият урок:) Тръпна:)
Ти живееш активно. При теб вече месеца трябва да е изтекъл-къл-къл:)
Освен ако не прецениш, че ми е много рано:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Ей, приятел, понамали пиенето и тревата.stonetales написа:Синьо Око - давай , Моля те, следващият урок:) Тръпна:)
Нещо взе да ни писваш в този форум.
Айде стига вече с философиите ти, а? По-добре с мегафона в центъра на селото. Тук се разискват теми за подводен риболов, а не "ка да ибем дявола га фърка".
-
- ще става разбирач
Лошото е, че докато хората говорят по мегафони, трудолюбиви селяни събират съчки на снопи от гората,пера и катран или преточват по половинка нафта от варела,защото не се знае как точно ще изпращат глашатая....
Аз лично съм също против многословието,но човек е свободен да чете,или да не чете,но е малко стресиращо, ако в детска книга за понита примерно е попаднала "кола" от "Мълчанието на агнетата"-четеш, четеш и не знаеш кога пак ще почнат да играят понита,щото никъде не е отбелязано къде свършват случайно попадналите страници с ужасии... 

Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Мънцата написа:Мънцата не е писал тук, щото няма какво да напише, имам предвид подводния риболовБулти написа:п.с . а пък Мънцата изобщо няма да го коментирам , щото той тук друг път никога , ама никога не е писал, но сега пък влиза специално да се дразни с автора ...нищо , чувекът се отказа ...пък Мънцони мой да оди веке спукойно да си яде пръджолите
Мънцата не мой да се гмурка, щото от пръджолити е станал мноу йедър утпред
Основната причина да не пише Мънцата тук, е тази, че каквото и да напише, няма да има връзка с подводния риболов
Иначе мноо се кефи на всички Вас
А ся ти ми кажи, моля те, ква е връзката с подводния настоящата тема, че не моа се сетя
И тук ли и е мястото
![]()
п.п. И тъй като тук се обръщаш и към модераторите, а твоя форум е мноо либерален и дава трибуна на всички, да те питам - де са ми постовете там, че нещо не ги виждам ...Да не са модерирани случайно, и ако да, по ква причина? ...
Не ми отговаряй
![]()
Ае със здраве, утюам да ръгам пръджоли

...добре ве , мой ...

Ша ма прощавате, ама за какво точно се говори тук?? Ако са празни приказки мога и да се включа. 

-
- учете се от него

Скачай в супата

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
То май в последно време във всички теми е такаtekis написа:Ша ма прощавате, ама за какво точно се говори тук?? Ако са празни приказки мога и да се включа.