Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Катунските дупки се стопанисват от ловната дружинка на селото и се издават членски карти специално за там.
Но ако си от Асеновград изобщо забрави да ти издадът.

Но ако си от Асеновград изобщо забрави да ти издадът.

-
- научил се да хвърля
Пишат актове,ако ловиш през тъмната част на денонощието,независимо дали имаш или нямаш уловена риба и платен билет.Един съсед вече олекна с 200лв поради тази причина.Точно на този язовир няма да видиш през нощта лодки във водата.Охранява се денонощно ,но не от органите, на които им е задължение.batzeto написа:Ако това , че съм оставил двете си пръчки с по една кука на царевица за през ноща ,значи съм бракониер ,а тези с лодките дето кльонкат и другите мрежари сигурно не са.![]()
Мисля ,че всички знаем границата на бракониерството ама явно не.
Благодаря колега за инфото.
Зависим от риболова !!!!!
-
- научил се да хвърля
плувката2006 написа:Пишат актове,ако ловиш през тъмната част на денонощието,независимо дали имаш или нямаш уловена риба и платен билет.Един съсед вече олекна с 200лв поради тази причина.Точно на този язовир няма да видиш през нощта лодки във водата.Охранява се денонощно ,но не от органите, на които им е задължение.batzeto написа:Ако това , че съм оставил двете си пръчки с по една кука на царевица за през ноща ,значи съм бракониер ,а тези с лодките дето кльонкат и другите мрежари сигурно не са.
Мисля ,че всички знаем границата на бракониерството ама явно не.
Елате да видите колко пръчки има през нощта във водата на 40-те извора.....Свят ще ви се завие.Палатките и те не са малко.Хората си пият,правят скари,пръчките си киснат във водата.Дори се говори,че големите удари идвали в тъмното.Колко е верно не знам,но ,както винаги в нашата родна страна,законите не се спазват от никой !
хх
Последно промяна от valimus на Сря Сеп 07, 2011 12:55 pm, променено общо 1 път.
В тъпия язовир няма риба.Арендатора,като види че идват повече хора,отива и захранва едно място маркирано с кол във водата.След това хвърля точно там.И така по 10 пати на ден.Вътре има 50 риби и те се въртят покрай това място,ама ти не можеш да хвърляш там.Аз бях там 2 пъти и с мен още 30 човека не хванаха нищо.Язовира вони на свински лайна.Не ходете там ,няма смисъл.пак и 10 лева,как не го е срам то арендатор да лъже хората така.От 30 човека никои не хвана само арендатора,защото храни все до кола и там си хвърля всеки ден от 15 години.Да го еба:).Това е зад бензиностанция "Лукоил",до свинарника в близост до магистралата.Много гаден язовир:(.
Нещо не схванах за кои язовир става дума и какъв кол,кви 15 год. обясни по подробно.
Георги Тенев
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Така,според описанието май става въпрос за язовира зад свинарниците до магистралата в близост до Белозем.Интересно - това е първото негативно /и то доста крайно/ мнение за този водоем.Не е лошо колегата да обясни малко повече .........valimus написа:В тъпия язовир няма риба.Арендатора,като види че идват повече хора,отива и захранва едно място маркирано с кол във водата.След това хвърля точно там.И така по 10 пати на ден.Вътре има 50 риби и те се въртят покрай това място,ама ти не можеш да хвърляш там.Аз бях там 2 пъти и с мен още 30 човека не хванаха нищо.Язовира вони на свински лайна.Не ходете там ,няма смисъл.пак и 10 лева,как не го е срам то арендатор да лъже хората така.От 30 човека никои не хвана само арендатора,защото храни все до кола и там си хвърля всеки ден от 15 години.Да го еба:).Това е зад бензиностанция "Лукоил",до свинарника в близост до магистралата.Много гаден язовир:(.
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
Нещо актуално за Бодрово-събота смятам да ида,,чувам нещо за толстолоби,какво е менюто в момента....
-
- сериозен играч
Привет колеги!Някой ходил ли е скоро на Брягово,да сподели как е положението откъм риболов и ниво на водата!? 

Колега това Брягово майче ти е любимия язовир.Ходих само на разузнаване:дава малки шаранчета,най големите са около 1.200-1.400.Но това е само на две-три места и то трябва да се спи там и да се храни.
Георги Тенев
-
- сериозен играч
Любим-да!
Ама за съжаление май става все по-зле и по-зле!
Иначе знаеш ли нивото дали е много паднало?

Иначе знаеш ли нивото дали е много паднало?

- syrfist_bg78
- новобранец
Колеги прясно инфо от кавак дере от 6.30 сутринта до 14.30 на обет 25 удара 20 риби извадени.Такса 5 лева и шарана и амура се заплаща по 5лв. килото
- Прикачени файлове
-
- 08092011394.jpg (234.48 KiB) Преглеждано 840 пъти
-
- 08092011393.jpg (225.36 KiB) Преглеждано 840 пъти
-
- 08092011392.jpg (242.6 KiB) Преглеждано 840 пъти
Браво,супер.Другият път повече.А някое амурче нямаше ли?
Георги Тенев