Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Юридически съвет-проблем с Глобул
Модератор: dantho.mihov
- pacho109
- сериозен играч
Юридически съвет-проблем с Глобул
Колеги,след като ми изтече договора с Глобул за мобилен интернет и си пуснах предизвестие и в деня на прекратяването и молба,ми беше казано ,че и в същият ден трябва да си платя и фактурата от последния месец, в противен случай договорът се подновява,.Викам добре ,ама тя не е излязла!Отговарят ми ще питаме в централата колко е.Викам,че вие може да кажете и 1000лв.Искам фактурата ,като официален документ.Те отговарят -"Утре ще дойде.Ама договорът ще е подновен"Е това си е мъртва хватка
Какво да ги правя

Какво да ги правя

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- krokibg
- учете се от него
Re: Юридически съвет-проблем с Глобул
Забравяш да им платиш и точка.Те ни шибат и ти им го начукай,нека да имат да взимат.Схемата е проста,нека минат няколко месеца,плати им последните фоктури и искай да ти пуснат телефона.Номера обаче вече ще е даден на друг и така,просто не взимаш друг и договора е отпрашил в миналото.Мене ме видяха че взех сума ти и номера и решиха че могат да ме връткат.Сега,те ще имат да взимат и да си начукат договорите в задниците.Хиляди безплатни минути а сметките всеки месец се увеличават,вместо да намалят,еба ти и лъжците,да си го начукатpacho109 написа:Колеги,след като ми изтече договора с Глобул за мобилен интернет и си пуснах предизвестие и в деня на прекратяването и молба,ми беше казано ,че и в същият ден трябва да си платя и фактурата от последния месец, в противен случай договорът се подновява,.Викам добре ,ама тя не е излязла!Отговарят ми ще питаме в централата колко е.Викам,че вие може да кажете и 1000лв.Искам фактурата ,като официален документ.Те отговарят -"Утре ще дойде.Ама договорът ще е подновен"Е това си е мъртва хватка![]()
Какво да ги правя![]()

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Абе те вече не го ли отмениха това автоматично подновяване на договор?След като си дал нужното предизвестие,и всичко ти е ОК,кажи им да си е..т майката и ЧАО!!!Аман от селски тарикатщини в България.Като искат да те задържат като клиент да ти бяха предложили по - добри условия,по - ниска цена и по - високо качество.Тогава сигурно нямаше да си прекратиш договора.Моят съвет е:не се огъвай пред тях.Дръж на своето.Ти си в правото си.

Щом си им пуснал предизвестието няма проблем, да правят като вятъра 

Имах същия проблем, спрях да плащам,защото ми надписаха сметката с 150 лева при отказ да подновя един от договорите.Изчаках да изключат номерата,сега им давам само 215 лева за лизингите.Останалите разговори с неустойки ще имат да взимат.Просто не плащай нищо повече,пуснал си предизвестие и ще го духат.Същевременно обяви Сим картата за загубена,но не взимай нова да не ти спретнат някоя сметка.
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
е ок де
ама това нали им забраниха да го правят с автоматичното подновяване
ама това нали им забраниха да го правят с автоматичното подновяване

-
- научил се да хвърля
Мобилните оператори продължават автоматично да подновяват договорите на абонатите, направени преди месец април т. г.Днес подписах предизвестие за прекратяване на договора ми, който изтича след месец и след това минавам на едномесечен договор.На втора страница на това уведомление(предизвестие) има няколко условия, които трябва да бъдат изпълнени при прекратяване на договора.Там е записано и кога трябва да се плати последната фактура, в моя случаи-15 дни след издаването и.Та преди да подписвате, четете внимателно.
- krokibg
- учете се от него
Интересното е че не спират да рекламират и да лъжат хората.Как се изговарят тия 2000 минути изобщо не ми е ясно,човек трябва денонощно да е на телефона
Мене това ме дразни,че ни правят на глупаци.Лошото е че софта е при тях и могат да ти надписват каквото си искат и колкото си искат.Е,аз няма да им пусна аванта и да го духат.Те като могат да ни крадът и лъжат ние да не сме по-балами,да си го заврат договора отзад лъжливите копелета.Простаци и наглеци са всичките,нито един оператор няма коректен и за това,вие също бъдете такива,ако не искате да ви клатят постоянно.Или да си оправят политиката спрямо клиентите,или просто да си е..т майката

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Много си прав колега...разкатават ни фамилията с тези ГСМ-и...Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Интересното е че не спират да рекламират и да лъжат хората.Как се изговарят тия 2000 минути изобщо не ми е ясно,човек трябва денонощно да е на телефона![]()
![]()
Мене това ме дразни,че ни правят на глупаци.Лошото е че софта е при тях и могат да ти надписват каквото си искат и колкото си искат.Е,аз няма да им пусна аванта и да го духат.Те като могат да ни крадът и лъжат ние да не сме по-балами,да си го заврат договора отзад лъжливите копелета.Простаци и наглеци са всичките,нито един оператор няма коректен и за това,вие също бъдете такива,ако не искате да ви клатят постоянно.Или да си оправят политиката спрямо клиентите,или просто да си е..т майката
![]()
![]()